Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

E.Gubino savaitės horoskopas gruodžio 7–13 d.: pajausite pokyčius savo emocijose, santykiuose

Šią savaitę gruodžio 11 dieną nepraleiskime laiko, kai galime keisti savo likimą. Tai bus vienuolikta mėnulio para, palanki diena pasninkui, organizmo valymui, nes tą dieną mėnulio įtaka sveikatai bus pati nepalankiausia. Tai geras metas suteikti kūnui daugiau poilsio. Pagal galimybes rekomenduojama svarbius darbus atidėti kitai dienai. Senovės astrologijos raštuose teigiama, kas laikosi tą dieną pasninko ir užsiima dvasine praktika, gali pakeisti savo likimą į geresnę pusę. Priklausomai nuo savo norų, praktikuodami askezę galite pagerinti savo materialinę padėtį arba gauti dvasinę naudą.
Egidijus Gubinas
Egidijus Gubinas / Laimos Gulbinienės nuotr.

Tą dieną vertėtų daugiau laiko skirti susikaupimui, meditacijai, maldai, saviugdai ar sąmoningumo ugdymui. Pasninko nenutraukia šie produktai: visi vaisiai ir riešutai bei aliejai, spausti iš riešutų. Taip pat saulėgrąžų aliejus ir sviestas. Iš daržovių – bulvės, moliūgas, agurkai, cukinija ir ridikai. Taip pat avokadas, citrina, alyvuogės, kokoso riešutas, grikiai, cukrus ir pieno produktai. Rekomenduojami prieskoniai: juodieji pipirai, šviežias imbieras ir druska. Pasninką galima nutraukti kitą dieną, per dvi valandas po saulėtekio, suvalgius grūdinių produktų.

Gruodžio 11 dieną Venera pereina į Skorpioną iki 2021 metų sausio 4 dienos. Venera susijusi su džiaugsmu, jausmais, santykiais, laime ir komfortu. Šiuo periodu galime pajausti didesnę įtampą savo emocijose ir santykiuose. Gali labiau reikštis pavydas, noras kontroliuoti antrąją pusę ir dramatizuoti konfliktines situacijas. Gali padidėti noras patirti stipresnių jausmų, todėl šiuo metu vertėtų vengti rizikos ir ekstremalių pramogų. Vertėtų daugiau laiko skirti kūrybinei veiklai ir šventų vietų lankymui. Gruodžio 10–12 dienomis verčiau nespręskite jokių konfliktinių situacijų santykių srityje. Taip pat šiomis dienomis nevertėtų pirkti papuošalų ir didelių pirkinių, susijusių su namais bei namų interjeru.

AVINAS

Šią savaitę jums gali sektis versle. Santykiai su sutuoktiniu turėtų būti draugiški. Jūsų reputacija gali padidėti ir jūsų sunkus darbas gali būti įvertintas. Jūsų planai turėtų susilaukti palaikymo ir sėkmės. Galite sulaukti padėkos už anksčiau padarytus gerus savo darbus. Palankiausios savaitės dienos jums gali būti ketvirtadienis ir šeštadienis.

JAUTIS

Šią savaitę jūs galite turėti malonų susitikimą su draugais. Šis laikas gali būti palankus moterims. Galite skirti daugiau dėmesio savo kūnui ir grožiui. Galite sulaukti palaikymo iš vyresniųjų. Pasistenkite pasimatyti su savo tėvais. Būkite dėmesingi savo finansams ir pirkite tik tai, ko iš tikrųjų jums gali prireikti. Ieškantys darbo galite tikėtis naudingų pasiūlymų. Jums gali būti palankesnė antra savaitės pusė.

DVYNIAI

Šią savaitę galite tikėtis sėkmės versle, jūsų pajamos gali padidėti. Jūsų ginčai su sutuoktiniu gali išsispręsti, jei tik būsite atlaidesni ir išmintingesni. Gali pasitaikyti situacijos, kai galėsite panaudoti savo žinias ir patirtį įvairiems klausimams spręsti. Dirbantys informacinių technologijų srityje galite gauti naudingų pasiūlymų. Pasistenkite skirti daugiau dėmesio vaikams ir sutuoktiniui. Sėkmingesnė jums gali būti pirmoji savaitės pusė.

VĖŽYS

Savaitė jums gali būti palanki. Gali išsispręsti tam tikri klausimai, dėl kurių laukėte atsakymo. Jus gali įvertinti darbe. Galite suvaidinti svarbų vaidmenį, jei liksite ištikimi savo principams. Jūsų dori darbai neliks nepastebėti. Galite patirti keletą malonių įspūdžių ir sulaukti palaikymo iš artimųjų. Antroje savaitės pusėje galite tikėtis geresnių rezultatų ir išvykti į trumpą kelionę.

LIŪTAS

Šią savaitę galite jaustis ramiai. Jūsų pastangos gali būti tinkamai įvertintos. Galite sulaukti pasiūlymo pradėti naują projektą. Jūsų reputacija gali pagerėti. Galite sulaukti naudingo pasiūlymo karjeros srityje. Namuose galite jaustis mylimi ir pakylėti. Galite susitikti su artimaisiais ir senais draugais. Šią savaitę jūsų palankiausios dienos gali būti pirmadienis, antradienis ir penktadienis.

MERGELĖ

Šią savaitę galite sulaukti pasiūlymo atnaujinti sustabdytus sandorius. Palankių galimybių gali tikėtis tie, kurių veikla susijusi su reklama ir internetinėmis paslaugomis. Darbe gali būti įvertinti jūsų analitiniai gabumai ir darbštumas. Jūsų šeimyniniai santykiai gali sutvirtėti. Vertėtų daugiau laiko skirti mankštai ir saviugdai, kad padidintumėte pasitikėjimą savimi. Antroje savaitės pusėje galite tikėtis daugiau palankesnių galimybių.

SVARSTYKLĖS

Šią savaitę galite sulaukti pripažinimo iš savo priešų. Jūsų sprendimai gali sulaukti sėkmės. Galite tikėtis padidinti savo pajamas. Jūsų savybės prisitaikyti, švelniai kalbėti ir ieškoti kompromiso gali būti teigiamai įvertintos. Darbe galite sulaukti palaikymo ir naudingų pasiūlymų. Stenkitės daugiau laiko praleisti gamtoje ir pajusti gamtos ramybę. Antroje savaitės pusėje galite sulaukti daugiau dėmesio iš savo antrosios pusės.

SKORPIONAS

Skorpionai šią savaitę gali jaustis kūrybiški. Gali padaugėti išlaidų jūsų asmeniniam augimui. Tai geras laikas pokyčiams ir atsinaujinimui. Galite sulaukti palaikymo iš savo antrosios pusės. Jausitės mylimi ir įvertinti. Labiau rūpinkitės savo sveikata ir mityba. Prasmingai išnaudokite savo laiką. Jūsų pastangos turėtų atnešti norimą rezultatą. Jūsų dienos gali būti antradienis ir trečiadienis.

ŠAULYS

Šią savaitę jūsų namuose gali tvyroti ramybė ir laimė. Galite džiaugtis savo vaikų pasiekimais. Geras laikas planavimui ir kūrybai. Galite sulaukti gerų naujienų iš tolimų giminaičių ar seniai matytų draugų. Jūsų populiarumas gali padidėti. Galite sulaukti pasiūlymo vykti į kelionę. Geresnių rezultatų galite tikėtis antroje savaitės pusėje.

OŽIARAGIS

Šią savaitę galite jaustis sveiki ir darbingi. Galite prasmingai išnaudoti savo laiką. Jūsų įtaka gali padidėti. Galite sulaukti palaikymo iš savo vadovų. Labiau atkreipkite dėmesį į savo artimųjų patarimus. Ieškantys darbo galite tikėtis naujų pasiūlymų. Galite praleisti įsimintinas akimirkas su savo antrąja puse. Viduje turėtumėte jaustis laimingi. Savaitės pabaigoje galite sulaukti gerų žinių.

VANDENIS

Šią savaitę galite jausti jaukumą savo namuose. Galite sulaukti gerų patarimų iš patyrusių žmonių. Gali atsirasti galimybės parodyti savo talentą. Santykiai su vadovu gali tapti draugiškesni ir galite tikėtis palaikymo iš moterų. Darbe galite jausti mažiau streso. Galite tikėtis naujų darbo pasiūlymų iš užsienio. Jūsų draugai gali jums padėti. Daugiau sėkmės galite tikėtis pirmoje savaitės pusėje.

ŽUVYS

Galite pabaigti svarbius darbus anksčiau, nei tikėjotės. Dėl savo protinių savybių galite sulaukti daugiau pagarbos, įvertinimo, padrąsinimo ir palaiminimo. Dėl to jausitės labiau atsipalaidavę. Šią savaitę gali išryškėti daugybė jūsų asmenybės neatskleistų savybių. Galite tikėtis naudos iš naujų projektų. Stenkitės įkvėpti ir palaikyti kitus žmones. Palankiausios dienos jums gali būti trečiadienis ir ketvirtadienis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Skrydžio režimu: atviras „Gurtam“ vadovo interviu su Benediktu Vanagu
Reklama
Kokias tvoras ir kodėl šiemet renkasi namų savininkai?
Reklama
Daugiau Pliusų sporto entuziastams:„Gym+“ vėl plečiasi
Reklama
„Teleloto“ naujienos ne tik tarp vedėjų: nuo šiol laimės visi studijos žaidėjai