Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

E.Gubino savaitės horoskopas – rugpjūčio 31–rugsėjo 6 d.: diena pradėti ką nors naujo ir svarbaus

Rugpjūčio 31 – nepalanki diena naujos veiklos pradžiai. Diena tinkama pradėti darbus susijusius su namais, žeme, statyboms, apželdinimo darbams, sveikatingumo procedūroms, veiklai susijusiais su transporto priemonėmis, remonto darbams, kasdieniai veiklai, vakariniam pasivaikščiojimui, parodyti dėmesį moterims ir aplankyti mamą.
Egidijus Gubinas – sėkmės mokytojas, astrologas, konsultantas gyvenimo klausimais
Egidijus Gubinas – sėkmės mokytojas, astrologas, konsultantas gyvenimo klausimais / Asmeninio albumo nuotr.

Šiandien galite jaustis praktiški, kantrūs ir nuoseklūs. Gali reikštis ramybės ir meditacijos noras.

Šiandien Venera pereina į Vėžį iki rugsėjo 27 dienos. Veneros padėtis nurodo mūsų prisirišimus, meilę, jausmus, norus, komfortą, santykius ir kūrybinę energiją. Šiuo periodu galime jausti daugiau emocijų, tapti jautresni, nes jausmai mums darys didesnę įtaką. Gali norėtis labiau kontroliuoti tuos, kuriuos mylime, gali atsirasti didesnis poreikis supratingumo ir užuojautos, todėl šiuo metu labiau atsižvelkite į savo jausmus, ar jie niekam nesukelia papildomo nerimo. Šiuo metu gali norėtis daugiau dėmesio skirti šeimai ir namams. Vienišiai gali neskubėti ir būti atsargesni rinkdamiesi antrąją pusę. Šiuo periodu santykiuose labiau rūpinkitės savo antrąja puse, rodykite jai daugiau dėmesio ir švelnumo. Mokykitės tinkamai išsakyti savo jausmus ir stenkitės, kad namuose būtų daugiau komforto, tuomet šį periodą jausitės laimingesni.

Palankiausias dienos laikas 12.51–13.46 val. Šiuo metu palanku planuoti svarbius darbus. Nepalankus dienos laikas 08.09–09.52 val. Šiuo metu negatyvi dienos energija stipriausia, todėl rekomenduojama atsargiau vairuoti, atsargiai elgtis su elektros prietaisais, o svarbesnius darbus perkelti vėlesniam laikui.

Rugsėjo 1 – vidutinė diena. Diena tinkama darbams susijusiems su žeme, namais, šventinėms ceremonijoms, kovai, veiklai susijusiais su transporto priemonėmis, sodo darbams, trumpalaikei veiklai, kelionėms, remonto darbams, sveikatingumo procedūroms, kasdieniams darbams, aktyviai fizinei veiklai, sveikatingumo praktikoms ir namų ruošos darbams. Šiandien būkite atsargūs kelyje, saugokitės traumų, nelaimingų atsitikimų, nesivelkite į ginčus ir nepradėkite naujos veiklos. Stenkitės kontroliuoti savo emocijas, nes šiandien gali būti didesnė tikimybė konfliktams. Šiandien galite jaustis nuolankesni, dvasingesni ir labiau norėti padėti kitiems.

Palankiausias dienos laikas 12.51–13.46 val. Šiuo metu palanku planuoti svarbius darbus. Nepalankus dienos laikas 16.44–18.27 val. Šiuo metu negatyvi dienos energija stipriausia, todėl rekomenduojama atsargiau vairuoti, atsargiai elgtis su elektros prietaisais, o svarbesnius darbus perkelti vėlesniam laikui.

Rugsėjo 2 – vidutinė diena. Diena tinkama susitikimui su draugais, viešiems pranešimams, publikacijoms, transporto priemonių įsigijimui, darbams susijusiems su namais, dokumentų tvarkymui, kelionėms, remonto darbams, sveikatingumo procedūroms, šventinėms ceremonijoms, pirkimams ir pardavimams. Nerekomenduojama pradėti naujos veiklos ir naujų projektų. Šiandien galite jaustis nuolankesni, dvasingesni ir labiau norėti padėti kitiems.

Šiandien Merkurijus pereina į Mergelę iki rugsėjo 22 dienos. Merkurijaus padėtis nurodo kur bus nukreiptas mūsų intelektas, apie ką mes kalbame, kas mus domina, kokia mūsų logika, komunikacija, kalba ir humoro jausmas. Tai palankus laikas mokymuisi ir naujos informacijos įsisavinimui. Šiuo periodu rekomenduojama tvarkyti įvairias ataskaitas, atlikti inventorizaciją, redaguoti literatūrinius darbus ir dokumentų tvarkymui. Šis metas palankus dalykinėms kelionėms, aplankyti sveikatingumo centrus ir sanatorijas. Geras laikas pradėti labiau domėtis savo sveikata ir sveika gyvensena.

Palankiausias dienos laikas 12.51–13.17 val. Šiuo metu palanku planuoti svarbius darbus. Nepalankus dienos laikas 13.18–15.00 val. Šiuo metu negatyvi dienos energija stipriausia, todėl rekomenduojama atsargiau vairuoti, atsargiai elgtis su elektros prietaisais, o svarbesnius darbus perkelti vėlesniam laikui.

Rugsėjo 3 – vidutinė diena. Diena tinkama bendrauti su aukštas pareigas užimančiais žmonėmis, statybos darbams, remonto darbams, architektūrinei veiklai, pavojingiems darbams, vandens įrenginių įsigijimui, darbais susijusiems su cheminėmis medžiagomis ir varžyboms. Šiandien yra didesnis pavojus apsinuodyti, nelaimingiems atsitikimams, gaisrams ir apgaulės, todėl būkite atsargūs. Nepalanku pradėti keliones ir skolintis pinigų. Šiandien galite jaustis nuolankesni, dvasingesni ir labiau norėti padėti kitiems.

Palankiausias dienos laikas 12.51–13.45 val. Šiuo metu palanku planuoti svarbius darbus. Nepalankus dienos laikas 15.00–16.41 val. Šiuo metu negatyvi dienos energija stipriausia, todėl rekomenduojama atsargiau vairuoti, atsargiai elgtis su elektros prietaisais, o svarbesnius darbus perkelti vėlesniam laikui.

Rugsėjo 4 – labai palanki diena. Diena tinkama įsipareigojimų priėmimui, statybų pradžiai, pradėti ilgalaikę veiklą, įsikėlimui į naują būstą, svarbių sprendimų priėmimui, verslo reikalams tvarkyti, prekybai, pirkti papuošalus, rūbus, gėles, gražius daiktus, rūpintis antrąja puse, eiti į svečius ir priimti svečius. Šią dieną pradėti darbai gali atnešti ilgalaikius rezultatus. Šiandien galite jaustis kūrybiški, dvasingi, originalūs ir entuziastingi.

Palankiausias dienos laikas 13.19–13.45 val. Šiuo metu palanku planuoti svarbius darbus. Nepalankus dienos laikas 11.37–13.18 val. Šiuo metu negatyvi dienos energija stipriausia, todėl rekomenduojama atsargiau vairuoti, atsargiai elgtis su elektros prietaisais, o svarbesnius darbus perkelti vėlesniam laikui.

Rugsėjo 5 – vidutinė diena. Diena tinkama poilsiui, jėgų atstatymui, susitikimui su draugais, susikaupimui, savianalizei, sveikatingumo procedūroms, tvarkymuisi, švarinimuisi, naujų rūbų debiutui ir šventinėms ceremonijoms. Palanku padėti žmonėms kurie gyvena vargingiau už mus, aukoti dvasingiems ir kilniems tikslams. Šiandien galite jaustis kūrybiški, dvasingi, originalūs ir entuziastingi.

Palankiausias dienos laikas 12.50–13.44 val. Šiuo metu palanku planuoti svarbius darbus. Nepalankus dienos laikas 09.56–11.37 val. Šiuo metu negatyvi dienos energija stipriausia, todėl rekomenduojama atsargiau vairuoti, atsargiai elgtis su elektros prietaisais, o svarbesnius darbus perkelti vėlesniam laikui.

Rugsėjo 6 – vidutinė diena. Diena tinkama sveikatos gerinimo procedūroms, netolimoms kelionėms, mokymuisi, planuoti kitos savaitės darbus sportui, prasmingai praleisti laisvalaikį, aplankyti dvasinius centrus, bendrauti su bendraminčiais, užsiimti veikla raminančia kūną ir protą. Šiandien nepalanki diena pradėti svarbius darbus, naują veiklą, būkite dėmesingi, nes yra tendencija priimti neteisingus sprendimus. Šiandien galite jaustis kūrybiški, dvasingi, originalūs ir entuziastingi.

Palankiausias dienos laikas 12.50–13.44 val. Šiuo metu palanku planuoti svarbius darbus. Nepalankus dienos laikas 18.17–19.57 val. Šiuo metu negatyvi dienos energija stipriausia, todėl rekomenduojama atsargiau vairuoti, atsargiai elgtis su elektros prietaisais, o svarbesnius darbus perkelti vėlesniam laikui.

E.Gubinas – profesionalus astrologas, lektorius, konsultantas gyvenimo klausimais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Ekspertai įvertino: ko reikia, kad Lietuvos verslai klestėtų?
Reklama
Sporto veiklų įvairove ir dalyvių gausa Telšiuose pažymėta Sporto diena
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito