Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Egidijaus Gubino birželio mėnesio horoskopas: trijų Zodiako ženklų laukia išbandymai

Birželio mėnesį įvyks nemažai astrologinių įvykių. Svarbiausi jų – Mėnulio ir Saulės užtemimai. Mėnulio užtemimas įvyks birželio 5 d., Saulės užtemimas – birželio 21 d. Žiūrėti į užtemimus nerekomenduojama, nes tuo metu gali atsirasti negatyvių minčių, kurios po kurio laiko gali materializuotis ir atnešti nemalonių padarinių.
Egidijus Gubinas
Egidijus Gubinas / Asmeninio albumo nuotr.

Stipriausiai Mėnulio užtemimas gali veikti Vėžius, Skorpionus ir Žuvis, todėl šiems Zodiako ženklams vertėtų būti ramioje aplinkoje nuo birželio 3 iki 6 d. Taip pat birželio 21 d. per Saulės užtemimą.

Kiti ženklai, jeigu charakteris grubus ir linkęs kovoti, užtemimo metu gali siekti tikslų, o jei pagal prigimtį esate ramesni, tą dieną praleiskite ramiai.

Nuo birželio 18 iki liepos 12 d. Merkurijaus planeta judės atgaline kryptimi. Tai reiškia, kad komunikacijos, informacijos ir pervažiavimų srityse gali būti nesusipratimų ir vėlavimų. Šiuo periodu kur nors gali pasimesti dokumentai, gali būti nuolatiniai nedideli užlaikymai ir vėlavimai kelionėse.

Birželio 25 d. Venera sugrįš iš savo atgalinės krypties, todėl gali pagerėti finansų sritis. Birželio 30 d. Jupiteris sugrįš į savo Šaulio ženklą, tai irgi reiškia pagerėjimą finansų srityje.

Birželio 18 d. Marsas pereina į Žuvų ženklą, tai reiškia, kad ugninga Marso energija bus silpnesnė, todėl mūsų veiksmai gali tapti mažiau energingi, norėsis labiau veikti inkognito ir sumažės drąsos.

Saulės planeta birželio mėnesį pereis iš Jaučio į Dvynius, todėl rekomenduojama susilaikyti nuo veiklos ir projektų, kuriems reikia greičio ir aktyvumo. Gali būti nelengva planuojantiems laikyti vairavimo egzaminą.

Birželio mėnesį gali kentėti mūsų emocijos, bendravimas ir miegas. Ypač po birželio 18 d. palanku paanalizuoti santykius, kad geriau suprastumėte, kurie iš jų atima jūsų energiją ir laiką.

Tam, kad jaustumėtės geriau mentaliniame lygmenyje, ypač po birželio 18 d., rekomenduojama aromaterapija. Eglės, apelsino ir pušies kvapas gali suteikti pasitikėjimo ir ryžto, kurio šį mėnesį tikrai prireiks.

AVINAS

Avino ženklas susijęs su Marso planeta. Marsas birželį bus geroje padėtyje, todėl šį mėnesį avinams bus palanki savirealizacijos sritis. Jeigu jūs užsiimate verslu, dabar jums geras laikas priiminėti svarbius sprendimus.

Pirmoje birželio pusėje Saulės planeta suteiks jums galimybę jaustis komfortiškai. Merkurijaus planeta šį mėnesį jums gali suteikti galimybę išpildyti savo norus, o Saturnas suteiks ištvermės ir kantrybės, jeigu stengsitės atlikti savo pareigas ir veiksite pagal savo prigimtį.

Karjera: Palankus laikas, galite tikėtis palankių galimybių, bet rezultatas gali ateiti ne taip greitai, kaip norėtųsi. Svarbiausia dėkite pastangas, veikite ir jūsų situacija gerės ilgalaikėje perspektyvoje.

Finansai: Šį mėnesį galite tikėtis gauti materialinę pagalbą iš savo šeimos ar artimųjų. Turėsite galimybes padidinti savo pajamas dėl intelekto, todėl tai geras laikas gilinti savo žinias ir tobulėti profesinėje srityje.

Santykiai: Santykių srityje viskas gali klostytis gana palankiai. Šį mėnesį galite būti supratingesni savo antrosios pusės atžvilgiu, tačiau santykiuose tikėtini nesutarimai dėl finansų, todėl stenkitės visas išlaidas ir planuojamus pirkinius su sutuoktiniu aptarti iš anksto.

Sveikata: Galite susirgti kelionėje, todėl jeigu kur nors vyksite, labiau pasisaugokite. Gali būti didesnė rizika rankų ir pirštų lūžiams, todėl būkite atsargūs.

Palankios mėnesio dienos: 7, 8, 15, 16, 23 ir 24.

Nepalankios mėnesio dienos: 1, 2, 5, 6, 13 ir 14.

JAUTIS

Jaučiams Veneros planeta birželio suteiks pozityvios energijos. Venera geroje padėtyje, todėl jums gali būti nemažai palankių galimybių. Venera susijusi su komfortu ir materialine gerove, todėl ir jūs šiose srityse galite tikėtis gerovės. Dabar jums geras laikas jūsų veikloje, finansuose ir jausmuose.

Saturnas gali padėti jums profesinėje srityje. Galite realizuotis ir ieškoti palankių galimybių. Merkurijaus planeta gali padėti turintiems verslą. Marso planeta, kuri jūsų horoskope susijusi su santykiais, irgi pakankamai geroje padėtyje, todėl tai geras laikas su antrąja puse patirti gražių akimirkų ir kur nors pakeliauti.

Šį mėnesį labiau atkreipkite dėmesį į sveikatą, o ypač į reprodukcinę sistemą, nes ji gali kentėti dėl Ketu planetos įtakos.

Karjera: Gali pasisekti veikloje ir karjeroje. Galite ieškoti savo pašaukimo, mėgstamos veiklos, bet reikės apsišarvuoti kantrybe, nes rezultatas greitai neateis. Stenkitės veikloje tinkamai atlikti savo pareigas ir duoti daugiau kitiems tuomet būtinai susilauksite sėkmės.

Finansai: Galite tikėtis materialinės pagalbos iš artimųjų. Galite padidinti savo pajamas dėl bendravimo ir kontaktų, todėl tai geras laikas bendradarbiauti.

Santykiai: Gali būti geri santykiai su vadovais ir tais, kurie užima aukštas pareigas. Jeigu esate vieniši, tai šį mėnesį galite tikėtis susipažinti su partneriu darbe arba darbinėje kelionėje.

Sveikata: Galite patys sau prikurti problemų, todėl sveikata gali kentėti dėl žalingų įpročių arba nervinės įtampos, tad stenkitės daugiau laiko praleisti ramesnėje aplinkoje.

Palankios mėnesio dienos: 1, 2, 9, 10, 17 ir 18.

Nepalankios mėnesio dienos: 3, 4, 7, 8 ir 15.

DVYNIAI

Merkurijaus planeta, susijusi su Dvyniais, yra geroje padėtyje, todėl šį mėnesį galite tikėtis palankių galimybių. Jums tai – kūrybos metas, todėl veikite, išradinėkite, nustebinkite kitus ir būkite aktyvūs. Stenkitės išnaudoti šį laiką ir jums gali pasisekti, palikite negatyvias mintis nuošaly ir leiskitės į paieškas.

Birželis palankus mėnuo tiems, kurių veikla susijusi su valstybinėmis įstaigomis ir gyvenantiems užsienyje.

Karjera: Karjeros srityje vertėtų neskubėti priimti kardinalių pokyčių, tad visus sprendimus gerai apgalvokite ir neskubėkite.

Finansai: Galite tikėtis neuždirbtų pinigų, rasti ką nors naudingo arba gauti paveldėjimą. Tai laikas, kai galite gauti atlygį už praeityje padarytus gerus darbus.

Santykiai: Santykių srityje vienišiai neskubėkite pradėti greitų naujų santykių, nes galite nusivilti. Galite užsimegzti santykius su užsieniečiais arba užsienyje gyvenančiais žmonėmis, tačiau nuo pernelyg artimų santykių kol kas susilaikykite.

Sveikata: Prižiūrėkite savo sveikatą, esant galimybei pasitikrinkite, nes gali atsinaujinti chroniškos ligos. Daugiau vaikščiokite, sveikai maitinkitės ir būkite aktyvūs.

Palankios mėnesio dienos: 3, 4, 11, 12, 19 ir 20.

Nepalankios mėnesio dienos: 5, 6, 9, 10, 17 ir 18.

VĖŽYS

Vėžys susijęs su vandens stichija ir Mėnulio planeta, kuri birželį turės nepalankią įtaką iš kitų planetų, todėl vėžiams tai jautrus laikas. Šį mėnesį bus užtemimų koridorius, kuris tęsis nuo birželio 5 iki 21 d. Tai reiškia, kad jau nuo birželio 3 d. galite pradėti jausti padidėjusią įtampą. Jums reikės daugiau apkabinimų, ramybės, ieškokite tų, kas jus palaikytų, nuramintų ir įkvėptų.

Stenkitės skaityti daugiau pozityvių knygų ir žiūrėkite įkvepiančių filmų. Dauguma planetų birželį jūsų atžvilgiu nepalankiose padėtyse, todėl jums reikės daugiau pagalbos ir palaikymo. Venkite rizikos ir neapgalvotų sprendimų. Daugiau ilsėkitės, būkite ramioje aplinkoje ir kaupkite energiją. Stenkitės negalvoti apie praeitį, o žiūrėkite daugiau į ateitį, nes viskas praeina ir šie sunkumai praeis.

Karjera: Dėl darbo gali būti problemų su sveikata. Gali būti pertraukos veikloje arba neplanuotos atostogos. Galimi pokyčiai darbe arba gali keistis veiklos pobūdis.

Finansai: Jūsų finansinė padėtis dėl galimų pokyčių veikloje šį mėnesį neturėtų labai nukentėti.

Santykiai: Santykių srityje gali būti stabilumas, bet ir galimi konfliktai, nes partneris gali būti pernelyg susitelkęs į save, todėl neskubėkite kaltinti. Geriau dažniau kartu išeikite vakarais pasivaikščioti ir be priekaištų aptarkite savo išgyvenimus.

Sveikata: Marso planeta šį mėnesį rodo, kad jums derėtų labiau atkreipti dėmesį į savo sveikatą ir virusus, tad pasisaugokite. Tai nereiškia, kad reikia visko bijoti, bet tiesiog atsiminkite, kad atsargumas gėdos nedaro.

Palankios mėnesio dienos: 5, 6, 13, 14, 20 ir 21.

Nepalankios mėnesio dienos: 7, 8, 11, 12 ir 19.

LIŪTAS

Saulė susijusi su Liūtu, šį mėnesį yra geroje padėtyje. Tai reiškia, kad profesijoje ir karjeroje galite tikėtis gerų galimybių. Taip pat šis mėnuo jums gali būti palankus finansų srityje.

Marsas, kuris susijęs su profesija, šį mėnesį jums gali padėti kilti karjeros laiptais ir įgyvendinti savo planus.

Santykių srityje gali būti nelengva sukurti ilgalaikius santykius, nes jausitės labiau aistringi, todėl šioje srityje neskubėkite.

Karjera: Galite tikėtis palankių galimybių, galite realizuoti save, būti kūrybiški ir padaryti proveržį savo veikloje. Dabar jūsų laikas, tad veikite kūrybiškai.

Finansai: Galite uždirbti geras pajamas, išpildyti savo norus ir realizuoti savo projektus. Tik svarbiausia veikite apgalvotai, nepasiduokite tik jausmams.

Santykiai: Santykiuose galimi konfliktai. Gali ilgai nieko nevykti, bet kažkuriuo metu problemos gali pasireikšti, tad reikės ugdytis kantrybę ir pakantumą. Prieš kaltindami antrąją pusę viską gerai apgalvokite ir tik tada išsakykite savo nuomonę.

Sveikata: Gali atsinaujinti senos ligos, tačiau dėdami pastangas galėsite viską įveikti. Svarbiausia daugiau judėkite ir neužsisėdėkite vienoje vietoje. Gamta – tai vieta, kur galite pasisemti daug energijos.

Palankios mėnesio dienos: 7, 8, 15, 16, 23 ir 24.

Nepalankios mėnesio dienos: 9, 10, 13, 14, 21 ir 22.

MERGELĖ

Mergelė susijusi su Merkurijumi, o Merkurijus šį mėnesį turi Rahu planetos įtakos, todėl vertėtų pasisaugoti įvairių apgaulių. Galite tikėtis uždirbti pajamų, tačiau būkite atidesni su pasiūlymais, kurie siūlo greitą uždarbį.

Būkite dėmesingi su savo finansais ir investicijomis. Šis mėnuo gali duoti galimybių daugiau uždirbti, galite ieškoti idėjų, kaip tai padaryti, tik visas galimybes vertinkite neskubėdami.

Šis mėnuo jums geras laikas mokymuisi ir išsilavinimui, todėl pasinaudokite galimybėmis tobulėti ir praplėsti savo žinių bagažą.

Karjera: Galite tikėtis palankių galimybių, galite realizuoti save, galite būti kūrybiški ir gali būti palankių pasiūlymų, susijusių su užsieniu arba netradicine veikla.

Finansai: Galite tikėtis materialinės gerovės, galite uždirbti per projektus, jei šypsosis sėkmė, tinkamai atliksit pareigas ir pasitelksit visą savo išsilavinimą. Svarbiausia nenustokite tobulėti.

Santykiai: Jūsų partneris gali norėti griauti santykius arba dėl jo gali būti problemų su finansais. Šis mėnuo santykiams nepalankus, gali trūkti pastovumo. Tačiau atminkite, kad tai ne pabaiga, o išbandymas, kurį galite įveikti.

Sveikata: Sveikatos srityje pasisaugokite uždegimų, karščiavimo ir nelaimingų atsitikimų. Rizikingus laisvalaikio praleidimo būdus pakeiskite ramiais pasivaikščiojimais.

Palankios mėnesio dienos: 1, 2, 9, 10, 17, ir 18.

Nepalankios mėnesio dienos: 11, 12, 15, 16, 23 ir 24.

SVARSTYKLĖS

Svarstyklių planeta Venera dabar yra palankioje padėtyje. Tai reiškia, kad dabar jums geras laikas finansų ir savirealizacijos srityje. Jeigu jums dabar daugiau nei 36 metai, tai šis mėnuo jums gali būti ypač sėkmingas daugelyje gyvenimo sričių. Galite gauti netikėtų pajamų.

Merkurijaus planeta, kuri Svarstyklėms susijusi su sėkme, šiuo metu gali duoti palankias galimybes jūsų veikloje.

Kita svarbi planeta Svarstyklėms Saturnas, gali duoti palankias galimybes nekilnojamojo turto srityje arba galimybes pradėti statyti namą. Taip pat tai geras laikas ieškoti naujos gyvenamosios vietos arba ją keisti.

Karjera: Galite tikėtis palankių galimybių ir realizuoti save. Svarbiausia viską darykite apgalvotai ir jus būtinai aplankys sėkmė.

Finansai: Galite tikėtis pagalbos iš savo antrosios pusės finansų srityje. Tik iš anksto viską aptarkite, kaip tuos finansus panaudosite, kad jų neiššvaistytumėte.

Santykiai: Santykių srityje palankus mėnuo kurti jaukumą, komfortą ir stiprinti savo santykius. Galite kartu kur nors vykti į romantinę kelionę ar nustebinti antrąją pusę maloniomis dovanomis.

Sveikata: Sveikatos srityje pasisaugokite uždegimų, karščiavimo ir nelaimingų atsitikimų. Tai reiškia, kad nerizikuokite ten, kur nėra būtinybės.

Palankios mėnesio dienos: 3, 4, 11, 12, 19 ir 20.

Nepalankios mėnesio dienos: 1, 2, 13, 14, 17 ir 18.

SKORPIONAS

Birželis jums geras laikas santykiams, komfortui ir jaukumui. Taip pat tai puikus metas paanalizuoti savo gyvenimą, kas jame palanku, įdomu, pagalvokite, ką dar jame prasmingo galite nuveikti. Dažniau pamąstykite apie santykius su savo artimaisiais, branginkite juos, nepamirškite jiems dažniau pasakyti gerų žodžių.

Skorpionams nelengva be konfliktų, todėl būkite atlaidesni savo artimui, nes gali būti nelengva sulaikyti emocijas. Birželis jums geras metas tvarkyti nekilnojamojo turto reikalus.

Sveikatos srityje atkreipkite dėmesį į plaučius, kvėpavimo takus, saugokitės infekcijų ir dažniau plaukite rankas.

Karjera: Galite tikėtis sėkmės veikloje dėl pažinčių, kelionių arba sutuoktinio, pagalbos, tačiau viskas gali būti labiau iš išskaičiavimo. Pirmoje mėnesio pusėje darbe yra tikimybė susilaukti populiarumo.

Finansai: Saturno planeta gali suteikti galimybes pagerinti savo finansus, tačiau viskas gali būti ne taip greitai, kaip norėtųsi, todėl šioje srityje dėkite pastangas, bet greito rezultato nesitikėkite.

Santykiai: Veneros planeta, kuri susijusi su santykiais, šiuo metu gali duoti gerus, stabilius ir ramius santykius. Tai palankus laikas kurti, gerinti ar pradėti santykius.

Sveikata: Gali būti ligos susijusios su krūtinės sritimi ir psichologinės problemos. Galite jausti depresyvią nuotaiką, dažnai jaudintis, patirti stresą, kas gali sukelti ligas. Neužsisėdėkite vienoje vietoj, būkite aktyvūs ir daugiau laiko praleiskite gryname ore.

Palankios mėnesio dienos: 7, 8, 13, 14, 23 ir 24.

Nepalankios mėnesio dienos: 3, 4, 15, 16, 19 ir 20.

ŠAULYS

Jums šiuo metu verta daugiau ilsėtis ir kaupti jėgas, nes Jupiteris, kuris yra Šaulio planeta, kol kas yra silpnos padėties. Domėkitės saviugda, meditacija, savęs pažinimu, būkite dažniau gamtoje, miške ir niekur neskubėkite.

Karjera: Profesinėje srityje palankus metas užmegzti naujas pažintis, nes tai gali padėti pagerinti finansinę padėtį. Galite tikėtis sėkmės ir susilaukti populiarumo.

Finansai: Dėl finansų gali tekti dėti pastangas ir sunkiai dirbti, tačiau su laiku tai gali atnešti geresnį ir stabilų rezultatą. Jeigu kuriate verslą, tai rezultatas gali ateiti ne iš karto, bet būti stabilus.

Santykiai: Asmeniniame gyvenime ir santykiuose palankus laikas vienišiams, nes jie gali užmegzti naujas pažintis. Tai gali būti netikėtos pažintys arba pažintis su užsieniečiu. Antroje mėnesio pusėje sutuoktinių santykiuose gali padaugėti konfliktų, todėl reikės mokytis būti atlaidesniems.

Sveikata: Birželio mėnesį saugokite savo sveikatą ir venkite žmonių susibūrimo vietų. Gali jaustis silpnumas, todėl vertėtų stiprinti savo imunitetą.

Palankios mėnesio dienos: 7, 8, 15, 16, 23 ir 24.

Nepalankios mėnesio dienos: 5, 6, 17, 18, 21 ir 22.

OŽIARAGIS

Saturno planeta kuri susijusi su Ožiaragiu, geroje padėtyje, tai reiškia, kad jūs galite planuoti stabilius ir ilgalaikius darbus. Jeigu žiūrėsite į viską rimtai, į finansus, santykius, ilgalaikius planus, tai jums viskas gali pavykti. Saturnas mėgsta tuos, kurie dirba, yra atkaklūs ir stengiasi, todėl jeigu jūs taip elgsitės, tai Saturnas jums būtinai padės.

Veneros planeta, kuri palanki Ožiaragiams, yra geroje padėtyje, todėl galite tikėtis sėkmės santykių ir komforto sferoje. Galite galvoti apie vaikų pradėjimą, gauti dovanų ar netikėtų pajamų.

Karjera: Galite tikėtis sėkmės dėl praeityje atliktų veiksmų, tai gali būti paaukštinimas darbe arba darbo sąlygų pagerinimas. Galite jausti, kad jums turi pasisekti.

Finansai: Dėl finansų daug kas priklausys nuo jūsų pačių, tai palankus metas kelti savo kvalifikaciją, jei norite, kad rezultatas būtų geresnis. Gali kilti nesutarimų dėl finansų šeimyniniuose santykiuose, tad iš anksto kartu aptarkite planuojamas išlaidas ir pirkinius.

Santykiai: Santykiuose gali būti juntamas šaltumas, bet stabilumas, todėl jei trūksta jausmų neskubėkite kaltinti antrosios pusės. Patys daugiau reikškite iniciatyvos, nevenkite nustebinti netikėtomis dovanomis ar šiltais žodžiais.

Sveikata: Birželio mėnesį derėtų labiau pasaugoti savo sveikatą. Jums yra rizikos labiau nukentėti dėl virusinių infekcijų ar parazitų, tačiau jei taip įvyktų, nesijaudinkite, nes tikrai pasveiksite.

Palankios mėnesio dienos: 7, 8, 15, 16, 23 ir 24.

Nepalankios mėnesio dienos: 5, 6, 17, 18, 21 ir 22.

VANDENIS

Birželio mėnuo jums palankus laikas karjerai, darbui, sportui, todėl būkite aktyvūs. Dėl Marso planetos įtakos šį mėnesį galite jausti daugiau energijos, tad išnaudokite ją tinkamai.

Karjera: Veikloje labiau norėsis daryti tai, kas jums patinka. Galite pasižymėti kaip puikus specialistas savo srityje. Norėsis labiau savarankiškai priiminėti sprendimus, todėl jei kuo nors abejojate, visgi geriau pasitarkite su vadovais. Gali būti galimybės karjeroje padaryti proveržį.

Finansai: Finansų srityje gali būti išlaidų. Gali būti daug išlaidų dėl šeimos ir nelengva kaupti pajamas. Tačiau jei gyvenate užsienyje arba jūsų veikla susijusi su užsieniu, tai tuomet iš ten gali tikėtis didesnių pajamų.

Santykiai: Santykiuose reikės artumo, kad jaustumėtės visavertiški ir emociškai ramūs. Pirmoje mėnesio pusėje santykiai jums gali daryti nemažą psichologinę įtaką. Vienišiai gali tikėtis susipažinti su antrąja puse netoli namų, mokymo įstaigoje arba per artimus žmones. Skirkite daugiau laiko psichologinėms žinioms ir tam, kas ramintų jūsų emocijas, tuomet viskas eisis lengviau.

Sveikata: Saugokite savo sveikatą, nes šį mėnesį gali tekti lankytis gydymo įstaigose, tad būkite dėmesingi. Rinkdamiesi laisvalaikio pramogas pirmenybę teikite ramesniam poilsiui

Palankios mėnesio dienos: 3, 4, 11, 12, 19 ir 20

Nepalankios mėnesio dienos: 1, 2, 9, 10, 21 ir 22.

ŽUVYS

Birželio mėnesį pasisaugokite nelaimingų atsitikimų. Venkite pavojingos veiklos arba ekstremalių pramogų. Verčiau laiką leiskite ramiai, kaupkite jėgas ir nepersidirbkite.

Marso planeta šį mėnesį nepalankioje padėtyje jūsų atžvilgiu, tai stenkitės labiau rūpintis savo sveikata ir gerove. Santykiuose gali trūkti pastovumo, todėl tai ne pats tinkamiausias laikas kurti naujus ilgalaikius santykius.

Karjera: Karjeroje nepalankus laikas pokyčiams iki rugsėjo mėnesio. Venkite rizikingų pasiūlymų, kurie reputacijoje gali palikti „dėmę“. Gali tekti atlikti kruopštų arba nemalonų darbą.

Finansai: Finansų srityje gali būti išlaidų. Gali būti daug išlaidų dėl šeimos ir nelengva kaupti pajamas. Tačiau jei gyvenate užsienyje arba jūsų veikla susijusi su užsieniu, tai tuomet iš ten galite tikėtis pajamų.

Santykiai: Santykiuose norėsite daugiau švelnumo, todėl pasistenkite apie tai tinkamais žodžiais pasakyti savo antrajai pusei. Ieškantys antrosios pusės galite ją sutikti jums pažįstamų žmonių rate arba gimtose vietose. Šį mėnesį palanku daugiau domėtis santykių psichologija, todėl šia tema nevenkite paskaityti daugiau knygų.

Sveikata: Šį mėnesį yra didesnė tikimybė, kad galite susirgti kelionėje, todėl jei kur nors vyksite, imkitės visų įmanomų saugumo priemonių. Gali būti didesnė rizika traumoms ir lūžiams, todėl nerizikuokite be reikalo.

Palankios mėnesio dienos: 8, 9, 13, 14, 15, 25 ir 26.

Nepalankios mėnesio dienos: 3, 4, 11, 12, 20 ir 21.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas