Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Gruodžio mėnesio horoskopas

Pirmasis žiemos mėnuo dovanoja džiaugsmingą laukimą. O kokios prognozės astrologijos srityje?
Kalėdinė kompozicija
Kalėdinė kompozicija / 123RF.com nuotr.
Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Aktyvūs ir visur skubantys Avinai gruodžio mėnesį smarkiai sulėtins tempą – pauzė tarp minties ir veiksmo taps daug ilgesnė. Būsite linkę į apmąstymus, rasis daugiau dvejonių. Pirmąją gruodžio dekadą užimsite stebėtojo vaidmenį, šiuo metu vyks įvykių retrospektyva.

Tapsite daug imlesni aplinkinių nuotaikoms, tikėtinos painios situacijos, dažniau norėsis nusišalinti ir pabūti vienumoje. Daugelis pajaus stiprią trauką dvasingumo, religijos, mistikos, psichologijos temoms. Tai labai geras periodas žmonėms, užsiimantiems kūrybine veikla, einantiems dvasinio tobulėjimo keliu – aplankys įkvėpimas, svarbios įžvalgos. Sėkmingiausias ir produktyviausias laikas bus gruodžio vidurys.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Gruodžio pradžia nebus lengva Jaučio zodiako ženklo atstovams. Į gyvenimą gali sugrįžti problemos, kilusios dar rudenį. Saugokitės praradimų, nerizikuokite, venkite naivaus požiūrio į situaciją, nelįskite į painias situacijas. Būkite itin atidūs kelyje – tai labai avaringas metas. Padaugės vagysčių tikimybė. Nepalankus laikas planuoti tolesnes keliones – čia laukia daug nesklandumų.

Regis, pagrindinis rūpesčių ir nesusipratimų šaltinis bus tarpusavio santykiai. Mėnesio viduryje atsiras daugiau stabilumo ir aiškumo. Šiuo metu netrūks dalykinių užduočių, reikės prisiimti nemažai atsakomybės. Mėnesio gale teks bendrauti su žmonėmis, keliančiais įtampą, galimos finansinės problemos.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Beveik visą pirmojo mėnesio savaitę teks kapstytis senose problemose, spręsti anksčiau padarytas klaidas. Nuo gruodžio 6 dienos Merkurijus, Dvynių zodiako ženklo valdovas, ims judėti kryptingai. Taps lengviau bendrauti ir susitarti, sklandžiau eisis kanceliarinė veikla, mažės nesusipratimų kelyje. Šiuo metu gali aiškėti paslaptys, anksčiau nuo jūsų nuslėptos detalės, tapsite įtaresni, daugiau laiko skirsite analizei.

Nuojauta bus labai stipri – drąsiai pasitikėkite ja. Gali aplankyti pranašiški sapnai, keisti sutapimai ir ženklai. Mėnesio viduryje bus daug bendravimo, megsis naujos pažintys, norėsis plėsti pasaulėžiūrą. Itin svarbi taps aplinkinių nuomonė, sieksite sublizgėti reikiamų žmonių akyse.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Pirmoji mėnesio dekada bus labai intensyvi, ji sutaps su jaunatimi. Iki pat gruodžio vidurio Vėžio zodiako ženklo atstovų laukia daugiau kelionių, komunikacijos, įdomios informacijos. Daugelis rūpinsis išsilavinimo bei kvalifikacijos kėlimo reikalais, palankus metas teisiniams klausimams spręsti. Tai gali būti itin produktyvus periodas - šiuo metu svarbu keltis konkrečius tikslus ir jų siekti.

Seksis vystyti kūrybinius projektus, puoselėti meninius talentus. Didžiausios problemos kils dėl nevaldomų emocijų. Šiomis dienomis netrūks destruktyvių jausmų, tad reikia elgtis itin sąmoningai, stengtis kontroliuoti savo vidinę būseną. Iki mėnesio vidurio pasistenkite pabaigti visus svarbiausius šių metų reikalus.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Nors artėja metų pabaiga, gruodį Liūtų gyvenime daugelis reikalų ir situacijų tik prasidės arba įgaus pagreitį – vargu ar šį mėnesį galima tikėtis realizacijos, kulminacijos. Šventinis periodas nebus lengvas, tai konfliktiškas ir painus laikas. Vidinės įtampos, pykčio emocija skatins traumas, susižeidimus, avarijas. Ypač slogi bus mėnesio pradžia.

Šiuo metu laukia daug nepasitenkinimo ir nuoskaudų. Kamuos destruktyvios mintys ir jausmai, itin subjektyviai vertinsite visas situacijas. Įvykiai klostysis ne taip, kaip planavote ar tikėjotės. Mėnesio viduryje jausite didelį įkvėpimą, norėsis kurti, realizuoti savo sumanymus, tačiau nesulauksite trokštamo palaikymo, trūks resursų. Palankiausias periodas - gruodžio 19–25 d.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Pirmąją mėnesio dekadą visos mintys ir jausmai bus nukreipti į kitus žmones ar vieną konkretų. Šiuo metu savi poreikiai ir norai nueis į antrą planą. Tai metas, kuomet reikės daugiau aukotis vardan kitų, kas gali erzinti į praktiškumą ir naudos siekimą linkusias Mergeles. Tai palankus laikas įsilieti į norimą kolektyvą, puoselėti artimus santykius.

Galite sulaukti įdomių pasiūlymų ar užmegzti romantinio pobūdžio ryšius. Mėnesio viduryje išaugs jūsų populiarumas, norėsis aktyviau bendrauti, keistis informacija ar kitaip plėsti akiratį. Nusimato daugiau kelionių ar kitokio kontakto su užsieniu. Mėnesio gale venkite dalyti pažadus, būsite linkę pervertinti savo jėgas.

TAIP PAT SKAITYKITE: 80-metės ilgakasės Gražinos plaukai siekia 140 cm: „Kerpuosi pati, naudoju paprasčiausią šampūną“

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Gruodis gali atnešti dramatiškų permainų į Svarstyklių zodiako ženklo atstovų gyvenimus. Pirmoji mėnesio dekada bus sudėtingiausias šio meto periodas – saugokite savo sveikatą, jausmus, santykius, pinigus. Mėnesio viduryje laukia štilis. Turėsite progą pailsėti ir nusiraminti, šiuo metu nenusimato jokių didesnių permainų ar svarbesnių įvykių.

Palanku leistis į apmąstymams, puoselėti išvaizdą, stiprinti sveikatą. Tai išvadų laikas. Paskutiniąją mėnesio dekadą daugiau laiko skirkite ilgalaikiams tikslams nusimatyti, ruoškite veiksmų planą ateinantiems metams. Gruodžio gale gali užsimegzti naudingos pažintys, netrūks romantinio pobūdžio nuotykių.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Ateinantį periodą Skorpiono zodiako ženklo atstovai daugiausia dėmesio skirs asmeniniam gyvenimui. Pirmąją mėnesio dekadą norėsis flirto ir nuotykių, daugeliui pavyks užmegzti romantinio pobūdžio santykius. Šiuo metu užsimezgę ryšiai bus itin aistringi, tačiau jie gali baigtis taip pat greitai, kaip ir prasidėjo.

Tai puikus laikas įvaizdžio atnaujinimui, eksperimentams su išvaizda. Šį mėnesį, didžiąją laiko dalį, būsite dėmesio centre, sieksite visiems patikti ir įtikti, netrūks komplimentų, malonių įvertinimų. Gruodį paprastai uždari ir skeptiški Skorpionai taps daug atviresni, gebės optimistiškiau žvelgti į visas situacijas. Laukia šviesus periodas – pasimėgaukite gyvenimu!

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Šaulio zodiako ženklo atstovų laukia neįprastai ramus periodas. Sėkmingai tęsite lapkritį pradėtus darbus, gyvenimas tekės įprasta vaga. Mėnesio pradžioje įvyks jaunatis jūsų zodiako ženkle. Tai svarbus momentas, kuomet rekomenduojama pamąstyti apie tai, ką norite pritraukti į savo gyvenimą, kokių savybių norėtumėte įgyti.

Gruodžio mėnesį palanku mokytis kažko naujo ar gilinti jau turimas žinias, tai puikus laikas profesinei kvalifikacijai kelti. Galimi kvietimai į užsienį, sėkmingos dalykinės komandiruotės. Aktyviausias ir produktyviausias bus mėnesio vidurys. Šiuo metu galima imtis sumanymų realizacijos - jūsų iniciatyva bus palaikoma aplinkos.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Mėnesio pradžioje Ožiaragiai tiesiog tęs pradėtus darbus. Turėsite galimybę dirbti savo tempu, jums priimtinomis sąlygomis, niekas nekvėpuos jums į nugarą. Pirmoji gruodžio dekada - ramus ir gana harmoningas periodas. Šiuo metu nebūsite linkę aktyviai veikti, gali trūkti motyvacijos. Konfliktinių situacijų nenusimato.

Nuo gruodžio 12 dienos prasideda daug aktyvesnis laikas. Į vienišų šio zodiako ženklo atstovų gyvenimus gali pasibelsi meilės santykiai. Tikėtini profesiniai įvertinimai, įvairios premijos, palanku tvarkyti klausimus, susijusius su nekilnojamuoju turtu. Daugelis nuspręs atsinaujinti įvaizdį ar kitaip puoselėti išvaizdą. Paskutinę mėnesio dalį daugiausia energijos ir laiko skirsite artimų žmonių reikalams.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Vandeniai jausis atstumti ir tinkamai neįvertinti, tai ypač pasakytina apie mėnesio pradžią. Šiuo metu smarkiai nukentės asmeniniai santykiai, gali būti ištarti lemtingi žodžiai – „sudie“. Pirmąją mėnesio dekadą verčiau leisti ramiai ir taikiai, nesistenkite išsiskirti iš kitų bet kokia kaina.

Tai periodas, kuomet jūsų iniciatyva nebus palankiai priimta aplinkinių. Suklibės pasitikėjimas savimi ir pasirinktu profesiniu keliu. Nenusiminkite, jau mėnesio viduryje reikalai taisysis, situacija stabilizuosis. Į gyvenimą gali pasibelsti nauji romantiniai santykiai, tikėtini dosnūs pasiūlymai susiję su dalykine veikla. Fortūna ims šypsotis ir finansiniuose reikaluose.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Sunkumai ir įtampos tęsis iki pat mėnesio vidurio. Visi darbai ir užduotys, kurių imsitės šiuo metu, pareikalaus daugiau jėgų ir laiko nei planavote. Vyraus optimistinės nuotaikos, bet sunku bus objektyviai vertinti situaciją. Venkite bet kokio avantiūrizmo, susilaikykite nuo svarbių sprendimų priėmimo.

Tai nėra palankus laikas tolimoms kelionėms bei tarptautiniams santykiams puoselėti. Venkite dalyti pažadus ar įsipareigoti, būsite linkę pervertinti savo jėgas. Tačiau tai puikus periodas kūrybinei veiklai. Paskutinioji gruodžio dekada bus sėkmingiausia ir produktyviausia. Tapsite kur kas praktiškesni, seksis įgyvendinti ankščiau kilusius sumanymus.

Horoskopą sudarė astrologė Viktorija Greviškienė („Astrologija ir gyvenimas“).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas