Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ketvirtadienio horoskopas – balandžio 1 d.

Šios dienos nuotaikos gali būti šiek tiek niūresnės, tačiau daug ką kompensuos iš esmės labai pozityvus, daugumą veiklos sričių palaikantis bendras fonas. Mėnulis ryte, 8 val. 50 min., pereis iš paslaptingojo ir galingojo Skorpiono zodiako ženklo į optimizmu, išmintimi ir plėtra charakterizuojamą Šaulio ženklą. Kartu su Saule bei Venera Avine tai skatins labai didelį aktyvumą ir optimizmą – norėsis tiesiog atsiverti pasauliui, žmonėms, keliauti, imtis pažintinės veiklos.
Kūdikis
Kūdikis / 123RF.com nuotr.

Puikus laikas visiems, kas užsiima mokslu, žiniasklaida, teisėkūra, kelionių ir laisvalaikio, sporto veiklų organizavimu. Geras laikas išskleisti savo kūrybingumą siekiant svarbiausių tikslų. Laikas veikti, ir visos durys atsidarys, rasite sprendimus, tačiau gali būti sudėtinga juos pagrįsti – labai svarbi bus nuojauta, gebėjimas iš informacijos jūros pasiimti tą žinią, kuri siunčiama būtent jums ir būtent šiuo momentu.

Antra vertus, jeigu galite, rimtesnius susitarimus, tikslumo reikalaujantį dokumentų rengimą atidėkite arba viską įdėmiau tikrinkite. Tiesa, mėgstančius anksti pradėti darbus perspėju – ankstyvas rytas iki minėto laiko gali nuvilti jūsų lūkesčius, tad darbų pradžią ar pirkinius atidėkite, imkitės tik kasdienės, rutininės veiklos.

Gebėjimui taikiai prisitaikyti prie aplinkybių šiandien padės neryškių, tarsi išplautų, melsvai sidabrinių atspalvių drabužiai, sidabro su auksu papuošalai, selenitas ar aduliaras (Mėnulio akmuo).

Šiandien daugiau gerkite nei valgykite, o ir maistas turėtų būti skystas – ypač tiks avižinė košė, kisielius, drebučiai.

Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Dar viena išskirtinai sėkminga diena – galite sulaukti gana daug dėmesio tiek iš draugų, bičiulių, kolegų, tiek ir iš tų žmonių, su kuriais mažai bendravote, tačiau kurie jums yra reikšmingi, gal net žiniasklaidos, užsieniečių. Puikus laikas dalintis savo patirtimi, ypač jeigu tai ne tiek žodžiai, kiek darbai, imtis naujos veiklos – ji turės ateitį.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Nors darbe būsite priversti susiimti ir atlikti būtinas pareigas, šiandien būsite labiau linkę daugiau dėmesio skirti sau ir galbūt mylimam žmogui. Būtų labai prasminga rasti būdų atsitraukti nuo šurmulio, pabūti su savimi, pasidžiaugti tuo, ką turite, ir bent jau žengti žingsnį giliausios savo svajonės įgyvendinimo link – baimių ir emocijų gali būti daug, tačiau pabandyti verta.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Tai, kuo jūs užsiimate šiomis dienomis, be jokių abejonių turi gerų perspektyvų – daug jau nuveikėte savo idėjų įgyvendinimui, šiandien būtų verta labiau atkreipti dėmesį į kitus ir paprašyti aplinkinių pasidalinti savo patirtimi, galbūt paieškoti partnerių – bendravimas, konsultavimasis, derybos šiandien bus kaip niekada svarbios, tik svarbu būkite dėmesingi kiekvienai smulkmenai.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Itin aktyvios veiklos dienos – darbų daug, tenka suktis itin sparčiai, tačiau pasitenkinimo tuo, kas nuveikta, taip pat turėtų būti daug, tad drąsiai pirmyn. Tiesa, dirbant kartais pasitaiko klaidų – rami reakcija suteiks galimybių jas greitai išspręsti, svarbu jauskite, kur reikėtų kreiptis. Diena tinkama imtis sveikatinimo procedūrų, labiau pasirūpinti artimaisiais, gyvūnais.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Labai graži, džiugi diena, kuomet vargu ar norėsite imtis rimtesnių darbų, nebent tai kūrybinė, su laisvalaikiu, kelionėmis susijusi veikla. Būtų idealu, jeigu turėtumėte galimybės skirti laiko poilsiui ir tiesiog kūrybai, tam, kas jus įkvepia ir suteikia jėgų keliauti toliau. Palanku viskas, kas susiję su fizine veikla, ypač šokiai, sportas, kelionės.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Šiandien vertėtų imtis gana rimtų su namais ir pokyčiais juose susijusių reikalų. Tiesa, profesiniai reikalai vers jus suktis, tačiau viską pavyks puikiai suderinti: iš vienos pusės – darbas ir uždarbis, iš kitos – galimybės pagerinti tiek buitį, tiek ir asmeninius santykius. Jūsų atsidavimas artimiesiems suteiks jums daug jėgų ir galimybių, beliks tik atsiverti joms.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Dar viena diena, kuomet esate tiesiog atsidavę aplinkiniams, mylimi ir puoselėjami. Dėl to jums tenka pasitempti, galbūt atsisakykit kai kurių malonumų, tačiau jaučiatės puikiai. Nusiteikite, kad šiandien teks daugiau pabendrauti, geras laikas šiek tiek labiau praplėsti akiratį, kažkur nuvykti ar bent paiškylauti, daugiau pajudėti, imtis galbūt ir egzotiškos sporto veiklos.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Darbai šiandien turėtų jums sektis stebėtinai sklandžiai, o ir atnešti gana gerų pajamų. Jėgų ir sveikatos turite daug, tad belieka tik pasinaudoti jums suteikiamomis galimybėmis – ką benuveiktumėte, šiandien jums tai teiks daug džiaugsmo ir sėkmės pojūtį, svarbu tik veikite. Taip pat puikus laikas susitvarkyti namus, ruoštis šventėms, tik susilaikykite nuo spontaniškų išlaidų.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Mėnulis keliauja jūsų ženklu, tad būsite jautrūs dėmesiui sau, o aplinkiniai gali jūsų jautrumą suprasti kaip aikštijimąsi ar egoizmą – raskite būtų ramiau reaguoti į kitų išsišokimus ir imkitės to, kas jums teikia daugiausia džiaugsmo – pasportuokite, daugiau pajudėkite, pasidžiaukite pavasariu, pabūkite su vaikais ar mylimu žmogumi gamtoje – jūsų dėmesys jiems grįš su kaupu.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Ši ir ateinanti dienos jums palankiausios ramiam darbui namuose ar kitoje saugioje, ramioje aplinkoje – pabaigti tai, ką norėtumėte nuveikti iki švenčių, tvarkytis, gražinti namus. Būsite linkę labiau veikti vieni, be didesnės pagalbos ir pasimėgauti jums malonia veikla – gal tai margučių gražinimas ar pyragų kepimas? Gražus laikas prisiminti tradicijas, vaikystę, tėvų namus.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Šiandien sulauksite daug, jei ne draugų ar bičiulių, tai žmonių, kuriems rūpi tokios pačios idėjos, kaip ir jums, dėmesio bei palaikymo – puikus laikas imtis veiklos su kitais, pristatyti savo kūrybines idėjas visuomenei. Drąsiai rašykite, bendraukite, domėkitės, pristatykite kitiems tai, kas jums rūpi, – šios dienos veiklos vaisiai dar ilgai tarnaus puikiam jūsų įvaizdžiui.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Teks grįžti prie darbų ir profesinių įsipareigojimų – šiandien verta prašyti jei ne geresnės karjeros pozicijos tai bent didesnio užmokesčio. Nors jūsų nuveikti darbai kalba patys apie save, tačiau priminti apie juos taip pat vertėtų – išdrįskite perlipti per asmenines baimes ir liksite nustebę, kad aplinkiniai labai geranoriškai nusiteikę jūsų atžvilgiu.

Astrologinių įžvalgų autorė Dovilė Krupickaitė (paskyra feisbuke „Mano-astro“)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas