Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ketvirtadienio horoskopas – birželio 28 d.

Astrologinė prognozė ketvirtadieniui.
Arbata ir saldumynas
Arbata ir saldumynas / Vida Press nuotr.
Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Konfliktinių situacijų darbe šiandien netrūks. Regis, kolega užbers druskos ant senos žaizdos ir taip sukels jūsų įsiūtį. Galima pasiduoti impulsams ir reaguoti kaip įprasta, o galima susimąstyti ir įsivertinti, ar aklas puolimas iš tiesų yra produktyviausias veikimo būdas. Kiekviena situacija ir kiekvienas žmogus gali tapti mūsų mokytoju, jei tik to panorėsime.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Ketvirtadienį bus daug palankių progų, tačiau nesitikėkite, kad galėsite tinginiauti ir ką nors gauti be pastangų. Šią dieną verta susilaikyti nuo trumpesnių ar ilgesnių kelionių, komandiruočių. Sutartims sudaryti tai taip pat nėra pats geriausias metas. Vakare bus didesnė nelaimingų atsitikimų tikimybė, tad būkite labai apdairūs kelyje, neviršykite leistino greičio.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Ketvirtadienį spręsis ne vienas svarbus klausimas, susijęs su finansais, nekilnojamuoju turtu ar šeimos nariais. Atėjo laikas padaryti išvadas ir pagaliau priimti sprendimą. Tačiau pasirinkti lengva nebus, labai bijosite suklysti. Deja, šiandien nebus, su kuo pasitarti, tad visa atsakomybė kris ant jūsų pečių. Vakare jausitės išsekę, norėsis pabėgti nuo slogių minčių, atsipalaiduoti.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Vėžiai šiandien bus itin rūstūs. Jums ketvirtadienį geriau nesipainioti po kojomis. Pirmoje dienos pusėje visa galva pasinersite į darbus. Pareigos garsiai primins apie save. Šią dieną viską pasistenkite daryti taip, kaip priklauso – paisykite protokolo ir iškeltų standartų. Jūsų atliekamos užduotys bus vertinamos itin kritiškai, bus akcentuojamos net smulkiausios klaidos. Nebus lengva įtikti.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Ketvirtadienį Liūtai bus dirglūs, o jų nuotaikos nepastovios. Šiandien kiek iškreiptai matysite reikalo esmę, daugelis jūsų pasisakymų bus neadekvatūs ir neracionalūs. Šią dieną verčiau susilaikyti nuo išvadų ir atsakingų sprendimų – leiskite emocijoms nurimti. Darbų netrūks, jau antroje dienos pusėje visa galva teks pasinerti į buitinius rūpesčius.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Mergelės šiandien jaus didžiulį įkvėpimą. Norėsis siekti karjeros aukštumų, kurti ambicingus planus. Regis, niekas šią dieną nekliudys jūsų sėkmei, sulauksite palaikymo iš aplinkos. Ypač seksis Mergelės zodiako ženklo atstovams, dirbantiems kūrybinį darbą, ir tiems, kurių veikla susijusi su vaikų edukacija. Vakaras bus kupinas netikėtumų.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Ketvirtadienį žodžiai per daug garsiai skambės Svarstyklių gyvenime. Bus per daug vilčių, per daug duotų pažadų, per daug darbo ir įsipareigojimų. Nenuostabu, kad gyvenimas nedžiugins, atvirkščiai – atrodys ribotas ir neįdomus. Iš visų jėgų ieškosite būdų, kaip praskaidrinti pilką kasdienybę. Svarbu bus rasti aukso vidurį.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Šią dieną gali atsinaujinti seni konfliktai su šeimos nariais ar bičiuliais. Sunkiai seksis nulaikyti liežuvį už dantų, norėsis laidyti kandžias replikas. Ketvirtadienį Skorpionai bus itin nejautrūs ir labai tiesmuki. Jums atrodys, kad tiesiog sakote tiesą, sunku bus įsivertinti, kaip skaudžiai žeidžia jūsų žodžiai. Atkreipkite dėmesį į savo bendravimo manierą, ieškokite produktyvesnių komunikacijos būdų.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Ketvirtadienį Šauliams ir toliau puikiai seksis spręsti piniginius klausimus. Regis, aptikote aukso gyslą. Diena tinkama investuoti, pirkti, parduoti, tartis. Veikiausiai pasiteisins visos rizikos. Tačiau neužmikite ant laurų. Ir toliau atkakliai dirbkite bei tobulėkite. Nepamirškite – nepakeičiamų nėra, tad polinkis į aroganciją ir puikybę šiandien gali baigtis labai liūdnai.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Tai diena, kai Ožiaragiai priims svarbų sprendimą ir tars lemiamą žodį. Jausitės gana užtikrinti savimi, mokėsite pasinaudoti visais savo privalumais. Ketvirtadienis – tinkamas laikas deryboms: seksis ginti savo interesus ir pakreipti visus susitarimus sau tinkama linkme. Svarbiausia bus vengti perdėto emocionalumo ir audringų diskusijų. Šią dieną remkitės racionaliu mąstymu ir kompetencija.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Ketvirtadienį imkitės tik to, kas iš tiesų būtina. Energijos stoka ir motyvacijos trūkumas turės didelės įtakos atliekamų darbų kokybei. Tačiau šiandien puikiai seksis savianalizė ir saviugda, ypač psichologinio ir dvasinio pobūdžio. Nelinkę tobulėti ir eiti sąmoningumo keliu Vandeniai gali paskęsti gilioje iliuzijoje – pasaulis atrodys niūrus, aplinkiniai bus blogi, o jie patys atsidurs aukos vaidmenyje.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Sėkmė šiandien lydės tuos Žuvų zodiako ženklo atstovus, kurie nebijos iššūkių ir originalių sprendimų. Ketvirtadienį visas dėmesys bus nukreiptas į ateitį. Visas jėgas atiduosite ambicingiems sumanymams, visiškai nedomins kasdienės smulkmenos. Tai gera diena prisijungti prie naujo kolektyvo ar įsilieti į naują bendruomenę. Visi darbai eisis sklandžiau ir greičiau dirbant komandoje.

Horoskopą sudarė astrologė Viktorija Greviškienė („Astrologija ir gyvenimas“).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas