Su 15 diena! Metinė prenumerata vos 7,99 Eur+DOVANA
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ketvirtadienio horoskopas – gruodžio 17 d.

Šįryt 8 val. 27 min. pereis iš stabiliojo ir kryptingo Ožiaragio Zodiako ženklo į jokių apribojimų nepaisantį, inovatyvų ir draugišką Vandenio ženklą ir tarsi įjungs astrologiškai itin svarbų, daugiau negu trejus metus galiojantį įvykį, t. y. Saturno perėjimą į šį ženklą. Ožiaragio ženkle ši planeta kėlė didelius reikalavimus, profesionalumo ir hierarchijos reikšmę, o štai Vandenyje ši planeta siejama jau su išradingumu ir tikslingu, sistemingu tikslų įgyvendinimu, bendruomeniškumu, kolektyviniais projektais.
Mezgimas
Mezgimas / 123RF.com nuotr.

Tikėtina, kad labai keisis nuostatos ir pandeminių apribojimų, ir kilusių problemų sprendimo klausimu, tačiau dar lukterėkime, kol už poros dienų į šį ženklą įžengs Jupiteris.

Na, o ši diena bus gana stabili, rami ir sėkminga, itin tinkama ieškoti bendraminčių, pagalvoti, kaip rasti išeitis iš susiklosčiusios situacijos ir pradėti sistemingai, kryptingai dirbti. Apskritai laikotarpis itin inovatyvus, nors fizinės energijos aktyvumo pikas slūgsta, tad dar pasinaudokite šia proga ir veikite, ieškokite galimybių, planuokite.

Vakaras gali atnešti gąsdinančių siurprizų, tad nusiteikite ir pasistenkite kuo sąmoningiau į juos reaguoti. Šiandien daugiau dėmesio skirkite ryšių palaikymui, kompiuterinėms technologijoms, mokslo naujovėms, naujų sprendimų paieškai ir venkite riboti kitų laisvę.

Dėvėti tiks ar aplinkoje matyti skaisčiai geltoną, melsvai-žalsvą, žydrą spalvas, pasaugos katės akis (katės akies efektą turintis kvarcas).

Maistas turėtų būti saikingas, geriausiai tiks lengvi paprasti užkandžiai, sumuštiniai.

Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Prasideda draugų ir bendravimo dienos – pats laikas dar labiau įdarbinti kompiuterines technologijas ir paieškoti būdų, kaip galima būtų labiau suburti draugus, imtis bendrų darbų ar projektų. Idėjų jums netrūksta, norite keliauti, veikti, pažinti pasaulį, tad tai gali būti vienas iš būdų suteikti savo gyvenimui daugiau spalvų ir įdomumo.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Idėjų ir galimybių turite daug, atėjo laikas veikti ir realizuoti tai, kas suplanuota ir sukaupta. Prasideda ilgesnis profesinio susitelkimo laikas, kuris pareikalaus ištvermės, atkaklumo ir kiekvienam atneš rezultatus tiksliai pagal nuopelnus – paisiusiems nuoseklumo, etikos reikalavimų kilimą karjeros laiptais, o kitiems galbūt ir sunkumus ar apribojimus.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Nuo šiandien finansiniai klausimai jums turėtų spręstis sklandžiau, reikalaus mažiau atsakomybės ir pastangų, tačiau gerokai daugiau dėmesio pareikalaus temos, susijusios su kelionėmis į užsienį, aukštuoju mokslu, žiniasklaida ar pasaulėžiūra. Šiandien neabejotinai būsite labai filosofiškai nusiteikę, linkę pasidomėti pasaulio ar mokslo naujovėmis.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Šiandien emocijų bus daug – rūpės tiek susiję su mylimu žmogumi, tiek finansiniai reikalai – iš tiesų prasideda laikotarpis, pareikalausiantis iš jūsų drąsos ir ištvermės, galvoti apie visai kitokius pragyvenimo būdus ir atsakomybes negu buvote įpratę. Šiandien turite progos įrodyti ir parodyti savo rūpestingumą bei išmonę besirūpinant savimi ir kitais.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Prasideda ypatingas jūsų tiek asmeninių, tiek ir profesinių santykių laikotarpis, pareikalausiantis iš jūsų tiek didelės atsakomybės, susitelkimo, tiek ir suteiksiantis galios, atnešiantis sėkmę ir žinomumą. Pastarosiomis dienomis teks daugiau dėmesio skirti antrosios pusės arba verslo partnerių reikalams, pasirūpinti tuo, kaip save pateikiate pasauliui – turite progos pasirodyti iš geriausios pusės.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Nuo šiandien darbas, rūpestis tiek savo, tiek ir artimųjų sveikata reikalaus iš jūsų išties gana tvirtos disciplinos, galbūt teks keisti dienotvarkę, daugiau dėmesio skirti griežtesniam mitybos ar poilsio režimui bei nuosekliai kasdienei veiklai. Be jokių abejonių rasite tame daug laisvės ir galimybių, tad suteikite sau tą galimybę jau nuo šiandien.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Jūsų pomėgiai gali tapti jums ir iššūkiu, ir profesija ar verslu – jūsų nuostabai galite atrasti visai naujų veiklos būdų, imti mokytis visai naujų dalykų – šiandien gauta žinia, nauja pažintis ar rasta informacija gali gana radikaliai pakeiti jūsų gyvenimą – geras laikas pradėti mokytis, tobulinti jau turimus įgūdžius.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Šeimos, namų tema kuriam laikui tampa jūsų galimybe bei iššūkiu – namai, tėvai, giminės gali būti tiek jūsų atrama bei tvirtove, tiek ir pareikalauti papildomų atsakomybių. Būsite labai jautriai ir nostalgiškai nusiteikę gimtų namų ir giminės atžvilgiu, jeigu tik turite galimybių, daugiau laiko praleiskite namuose, pabendraukite su šeimynykščiais, tėvais.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Nuo šiandien darbas su informacija, vadybinė veikla, bendravimas, mokymasis ir mokymas taps viena iš itin svarbių kasdienės jūsų veiklos sričių – tinkamas laikas pradėti su komunikacija, dokumentų tvarkymu, smulkiuoju verslu bei mokymais susijusią veiklą, tačiau nusiteikite, jog tai pareikalaus iš jūsų rimto susitelkimo.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Panašu, kad dalis išbandymų jūsų asmenybei, pareikalavusių tiek daugiau dėmesio skirti sveikatai, išvaizdai, gana daug save apriboti, baigiasi, tačiau dabar daugiau dėmesio teks skirti asmeninės gerovės ir uždarbio klausimams – darbų padaugės, taps labai aišku, iš kur ateina gerovė ir kiek už tai reikia atiduoti – kad ir kas šiandien įvyktų, mažiau jaudinkitės, venkite impulsyvių veiksmų, pasitikėkite savo nuojauta ir jausmais.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Prasideda jūsų apribojimų, bet ir stiprybės laikas – griežtasis Saturnas trejiems su viršum metų atėjo į jūsų ženklą. Mėnulis šiandien jį itin išryškins, tad pasijausite tarsi netikėtai įstumti į sceną – teks prisiimti atsakomybių daugiau negu planavote, tačiau šiandien pasitelkite į pagalbą draugus ar bičiulius, verta imtis visuomeninės, tarptautinės ar mokslo inovacijų veiklos.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Prasideda rimties ir vidinių transformacijų laikotarpis, kuomet itin svarbu nurimti, susitelkti ir daugiau laiko ir dėmesio skirti vidiniams procesams. Geriausia būtų, jeigu turėtumėte ramią priebėgą, kurioje galėtumėte ramiai darbuotis, gilintis į jums svarbiausius klausimus. Galbūt tai bus dvasinės praktikos ar joga.

Astrologinių įžvalgų autorė Dovilė Krupickaitė (paskyra feisbuke „Mano-astro“)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertai įvertino: ko reikia, kad Lietuvos verslai klestėtų?
Reklama
Sporto veiklų įvairove ir dalyvių gausa Telšiuose pažymėta Sporto diena
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant