Su 15 diena! Metinė prenumerata vos 7,99 Eur+DOVANA
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ketvirtadienio horoskopas – gruodžio 24 d.

Šventinė pasiruošimo metų virsmui diena bus tarsi iš dviejų dalių – pirmoji, iki 12 val. 55 min. labiausiai tinkama tvarkytis, pabaigti tai, kas pradėta, pasidžiaugti nuveiktais darbais, mat Mėnulis keliaus aktyviu, iniciatyviu, save parodyti mėgstančiu Avino zodiako ženklu, tačiau tai bus vadinamojo neefektyvaus Mėnulio metas, kuomet vertėtų susilaikyti nuo pirkinių ar naujų darbų. Užtat nuo minėto laiko, Mėnuliui perėjus į su komfortu, materialia gerove, taip pat ir grožiu bei maistu siejamą Jaučio zodiako ženklą, vertėtų imtis švenčių stalo ruošos.
Kūčių stalas
Kūčių stalas / 123RF.com nuotr.

Jeigu pavyks suvaldyti emocijas, susitelkti ir pasitelkti šiuolaikines technologijas, viskas pavyks kuo puikiausiai – išmanumas šiandien, ypač esant ribotoms galimybėms, itin pravers, ypač tiems, kas pirmą kartą savarankiškai ruoš Kūčių stalą. Vakare emocijos išsilygins, nurims, pavyks gražiai pabendrauti ne tik su greta esančiais – šiuolaikinės technologijos kaip niekada plačiai apjungs šeimas, savo galimybes atskleis ir tiems, kas dar jomis abejojo ar bijojo. O dar laukia ir skaitmeninės Kalėdos.

Šią dieną dėvėkite šiltų švytinčių geltonų, raudonų, ochros spalvų drabužius, energijos suteiks papuošalai su piropu, rubinu, piritu. Tiek Saulės mėnesio dienos, tiek ir įsigalėjusi tradicija sako, kad maistas turėtų būti pasninko – atsisakykite sunkesnių patiekalų, ypač mėsos. Labai tinka burokėliai, fermentuotos daržovės, juoda duona. Palaimintos Jums Kūčių vakarienės!

Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Šįryt pasistenkite ne tik būti dienos puošmena, bet ir ką nors naudinga nuveikti, o jei pritrūksite susižavėjimo šūksnių ir padėkų – pagirkite save patys. Nuo pietų tapsite tiktu gourmet – būsite linkę ne tik skaniai pavalgyti, bet ir imtis maisto gamybos. Inovacijos yra gerai, net ir ruošiant tradicinius patiekalus, tačiau siurprizai taip pat tikėtini. Bet kuriuo atveju vakaras laukia ramus ir žemiškas.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Ryte venkite imtis pernelyg aktyvios veiklos ar užsiplėšti daug darbų – verčiau tiesiog skirkite laiko susikaupimui ir susivokimui, susitvarkykite tai, kas būtina, o nuo pietų panirkite į savo stichiją – maisto gamybą ir ragavimą. Šiandien jums turėtų sektis išskirtinai, tegu ir su mamų ar tetų pagalba telefonu ar internetu. Vakare laukia malonus išsipildymo jausmas – leiskite jam ateiti.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Ryte dar būsite linkę pabaigti tvarkyti likusius reikalus, aptarti naujienas su draugais ar draugėmis, o nuo pietų pasistenkite atsiriboti nuo šurmulio ir nusiteikti metų virsmo misterijai – paruošti stalą, papuošti namus. Galite jaustis emociškai labai pavargę, įsitempę, todėl pasistenkite sumažinti darbų, o daugiau tiesiog maloniai pabūti su savimi ir artimaisiais – vakaras žada būti ramus.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Darbo reikalai vargu, ar paleis jus pirmąją dienos pusę, tačiau jau nuo pietų pasistenkite atsiriboti nuo visko, kas blaško ir daugiau dėmesio skirkite mylimam žmogui, vaikams, paieškokite būdų susisiekti su toliau esančiais artimaisiais, draugais, skirti laiko bendrai vaišių gamybai ar bent aptarimui. Vakare laukia malonūs pokalbiai – būsite puikus pašnekovas kartu, tegu ir per nuotolį, esantiems.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Ryte būsite linkęs atsiduoti prieššventiniam šurmuliui, suteikti kuo daugiau džiaugsmo aplinkiniams, nustebinti juos ypatingais siurprizais, tačiau jau po pietų gali kilti nerimo dėl profesinės padėties stabilumo, žemiško pagrindo po kojomis užtikrinimo – pasistenkite įvertinti tai, ką turite, daugiau dėmesio skirti artimiesiems ir tyliam, kukliam pasibuvimui kartu.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Panašu, kad jūsų energijos resursai ant ribos, darbų daug ir vargu, ar pajėgsite visus įveikti, tad pirmąją dienos pusę tiesiog pabaikite tai, kas būtina, o nuo pietų leiskite sau su džiaugsmu imtis to, kas teikia jums malonumo – juk šventės tam ir skirtos, kad pasijaustumėte pakylėtai, atsiduotumėte ritualui, galbūt net pavyks tapti vaiku ir mėgautis tuo, kas vyksta.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Pasistenkite iš pat ryto susilaikyti nuo noro susitvarkyti namus, pasiruošti šventei idealiai – kiti galbūt mano kitaip, tad vargu, ar padės jūsų spaudimas. Užtat nuo pietų su malonumu pasinersite į maisto gaminimą, nusiteikę ypatingai nustebinti save bei artimuosius ir surengti tikrą gourmet šventę – be jokios abejonės, jūsų pastangos bus įvertintos, laukia malonus vakaras.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Kasdieniai darbai ir rūpesčiai iki pietų dar privers jus suktis rutinoje, tačiau po pietų būsite linkę daugiau laiko ir dėmesio skirti šventinei aplinkai ir nuotaikai kurti, pasirūpinti tuo, ką mėgsta, ko nori jūsų antroji pusė ar tie, kas yra greta, bei pabendrauti, tegu ir internetu ar telefonu. Šįvakar bendravimas suteiks jums išties daug šilumos ir gerų jausmų, tad leiskite tam vykti.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Ryte jūsų aktyvumas džiaugsmingai laukiant švenčių gali artimuosius netgi varginti, pasistenkite daugiau padėti negu trukdyti, ypatingai įvairiais patarimais, užtat nuo pietų jūsų emocijos susibalansuos ir jūs sublizgėsite savo kulinariniais gebėjimais, rūpestingumu ir maloniu bendravimu – laukia paprastas, jaukus, ramus ir žemiškas vakaras.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Rytą daug kas gali jus erzinti, vesti iš kantrybės, tad teks gerokai susikaupti ruošiantis šventėms – venkite skubos, tikrai kai ką galima atidėti. Pabaikite tai, kas būtina, o nuo pietų emocijos nurims ir turėsite progos parodyti savo šiltą dėmesį greta ar toli esantiems, sukurti šventę tarsi iš nieko, tiesiog pasitelkus fantaziją ir kūrybiškumą bei žemišką išmintį – laukia malonus ir džiugus vakaras.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Materialus pasiruošimas šventėms jums gali tapti tikru išbandymu – dabar visai kiti dalykai galvoje, tačiau venkite susipriešinimo, mažiau aiškinkite savo tiesas, verčiau susikaupkite, pajauskite, kas jums dabar svarbiausia. Dar kartą galite save nustebinti suvokimu, kaip svarbu jums jūsų šaknys, namai ir artimieji – pats laikas parodyti jiems malonaus dėmesio, išsakyti jautriausius žodžius.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Rytą dar gali kirbėti noras kažką įsigyti, nuveikti svarbaus, parodyti savo reikalingumą, tačiau darykite tik tai, ką reikia užbaigti, venkite skubių pirkinių ar veiklos. O nuo pietų puikus laikas imtis paprastos žemiškos veiklos, ypač jeigu tai pirmas kartas – mokyti ar mokytis gaminti maistą, ruošti stalą, puošti namus. Vakaras bus puikus pasidžiaugti savo pasiekimais kartu su artimaisiais.

Astrologinių įžvalgų autorė Dovilė Krupickaitė (paskyra feisbuke „Mano-astro“)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertai įvertino: ko reikia, kad Lietuvos verslai klestėtų?
Reklama
Sporto veiklų įvairove ir dalyvių gausa Telšiuose pažymėta Sporto diena
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant