Ketvirtadienio horoskopas – gruodžio 3 d.

Praėjusios dienos tendencijos tęsis, tačiau diena bus gerokai aktyvesnė, atnešianti daugiau ir teigiamų, ir neigiamų emocijų. Bus labai svarbu suvaldyti norą greitai, čia ir dabar viską padaryti, nes aplinka ir aplinkybės bus gana jautrios, sentimentalios, bus itin svarbu atkreipti dėmesį į artimųjų, ypač tėvų, vaikų nuotaikas, jaukumo, švelnumo poreikius.
Minkšti meduoliai
Minkšti meduoliai / Vida Press nuotr.

Veikite intuityviai išjausdami tai, ko jiems labiausiai reikia. Kad ir kaip seksistiškai tai skambėtų, bet šiandien grubus „vyriškas“ elgesys gali daug ką sugadinti, todėl suvaldykite agresiją ir leiskite veikti moteriškai pusei savyje. Išties tai moterims ir mamoms itin palankus laikas, kai galima sulaukti tiek iš valdžios, tiek ir iš darbdavių pusės joms palankių sprendimų. Jeigu aktualu, imkitės tvarkyti draudimo, nekilnojamojo turto reikalus, tačiau galutinį sprendimą atidėkite vakarui, kai aistros aprims.

Jas suvaldyti padės tamsios, griežtos, ypač tamsi pilka, juodai žalia, tamsiai mėlyna, tamsiai ruda spalvos, pasaugos dirbiniai iš balto nefrito, žadeito.

Maiste derėtų išlaikyti saiką, jis turėtų būti lengvas, lengvai virškinamas – sriubos, pieno produktai. Valgyti geriau dažniau, bet po mažiau.

Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Šiandien pasistenkite kuo jautriau elgtis su namiškiais, vengti priekaištų, savo išskirtinumo ar galios, juolab jėgos demonstravimo. Verčiau prisiminkite gražiausius savo jausmus, vaikystės patirtis, tai, ko esate išmokę, ką pažinę, šiandien ypatingai tiks gyventi pagal principą „mylėk savo artimą kaip pats save“, tačiau venkite demonstruoti savo išmintį.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Laukia emocijų gausa itin intensyvi diena, kuomet turėtumėte nuveikti itin daug, puikus laikas pasidžiaugti tuo, kas padaryta, pristatyti savo veiklą, ypatingai jeigu ji susijusi su grožio, estetikos, menų industrija, dizainu. Antra vertus, nusiteikite, kad galimi incidentai, provokuojantys giliausias jūsų baimes, tad aiškiai įsivardinkite tai, kas jums svarbiausia ir veikite intuityviai pagal aplinkybes.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Finansiškai diena jums turėtų būti itin sėkminga, jeigu suvaldysite savo pyktį ir skubėjimą, veiksite atidžiai, nes aplinkybės provokuos sprendimus priimti čia ir dabar, todėl bus itin svarbu išlaikyti blaivų protą ir sąmoningumą, veikti intuityviai ir atkreipti dėmesį į aplinkinių poreikius, pasitarti su partneriais, antrąja puse, konsultuotis su specialistais.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Puiki diena, kai esate harmonijoje su savimi ir jausmais, sulaukiate aplinkinių, mylimo žmogaus ir tų, kurie jums svarbūs, pritarimo ir palaikymo, tačiau bus svarbu neužsiliūliuoti ir savo pareigas darbe atlikti kuo geriau, venkite konfliktuoti su darbdaviu ar bent jau provokuoti konfliktą. Ypač būkite dėmesingi vairuodami, dirbdami su aštriais įrankiais, karštais prietaisais.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Pasistenkite šiandien rasti kuo daugiau laiko bei dėmesio sau ir brangiausiems jums žmonėms – pažvelkite į tai, ką turite, ką paveldėjote iš platesnės perspektyvos, padėkokite tėvams ir protėviams. Diena itin tinkama pasirūpinti namų reikalais, nekilnojamuoju turtu, tačiau bus labai svarbu atsižvelgti į specialistų rekomendacijas – venkite veikti ūmiai ar autoritariškai priimti sprendimus.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Jūsų bendravimo talentas išsiskleis šiandien ypatingai – sugebėsite savo jautrumu, dėmesiu, šiltu žodžiu maloniai nustebinti tiek antrąją pusę, tiek aplinkinius, o ir patys sulauksite galimybių sužinoti apie save kažką gero. Antra vertus, išlikite saikingi, venkite perdėto emocingumo ar aktyvumo – tai gali gąsdinti aplinkinius, o tuo pačiu sekins jus.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Karjeros ir profesine prasme diena turėtų būti itin sėkminga, tikėtina, kad pajausite ne tik pasitenkinimą tuo, kuo užsiimate ir ką nuveikėte, bet ir gero atlygio. Puiki diena palepinti save malonia dovana ar paslauga. Antra vertus, bus labai svarbu suvaldyti norą daryti spaudimą ar provokuoti viršininkų ar partnerių pyktį, juolab patiems griežtai veikti.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Pasistenkite, kad suvaldyti savo kategorišką siekį kuo daugiau nuveikti ir pasinaudokite šios dienos siūlomomis dovanomis – skirkite laiko kūrybai, pasaulio pažinimui, imkitės to, kas kelia dvasios atgaivą, apie ką svajojate, o dirbdami pasistenkite elgtis racionaliai, pasinaudokite jau turima patirtimi, tarkitės dėl jūsų poreikius ir fizines galimybes tenkinančių sąlygų – sprendimų tikrai yra.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Graži, emocijų pilna diena, kuomet norėsite mylėti ir jausitės mylimi, sulauksite daug dėmesio ir pagarbos iš mylimų žmonių ar artimųjų, tačiau pasistenkite būti kuo jautresni tam, ką jie sako ar jums suteikia, venkite pernelyg iššaukiamai elgtis, demonstruoti savo privalumus, juolab kalbėti apie pinigus, uždarbį ar turtą – šiandien svarbu kiti dalykai.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Itin darbinga ir profesine prasme sėkminga diena, kuomet sulauksite itin didelio dėmesio tiek iš darbdavių, tiek ir ir aplinkinių pusės – tai, ką nuveikėte ar darote išties suteiks daug gerų emocijų kitiems, tačiau bus itin svarbu išlaikyti saiką ir kuklumą, jautriai reaguoti į tai, kas sakoma, būkite itin dėmesingi tradicijoms, vyresniems žmonėms ar vaikams, moterims, taip pat namiškiams.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Panašu, kad šiandien jums pavyks pasirūpinti visu pasauliu – tiek artimaisiais, tiek savimi, tiek ir kitais, diena sėkminga tiek profesinėje veikloje, tiek imantis asmeninių reikalų. Tai, ką darote, džiugins aplinkinius, galite imtis labdaringos veiklos, tačiau būkite itin atsargūs vairuodami, venkite aštresnio žodžio ar skubos.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Nuostabus laikas meilei, kūrybai, o ir sulaukti gražaus palaikymo ir dėmesio iš jums svarbių žmonių, ypatingai jeigu jie yra išskirtinės, įdomios asmenybės. Profesine prasme taip pat puikus laikas imtis svarbių jums projektų, tačiau bus itin svarbu likti ištikimais savo vertybėms ir susilaikyti nuo skubotų, juolab demonstratyvių išlaidų.

Astrologinių įžvalgų autorė Dovilė Krupickaitė (paskyra feisbuke „Mano-astro“)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Ekspertai įvertino: ko reikia, kad Lietuvos verslai klestėtų?
Reklama
Sporto veiklų įvairove ir dalyvių gausa Telšiuose pažymėta Sporto diena
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito