Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ketvirtadienio horoskopas – gruodžio 31 d.

Prieššventinė diena bus labai šeimyniška, suteikianti galimybės ramiai ir jaukiai prisiminti nuėjusius metus, tik bus svarbu priimti situaciją tokia, kokia yra ir sugebėti pasidžiaugti tuo, ką turime – tuo, kad turime maisto, stogą virš galvos, artimuosius. Tiesa, pirmojoje dienos pusėje vargu ar pavyks atsiriboti nuo profesinių reikalų ar bent minčių apie juos, tačiau po pietų atidėkite visus darbus, susitvarkykite.
Laikrodis
Laikrodis / 123RF.com nuotr.

Venkime per didelės ruošos, noro pasirodyti – juk kaip puiku tiesiog pabūti kartu su artimaisiais ar tiesiog su savimi. Juolab, nuo 15 val. 45 min. iki 20 val. 58 min., kuomet Mėnulis pereis iš šeimyniško, jaukaus ir jautraus Vėžio Zodiako ženklo į džiugų, artistišką ir dosnų Liūto ženklą, tęsis vadinamasis neefektyvaus Mėnulio metas, kuomet reikėtų susilaikyti tiek nuo naujų darbų, pirkinių, tiek ir nuo planų rengimo.

Užtat Mėnulis Liūte – tai geriausia padėtis įvairioms šventėms, ypač su mylimais žmonėmis, vaikais – leiskime sau pabūti paprastais, džiugiais ir pasimėgauti švente taip, kaip mokame geriausiai.

Savo emocijas derėtų reikšti kuo jautriau, paprasčiau, vengti ekstravagancijos ar pompastikos, apskritai verta mažiau kalbėti ir išpildyti ką pažadėjus. Šiltos jums šventinės nakties ir laimės Naujaisiais metais!

Šiandien ramybę išlaikyti padės indingo mėlynos spalvos drabužiai, papuošalai iš vario su auksu, mėlynais safyrais.

Maistas turėtų būti paprastas, kuo mažiau gamintas – duona, žalumynai, ypatingai česnakai, svogūnai, krienai, sūdyti žuvis ar grybai.

Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Paskutinioji metų diena bus rami, šeimyniška, vargu ar norėsis imtis itin aktyvios veiklos už namų ribų, tačiau gali pasivyti įvairūs skubūs su profesine veikla susiję reikalai. Gali tekti tvarkyti dokumentus, spręsti žemiškus, finansinius klausimus. Jei tik galite, visus rimtesnius sutarimus atidėkite kitos savaitės pradžiai, nurimkite ir smagiai, atsipalaidavus, su šypsena veide, sutikite Naujuosius.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Nors šventės ant nosies, tačiau veiklos ir rūpesčių turite daug – norite pabaigti metų darbus, pabendrauti su svarbiais jums žmonėmis. Gali kilti ir netikėtų, netgi konfidencialių finansinių problemėlių, tačiau pasistenkite atlikti tik tai, kas būtina, ką reikia užbaigti, o po pietų nurimkite. Šventinis vakaras bus išties jaukus, šiltas ir šeimyniškas – pasimėgaukite tuo.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Kad ir kokios sudėtingos sąlygos, esate linkę išsiveržti iš visų apribojimų ir parodyti savo jausmus aplinkiniams, jums svarbiems žmonėms – susilaikykite nuo per didelio aktyvumo, juolab skubotų, emocingų pirkinių. Visus vargu ar apdovanosite, o nuostolių gali būti, ypatingai jeigu skubiai kažką norėsite įsigyti. Šventinę naktį raskite būdų parodyti dėmesį antrajai savo pusei, draugams.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Kad ir kokios aplinkybės, ši diena jums bus gana intensyvi – vargu ar pavyks išvengti skubių profesinių, ypatingai susijusių su finansais, buhalterija reikalų, įsipareigojimų partneriams. Venkite spaudimo kitiems, aštresnio žodžio antrajai pusei – tiesiog raskite būdų smagiai pabaigti metus, o vakare palepinkite save tuo, kas tik gali šiomis aplinkybėmis suteikti jums daugiausia džiaugsmo.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Dieną galite jaustis gerokai išsekę ir pavargę nuo visų darbų ir rūpesčių – jei tik galite, daugiau pailsėkite, pasirūpinkite savimi, labiau pasitikėkite antrąja savo puse ir partneriais, imkitės tik to, ką būtinai reikia pabaigti. Rimtesnius darbus atidėkite pirmadieniui. Vakare pasijausite atsigavę, sugrįš jėgos ar sulauksite malonaus dėmesio iš aplinkinių, tad laukia džiugi šventė.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Dieną būsite linkę nuveikti kuo daugiau – reikalų ir rūpesčių tiek namuose, tiek ir profesinėje srityje visada daug, o dar norėsite skirti dėmesio draugams ir bičiuliams. Nurimkite, pabaikite pradėtus darbus, rimtesnius reikalus atidėkite pirmadieniui ir nusiteikite itin ramiam vakarui – šventinę naktį būsite linkę pabūti vieni – puikus laikas egzistencinėms įžvalgoms.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Būsite linkę paskutinę metų dieną nuveikti visus darbus, tačiau ar tikrai būtina? Pasilikite jų ir kitiems metams, juolab pirmadienis bus palankesnis nei šiandiena, tad imkitės tik to, ką galite pabaigti kuo geriausiu būdu. Parodykite daugiau dėmesio namiškiams, tėvams, o vakare vargu ar pavyks išvengti draugų, bičiulių (kad ir nuotolinio) dėmesio – pasidžiaukite ir pasvajokite kartu.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Visko tiek daug, ypatingai reikalų, susijusių su mokslu, užsieniu, skambučių, dokumentų tvarkymo. Šventės jausmą tenka užspausti, o taip norėtumėte atsipalaiduoti išskirtinėje vietoje. Išlaidos ir pirkiniai jūsų širdies šauksmą gali tik padidinti, tad pajauskite kas jums iš tiesų svarbu, rūpi, pabendraukite su artimaisiais, tėvais, o vakare raskite laiko apmąstyti profesinius planus.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Šiandien jūsų ir namiškių norai bei poreikiai gali gerokai išsiskirti, tad nusiteikite darbingai, o diena bus pilna netikėtų rūpesčių. Po pietų pasistenkite sumažinti apsisukimus, pabaikite ką būtina. Susilaikykite nuo rimtesnių pirkinių, kitų išlaidų, o emocinę įtampą palengvins aktyvesnė fizinė veikla, sportas. Vakare pasijausite geriau, tad laukia smagus vakaras, kad ir kokios bebūtų aplinkybės.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Jeigu ir liko reikalų, esate linkę susitelkti ties namiškių ir artimųjų interesais, juolab rūpesčių ir skubių reikalų daug. Vis dėlto susilaikykite nuo skubotų pirkinių ar noro įtikti artimiesiems – šiandien daug svarbiau jūsų dėmesys, šiltas, jautrus žodis, jūsų patirtis. Emocijų, ypatingai vakare, bus daug – tinkamas laikas parodyti artimiesiems kaip juos mylite.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Jūsų noras veikti, spręsti visas problemas čia ir dabar iškirtinis, tačiau labai svarbu bus išlaikyti sąmoningumą ties tuo, kuo užsiimate. Norėsite idealių namų, tobulos šeimos, tačiau bus itin svarbu atsirinkti tai, kas iš tiesų jums svarbiausia – būkite atlaidesni artimiesiems, ramiau žiūrėkite į tai, kas vyksta ir nusiteikite šiltam romantiškam vakarui su antrąja puse.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Pasistenkite šiandien kuo labiau atsipalaiduoti, pailsėti, maloniai pabendrauti su draugais ar bičiuliais, pasidžiaugti nuveiktais darbais. Pamirškite problemas ir rūpesčius, o darbus, jei tik galite, atidėkite pirmadieniui. Puiki diena ruoštis šventei – atsidėkite kūrybai, įtraukite vaikus, mylimą žmogų, o vakare tiesiog atsipalaiduokite – puikus laikas džiaugsmo ir juoko terapijai.

Astrologinių įžvalgų autorė Dovilė Krupickaitė (jos paskyra feisbuke „Mano-astro“)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertai įvertino: ko reikia, kad Lietuvos verslai klestėtų?
Reklama
Sporto veiklų įvairove ir dalyvių gausa Telšiuose pažymėta Sporto diena
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant