Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ketvirtadienio horoskopas – kovo 11 d.

Atokvėpio po praėjusio skubos ir įtampos laikotarpio diena – tegu bėgome, lėkėme tik emociškai ar mintimis, siekdami suderinti profesinius ir asmeninius reikalus, tačiau įtampos pastaruoju metu turėjo užtekti.
Katinai
Katinai / 123RF.com nuotr.

Didesniąją šios dienos pusę – iki pat 16 val. 44 min., kuomet Mėnulis pereis iš su laisve, technologijomis, bendruomene ir inovacijomis siejamo Vandenio Zodiako ženklo į jautrų, atjaučiantį, dvasingą ir kūrybingą Žuvų ženklą, kuriame jau yra Saulė (o tai rodo, kad Mėnulis jau visai senas ir artėja jaunatis) bei Venera, tęsis vadinamasis neefektyvaus Mėnulio laikas.

Darbams laikas mažai tinkamas, tačiau puikus atsikvėpti, švęsti, susitelkti bendruomenėms ir prisiminti laisvės siekį ir svarbą. Nuo džiugumo, bendravimo, po pietų mintys ir jausmai kryps vienybės su pasauliu, dvasinių dalykų link – emocijos bus paviršiuje, tad tai išties gražus laikas švęsti valstybės atkūrimo dieną. Po pietų galima būtų imtis darbų, vertėtų juos užbaigti, apibendrinti, daugiau tvarkytis, o mintimis krypti į galimus siekius. Pasistenkite kuo mažiau darbų ar reikalų palikti rytdienai.

Šiandien dėvėkite balto, auksinės, raudonos spalvų drabužius, puoškitės papuošalais iš vario su auksu ir sidabru, baltu agatu. Maistas gali būti gausus, įvairus, šventinis, daug užkandžių, tačiau svarbiausi – pienas ir jo produktai.

Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Pirmoji dienos pusė puiki susitikimams, bendravimui su draugais, bičiuliais – dalinkitės mintimis, idėjomis, prisiminimais, aptarkite tiek asmeninius, tiek ir platesnius reikalus. Pavakare laikas jau bus tinkamesnis poilsiui, jėgų atstatymui – būsite linkę šiek tiek labiau save palepinti, trokšite jaukumo ir šilumos, o gal tiesiog pasižiūrėti jausmingą filmą – leiskite sau tai.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Nors ir šventinė diena, nuo darbo ir profesinių reikalų vargu ar pavyks atitrūkti, bent jau iki pavakarės suksitės pabaigdami sunkiai pabaigiamus darbus, galbūt tvarkydami elektroninį paštą ar bendraudami su reikalingais žmonėmis. Pavakary turėtų kilti noras kitaip pažvelgti į pasaulį ir bent jau paskambinti draugams ar bičiuliams ir tiesiog pasidalinti savo mintimis ar jausmais.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Pirmąją dienos pusę, kaip ir ankstesnėmis dienomis vis dar būsite panirę į savo mintis apie naujoves, naujas technologijas ir jums svarbiais idėjas, apie tai, kaip galima būtų pakeisti pasaulį, kaip visa tai įgyvendinti, plėtoti. Tačiau laikas palankesnis apibendrinimams, o pavakare bus svarbu prisiminti ir savo profesinę veiklą bei pagalvoti, ką artimiausią dieną reikėtų dar pabaigti.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Šiokia tokia atokvėpio diena, per kurią vertėtų įvertinti ir apibendrinti tai, ką pavyko pasiekti per pastarąsias dienas – ilsėkitės, aptarkite visa tai su mylimu žmogumi, draugais ar bičiuliais. Diena tinkama kūną ir dvasią stiprinančiai veiklai – daugiau judėkite, imkitės savanoriavimo ar kitos labdaringos veiklos, o vakaras puikus poilsiui – muzikai, kinui, kelionių prisiminimams, kūrybai, meilei.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Pirmoji dienos pusė puiki pasirodyti viešai, bendrauti su daug žmonių, konsultuotis ir konsultuoti, aiškintis su teisine sistema, įvairiais teisiniais reikalais susijusius klausimus. Santykiai su antrąja puse taip pat reikalauja daug dėmesio, tačiau viskas rimsta ir klostosi jaukaus vakaro bei gražių emocijų pilnų artimiausių dienų – puikus laikas tiek atokvėpiui namuose, tiek trumpai iškylai.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Rytas puikus tvarkytis, pabaigti pradėtus darbus, pasirūpinti namais ir artimųjų gera savijauta, o pavakaryje jūsų dėmesys ir jausmai bus skirti tiems, su kuriais esate. Antroji pusė, kiti brangūs žmonės ar tie, su kuriais esate susieti artimais ryšiais, patirs jūsų atjautą, šilumą ir rūpestį – puikus laikas gilintis į savo santykius su kitais, mokytis atliepti, pajausti, išsakyti tai, ką jaučiate.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Didžioji dienos pusė jums bus džiaugsminga, išties šventinė, kuomet galėsite sau leisti imtis jums mielų dalykų, bendrauti laisvai ir džiugiai su tais, su kuriais norite ir nuveikti kažką tokio ypatingo – suteikite sau tą galimybę. Pavakarys ir artimiausios dienos labiausiai tiktų pasirūpinti savo ir artimųjų, greta esančių bei naminių gyvūnų gera savijauta, sveikata, sveikesne aplinka ir mityba

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Galų gale pavyks susivokti, išsiaiškinti kas jums svarbu, susidėlioti taškus ir po truputį judėti pirmyn. Rytą dar skirkite laiko pabaigti darbams, apsitvarkyti namuose, o jau nuo pavakarės mintys ir jausmai skrajos visai kitur – kūryba, meilė, visa tai, kas džiugina ir įkvepia suteiks jums prasmės gyventi ir bendrauti, rasti naujų spalvų santykiuose su antrąja puse.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Pirmoji dienos pusė puiki bendravimui su draugais, bičiuliais, įdomiais žmonėmis, aplankyti jums ir kitiems svarbias vietas. Švęskite, džiaukitės turimomis galimybėmis, o jau nuo pavakarės puikus laikas tiesiog grįžti į šeimą, apdovanoti savo meile ir šiltu dėmesiu ne tik tuos, kurie šalia, bet ir atskirai gyvenančius tėvus, gimines, aplankyti brangias vietas, leistis į vaikystės prisiminimus.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Pirmąją dienos pusę dar būsite linkę spręsti finansinius ir vertybinius klausimus – kas svarbu, o kas ne, kas būtina, o be ko galima apsieiti? Susilaikykite nuo pirkinių ar rimtesnių sprendimų. Juolab jau nuo pavakarės interesai ir poreikiai nukryps visai kitur – norėsite daugiau bendrauti, būsite linkę konsultuotis, aiškintis ir jau visai kitaip spręsti jums rūpimus reikalus.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Pirmoji dienos pusė vers jus atsakyti į jums svarbius klausimus – kas esu aš? Kas man svarbu? Kaip galėčiau geriausiu būdu save išreikšti? Po pietų gali kilti pagunda įsigyti jums galbūt atrodančių svarbiais, galinčiais džiaugsmo suteikti dalykų, tačiau mėnuo jau senas, tad susilaikykite nuo rimtesnių, ilgalaikių ar skubotų pirkinių – tiesiog daugiau pabūkite su artimaisiais, parodykite jiems jaukaus dėmesio.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Pirmoji dienos dalis labiausiai tinkama tiesiog poilsiui, susikaupimui ir pabuvimui su savimi, namuose, pasigilinimui į tai, kas esate, kas jums svarbiausia, užtat jau nuo pavakarės pasijausite gerokai drąsiau. Sulauksite dėmesio, tačiau pasistenkite savo aktyvumu ir reikalavimais būti atsargesniais su artimaisiais – jų ir jūsų interesai gali skirtis, tad pretenzijos gali būti perteklinės.

Astrologinių įžvalgų autorė Dovilė Krupickaitė (jos paskyra feisbuke „Mano-astro“)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas