Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ketvirtadienio horoskopas – kovo 25 d.

Dar viena gana ilgo informacinės painiavos ir nežinios laikotarpio diena, kuomet šios problemos iškils itin aštriai – veikti ir skubiai spręsti susikaupusius daugybę reikalų reikia, tačiau aiškumo, galimybių planuoti bent artimiausią ateitį tiek mažai, kad labai lengva pasimesti tarp tikslų ir veiksmų.
Sraigė ir jos skėtis
Sraigė ir jos skėtis / „Scanpix“/„Caters News Agency“ nuotr.

Šiandien bus viena iš tų svarbių dienų, kuomet padaryti sprendimai turės ilgalaikį poveikį – tiek teigiamą, tiek ir griaunantį. Pagrindinis uždavinys – suderinti protą, mintį ir veiksmą, išmokti, kaip realizuoti jautrų, atjaučiantį sielos šauksmą per paprastą kasdienį veiksmą – problemų sprendimą čia ir dabar, be didelių postringavimų ar analizavimų, nes net ir mokslas dar toli gražu negali pateikti visų atsakymų.

Šiandien pasitikėjimas mokslu, jo autoritetas gali labai smarkiai susvyruoti, ypatingai aštriai gali iškilti priešprieša tarp meno ir valdžios institucijų. Emocijas valdantis Mėnulis keliauja kūrybingu, džiugiu ir tuo pačiu oriu Liūto Zodiako ženklu ir po pietų atsidurs tiesiai prieš autoritetus, valdžią ir mokslą atstovaujantį Jupiterį, skatindamas ne tik kūrėjus išlieti susikaupusius skaudulius – galimybių laisvai džiaugtis gyvenimu ilgisi daug kas.

Skaidrią nuotaiką, džiugumą palaikyti padės sodrios geltonos, ramių, pastelinių tonų drabužiai, papuošalai iš vario, rodonito, geltono agato. Maistui labiausiai tiks įvairūs duonos ir kruopų gaminiai, riešutai, sėklos, taip pat įvairūs šakniavaisiai – bulvės, burokėliai, ropės. Atsisakykite mėsos.

Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Tarsi viskas turėtų būti gerai, norite džiaugtis ir mylėti pasaulį, tačiau viduje galite jausti labai didelę baimę kalbėti, judėti, veikti, būsite pasimetę tarp to, ką jaučiate, kad reikėtų daryti ir to, ką darote, gali labai kristi pasitikėjimas savo profesine veikla, autoritetu. Suderinti viską bus gana sudėtinga, tačiau svarbiausia – jūs žinote savo tikslą, tad siekite jo, o nuoskaudas beliks paleisti.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Diena gali būti bjauroka sprendžiant namų ir karjeros klausimus, tikėtinas gana sunkus emocinis fonas, poreikis aiškintis ta tema ir su antrąja puse, o kur dar būtinybė čia ir dabar spręsti įvairius praktiškus, finansinius reikalus, užsitikrinti tam tikrą saugumą, kai informacijos sprendimų priėmimui nėra, aplinkinių patarimai taip pat tik trukdo. Bus itin svarbu išlaikyti rimtį ir susikaupti ties svarbiausiu tikslu.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Viena iš kritinių dienų, kuomet konfliktas tarp to, ką darote ir to, ko iš jūsų reikalauja aplinkiniai, gali labai smarkiai susikirsti, o jūsų santykiai su darbdaviu pašlyti ilgam. Juolab, kad ir aplinkiniai linkę manyti visai kitaip negu jūs ir verčia priimti sprendimą. Išlaikykite tą kelią, kuriuo einate, nors ir labai rizikuosite, tačiau juk jūs žinote dėl ko visa tai darote? Spręsti tik jums.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Galimybių ir norų šiandien turėsite daug, tačiau kriterijų teisingam pasirinkimui bus mažoka ir sėkmę lems tik sunkiai nuspėjami atsitiktinumai, įdirbis ir gebėjimas veikti be baimės – atsargiai, jautriai ir aiškiai žinant, ko norite. Venkite ilgalaikių finansinių ir panašių sprendimų, susilaikykite nuo spontaniškų ar stambesnių pirkinių, kitų išlaidų.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Šiandien bus itin sudėtinga atsilaikyti prieš kitų spaudimą ir priimti tokius sprendimus, kokius jūs laikotės tinkamais – skuba ir vertinimai vargu padės, tad ieškokite visoms pusėms priimtinų sprendimų. Būkite itin atsargūs priiminėdami su finansiniais klausimais, pirkiniais susijusius sprendimus – būtinas itin dėmesingas pagrindimas, skaičiavimas, atitikimas reikalavimus.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Būkite itin dėmesingi savo sveikatai, venkite persidirbimo, noro pasirodyti geriausiu. Raskite laiko atokvėpiui, antraip organizmas pareikalaus savo ir liksite prie suskilusios geldos. Būkite itin dėmesingi savo profesiniams ir kitiems įsipareigojimams, net jei sudėtinga, pasistenkite išpildyti juos bent iš dalies, informuokite suinteresuotus asmenis.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Norai dideli, pasiūlymų ir galimybių daug, tačiau kaip visa tai įgyvendinti taip, kad visų interesai būtų patenkinti? Jūsų planus gerokai trikdys jūsų ar artimųjų sveikatos reikalai. Galbūt jie, kaip galiausiai paaiškės, buvo daugiau baimės ir klaidingos informacijos pasekmė, tačiau pasistenkite skirti tam dėmesio, išsiaiškinti visas aplinkybes.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Šiandien gali kilti pagunda pamesti kelią dėl takelio, įsivaizduoti, kad profesinėje srityje nuveikėte daugiau negu reikia ir tuo pačiu gerokai nusivilti. Nusiteikite, kad profesinių iššūkių laikas tęsiasi ir nuo gebėjimo veikti aiškiai, drąsiai bei tikslingai, susikoncentravus, daug kas priklausys, taip pat ir ateities perspektyvos, veiklos ir uždarbio galimybės.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Tiek asmeninių santykių puoselėjimui, tiek įvairiausiems darbams ir reikalams tvarkyti diena bus labai sudėtinga – gali kilti įtemptų, su tuščiais bei kitokiais nei turėjote ar išpildėte, lūkesčiais, vėluojančiais darbais ir netgi melu, paskalomis susijusiomis situacijomis. Tai pareikalaus iš jūsų didelės išminties ir gebėjimo apginti tiesą, kad ir kokia skaudi ji būtų, išgelbėti savo ar artimųjų reputaciją.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Ši diena išties pareikalaus iš jūsų daug susitelkimo ir atsakomybės, mat finansinė ir emocinė situacija gali pasirodyti gerokai sudėtingesnė nei galvojote – teks gerokai paplušėti, skubiai tvarkyti dokumentus, ieškoti būtinos informacijos, pasinaudoti visa savo gyvenimiška patirtimi bei išmintimi, jeigu norėsite išspręsti užgriuvusias problemas.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Kaip suderinti ir artimiesiems, antrajai pusei, verslo partneriams perteikti tai, kas man svarbu, ką žinau ir kuo gyvenu ? Šis rebusas šiandien pareikalaus iš jūsų jautrumo ir tuo pačiu gebėjimo išlaikyti jums svarbiausią judėjimo kryptį, veikti džiugiai, spontaniškai, čia ir dabar. Tiesa, tai kartais gali daug kainuoti – pasistenkite vis dėlto būti pakankamai informuotais.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Jaučiatės taip, tarsi situacija darbe visiškai išsisėmė, jums reikalingas atokvėpis, juolab, turite pakankamai kuo užsiimti ir namuose, tačiau supratimo sulaukti sunku tiek iš vienos, tiek iš kitos pusės. Ar aiškiai suvokiate, ko norite ir ar pakankamai aiškiai tai išsakote kitiems? Šiandien situaciją gali išgelbėti tik jautrus nuoširdumas, gebėjimas drąsiai pamatyti situaciją, apginti savo tiesą.

Astrologinių įžvalgų autorė Dovilė Krupickaitė (paskyra feisbuke „Mano-astro“)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas