Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ketvirtadienio horoskopas – liepos 30 d.

Stebėtinas laikotarpis – tarsi grandiozinių problemų begalė, tačiau labai daug ir jėgos bei pozityvumo. Mėnulis plėtrai, gausai ir teisingumui atstovaujančiame Šaulyje puikiai palaiko orią ir šiltą valdovę Saulę Liūte ir visi jie puikiai sutaria su aktyviuoju Marsu – puikus laikas veikti, tačiau ne bet kaip, o išmintingai, atsižvelgiant į visų interesus, paisant įstatymų.
Persikai
Persikai / Fotolia nuotr.

Puikus laikas valdžios atstovams priimti išmintingus sprendimus, tačiau Marsui veikti trukdo tvyrančios ilgalaikės įtampos, nes daug ką keisti ir pasaulyje – valstybių, ekonomikų lygmenyje, ir asmeniniuose pasirinkimuose bei gyvenimuose būtina, o tai nelengva, juolab kiekvienas turi savo interesų ir įsivaizdavimų.

Šiandien puikus laikas priimti rimtus sprendimus, susijusius su tuo, kaip veikti esant rimtiems apribojimams. Kai kam gali kilti pagundų įsigyti galingą prestižinį automobilį, tačiau rimtesnius pirkinius, finansinius sprendimus būtų gerai atidėti vėlesniam laikui. Diena puiki ir jėgoms atstatyti, poilsiui, tačiau ne tiek pasyviam, o daugiau judant, galbūt gamtoje, o gal ir šokių aikštelėje.

Šios dienos įkarštį nuraminti ir ramų protą išlaikyti padės švelnių melsvų, tarsi nublukusių atspalvių drabužiai, selenitas ir aduliaras (Mėnulio akmuo) sidabre su auksu.

Valgykite lengvą, daugiau skystą maistą – ypač tiks drebučiai, kisielius, skystos košės.

Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Puikus laikas pamiršti visus rūpesčius ir tiesiog atsipalaiduoti – puikus laikas kelionei, pasauliui pažinti, ryšiams su užsieniu, mokslui. Tikriausiai jums nepavyks nusėdėti vienoje vietoje, būsite aktyvūs – skirkite laiko ne tiek darbui, kiek poilsiui, džiaukitės, bendraukite, judėkite, daugiau laiko praleiskite su vaikais. Tik būkite atsargūs su kvaišalais ir pasistenkite garbingai laikytis taisyklių.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Nepaisant visko, šiandien puikus laikas sušvelninti namuose tvyrančias įtampas – pasistenkite atitrūkti nuo darbų ir rūpečių ir ramiai pabūti namuose, atstatyti pastaruoju laiku jums tarsi trūkstančias, visokių trukdžių sekinamas jėgas. Nustebsite sulaukę palaikymo iš namiškių, kils puikių idėjų, kaip spręsti finansinius klausimus, tačiau griežtai venkite apeiti įstatymus.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Nors bendravimo jums netrūksta, šiandien išties būsite itin tolerantiški, suprasite ir sugebėsite patenkinti visų interesus, turėtų pagerėti ir jūsų santykiai su draugais, bičiuliais, ramiau pažvelgsite ir į politinę situaciją. Puikus laikas darbui su klientais, konsultuoti ir konsultuotis, tačiau būkite itin atsargūs spręsdami finansinius reikalus – susilaikykite nuo pažadų ar reikalavimų šia tema.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Nepaisydami visų savo įtampų ir problemų bendraujant ir sutariant su kitais, tiesiog imkitės darbo ir pasistenkite kuo daugiau nuveikti – puikus laikas pagerinti savo finansinę situaciją. Būsite itin draugiškai ir pozityviai nusiteikę aplinkinių atžvilgiu, patenkinsite jų ir savo poreikius, o tuo pačiu pasijusite geriau, padidės pasitikėjimas savimi.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Šiandien jokie apribojimai jums nė motais – esate pilni jėgų, optimizmo ir polėkio. Puikus laikas tiek pristatyti save, imtis organizacinės veiklos, ypač susijusios su kūryba, menu, vaikais, kelionėmis, tiek ir tiesiog turiningai, aktyviai ilsėtis. Tik pasistenkite būti atsargūs priimdami finansinius sprendimus – galite apsigauti, paaiškėti papildomų aplinkybių, ieškokite patikimos informacijos.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Būsite itin jautriai ir sentimentaliai nusiteikę. Geras laikas tiesiog pabūti namuose, aplankyti tėvus, gimines, panirti į prisiminimus, pasigilinti į giminės istoriją, pamatyti savo vietą joje. Tai puikiai padės jums atstatyti ir papildyti nuolat banguojančius jėgų išteklius. Būsite jautresni vaikų interesams – puikus laikas sušvelninti tvyrančią įtampą, tinkamas laikas konsultuotis su prichologais.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Būsite itin draugiškai nusiteikę, smagiai ir jautriai bendraujantys, pavyks patenkinti aplinkinių, klientų, partnerio(-ės) interesus, išsklaidyti susikaupusias įtampas, kitu žvilsgsniu pažvelgti į konfliktus darbe ir namuose. Palankus laikas pasirūpinti savimi, o tuo pačiu ir santykiais su namiškiais – gal pagerinti darbo sąlygas, o gal jums tiesiog pribrendo laikas atostogoms?

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Tikėtina, kad sulauksite bent šiokio tokio atlygio už savo iš tiesų didelį nuolatinį darbą, tačiau atsargiai žiūrėkite į finansinius pažadus ir susilaikykite nuo rimtesnių išlaidų – neaiškumų ir kliūčių dar pernelyg daug. Puikus laikas karjerai, taip pat savo kūrybinių, laisvalaikio planų peržiūrai, atnaujinimui, atsikratyti kai kurių judėti pirmyn trukdančių iliuzijų.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Jūsų energija ir polėkis šiandien turbūt bus neišsenkantys, nebent tik finansiniai reikalai jus kažkiek stabdys, tačiau, tikėtina, ir čia rasite reikalingų sprendimų. Tereikia atsisakyti kai kurių iliuzijų, atėjusių iš vaikystės, puoselėtų namuose, ir pamatyti tikrąsias vertybes. Daugiau judėkite, mėgaukitės tuo, ką turite, praleiskite daugiau laiko su mylimu žmogumi, vaikais.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Tikėtina, kad pavyks šiek tiek atsikvėpti nuo įtampos namuose, santykyje su savimi ir partneriu(-e) ar kitais žmonėmis. Tikėtina, kad rasite būdų pabėgti nuo visų ir visko, vietą susikaupti, pabūti su savimi, pasigilinti į savo vaikystės žaizdas, pamatyti jas kitoje šviesoje ir paleisti. Visą tai galima puikiai daryti ir ką nors dirbant namuose, išėjus į gamtą ar pan.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Visos jūsų vidinės baimės šiandien turėtų likti antrame plane, nes tiesiog imsitės veiklos – būsite itin bendruomeniški, draugiški, puikiai pavyks atitikti visų – tiek partnerio(-ės), tiek klientų, aplinkinių – interesus. Gera diena išdrįsti pradėti naują veiklą, užmegzti kontaktų, mokytis fizinės jėgos reikalaujančių amatų, prekybai transporto priemonėmis, metalo, sporto prekėmis.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Atrodo, šiandien jums pagaliau pavyks sulaukti savo darbų pripažinimo, įvertinimo ir rasti būdų papildyti savo beišsenkantį biudžetą. Puikus laikas ir peržiūrėti savo kūrybines idėjas, jų pristatymo visuomenei būdus, pagalvokite, ar į tuos kreipiatės – rasite ilgalaikių sprendimų, kad tai, kuo jūs gyvenate, kas jums svarbu, taptų patrauklu ir vertinga kitiems.

Astrologinių įžvalgų autorė Dovilė Krupickaitė (jos paskyra feisbuke „Mano-astro“)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento