Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Ketvirtadienio horoskopas – rugsėjo 7 d.

Linkime geros dienos ir dar geresnio vakaro – juk jau mažasis savaitgalis, kaip dažnai žmonės vadina ketvirtadienį.
Kaštonas.
Kaštonas. / Fotolia nuotr.
Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Pirmoje dienos pusėje jausitės tarsi apsnūdę, tad bus sunkiau produktyviai dirbti. Užtat antroje dienos pusėje užplūs energijos banga, tad svarbius darbus ir susitikimus atlaikysite gana lengvai. Nepamirškite laiko skirti ne tik darbui, bet ir meilei. Būsite žavūs ir traukiantys kitus tarsi magnetas, tad išnaudokite tą išmintingai.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Lengviau gali sektis veikti pirmoje dienos pusėje, tad dieną pradėkite kuo anksčiau. Svarbiausius darbus pasistenkite užbaigti iki 13 val. Laiką nuo 13 iki 15 val. skirkite įprastiems, smulkiems darbams, o dar geriau būtų tiesiog pailsėti. Nuo 15 val. pasinerkite į intensyvų darbą su savimi, peržiūrėkite dalykus, kuriuos laikas paleisti iš savo gyvenimo.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Reikalus, susijusius su šeima, namais ir buitimi, galima kuriam laikui atidėti - tai palauks. Verčiau užsiimkite savo karjeros plėtra. Jūsų gyvenime gali atsiversti naujos galimybės, kurios praplės akiratį ir atneš naujų saviraiškos galimybių. Vakare pailsėkite - nuotaika gali būti ypač gera, būsite linksmi, judrūs ir kupini gyvenimo džiaugsmo.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Diena gali būti pakankamai sėkminga, jei tik iki pietų vengsite situacijų, kurios gali išvesti iš pusiausvyros. Pasistenkite vengti tų, kurie jūsų nemėgsta arba pernelyg aštriai kritikuoja. Po pietų ateis tas metas, kai pajausite norą nuveikti kažką tokio, kas leis nušviesti kasdienybę įvairiesnėmis spalvomis. Jei būsite aktyvūs, gali nutikti malonių dalykų.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Atsakingai veikite ir bendraukite su aplinkiniais. Pasistenkite nespausti kitų žmonių ir nereikalauti iš jų daugiau, nei jie šiuo metu gali ar nori jums duoti. Galite nemažai nuveikti profesinėje srityje, tačiau tik tuo atveju, jei veiksite šaltakraujiškai ir neleisite savo emocijoms valdyti situaciją. Atsiribokite nuo savo norų ir darykite, ką turite daryti.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Jei sugebėsite įsiklausyti į tai, kas sakoma, ir bendradarbiauti su kitais, tuomet diena gali praeiti išties puikiai ir atnešti apčiuopiamų rezultatų. Egoistiškas nusiteikimas neleis pajudėti iš vietos, tad prisitaikykite prie situacijos ir taip laimėsite daugiau nei tikėjotės. Tai galimų svarbių susitarimų, partnerystės ir naudingo bendravimo metas.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Darbas bus viena svarbiausių temų. Poilsiui palikite laiko tik tiek, kiek iš tikrųjų reikia, bet ne daugiau. Netinginiaukite ir užsiimite tik svarbia veikla, kuri gali atnešti realios naudos. Malonumams diena nėra tinkama, tad pasistenkite nesimėtyti dėl smulkmenų ir nuveikti kuo daugiau darbų, kurie yra jūsų pareiga. Savo troškimus atidėkite į šalį.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Meilė gali užimti visą jūsų dienotvarkę, tad sunkiems ir nuobodiems darbams laikas nėra tinkamas. Bus sunku susikaupti ties tais dalykais, kurie jums nėra malonūs. Tai išties puikus metas romantiškiems pasimatymams, aktyviam poilsiui, laiko leidimui su gerais draugais, tad jeigu turite galimybę, tuomet leiskite sau tiesiog klausytis širdies norų.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Svarbiausi darbai gali laukti namie. Šeimos nariai gali pareikalauti daugiau dėmesio nei visuomet, ypač tą galima bus jausti pirmoje dienos pusėje. Laikas tarp 13 ir 15 val. nėra efektyvus, tad šiuo metu neskirkite jokių svarbių susitikimų ar darbų. Vakarą galėsite skirti savo poilsiui, hobiui arba užsiimti darbais, kurie reikalauja jėgų, tačiau yra jums malonūs.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Laukia daug bendravimo, apsikeitimo reikalingomis žiniomis bei susitikimų su tais, su kuriais susitikti visai neplanavote ir galimai net nenorėjote. Kai kurie susitikimai bei susitarimai gali būti pernelyg paviršutiniški arba, nors ir rimti bei nuoširdūs, tačiau gana trumpalaikiai. Vakare skirkite laiką tik tiems, kurie yra verti jūsų dėmesio ir tą ne kartą pademonstravo.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Puiki diena tiek asmeniniame gyvenime, tiek ir profesiniame. Svarbiausia bus neskubėti ir pasistengti užbaigti visus darbus, kurios pradėjote. Jei matote, kad darbo padaryti negalite arba nesugebėsite užbaigti iki galo, tuomet pagalvokite apie galimybę perleisti viską kitam. Konkretumas bei darbštumas šiandien yra svarbios savybės.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Pirmoji dienos pusė gali būti vaisinga ir dinamiška, nešanti savyje nemažai galimybių susijusiu su savirealizacija tiek meilėje, tiek ir darbe. Pasistenkite atrodyti tinkamai, nes būsite kitų dėmesio centre. Antroje dienos pusėje galite pajausti norą leisti laiką ramiau, kiek atsitraukti nuo veiksmo ir pabūti su savimi. Jautriau reaguosite į aplinką.

Horoskopą sudarė astrologė Lana Kutkytė (sadhanacentras.lt)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas