Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Penktadienio horoskopas – birželio 1 d.

Linkime puikios pirmosios kalendorinės vasaros dienos!
Bijūnų puokštė interjere
Bijūnų puokštė interjere / Vida Press nuotr.
Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Regis, daugiausia problemų šiandien kels dalykiniai santykiai, greičiausiai su moterimis. Sunku bus susitarti ir rasti visiems priimtiną sprendimą. Bus nelengva išlikti objektyviems, tad pravartu kreiptis į trečią asmenį, kuris gali matyti konfliktinę situaciją iš šalies. O ryžto ir energijos netrūks, tad visi darbai eisis sklandžiai, be didesnių trukdžių.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Penktadienį bus ne viena proga švęsti ir dalytis džiaugsmu su aplinkiniais. Nuotaikos bus puikios, džiugins kolegų geranoriškumas ir vadovų palaikymas. Darbai eisis kaip per sviestą. Atrodo, spręsis juridiniai klausimai, bus išduoti reikiami leidimai ar pagaliau sutvarkyti svarbūs dokumentai. Vakare galimi konfliktai su šeimos moterimis.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Šiandien tikėtina daugiau konfliktų ir ginčų, ypač darbo aplinkoje. Įtampą kels ir nestabili finansinė situacija. Penktadienį bus daugiau blaškymosi ir dvejonių, bus sunku apsispręsti. Tikėtini atsitiktiniai susitikimai su reikiamais žmonėmis. Būtent ryšiai šią dieną padės išspręsti didžiąją problemų dalį. Seksis tiems Dvynių zodiako ženklo atstovams, kurie bus ryžtingi ir žinos, ko nori iš gyvenimo.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Tai dinamiška diena, kuri pareikalaus nemažai ištvermės ir pasitikėjimo savo jėgomis. Turėsite daug puikių progų, tačiau nieko negausite lengvai. Visas privilegijas turėsite užsitarnauti sunkiu darbu ir atkakliu savo tikslų siekimu. Vakare galimos nemalonios situacijos su šeimos nariais. Norėsis jų palaikymo, paramos, bet sulauksite tik kritikos.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Penktadienis bus ne ką linksmesnis nei ketvirtadienis. Nors savaitgalis jau ant nosies, atrodo, Liūto zodiako ženklo atstovų tai visai nedžiugins. O ir darbų bei rūpesčių netrūks. Šiandien palanku tvarkyti konfidencialius reikalus. Gali būti atskleista nemažai paslapčių. Vakare elkitės taip, kaip kužda jūsų vidinis balsas, ir neapsiriksite. Atkreipkite dėmesį į šios nakties sapnus, jie gali būti pranašiški.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Šiandien galite sulaukti vertingos pagalbos, paramos ar gauti puikų darbo pasiūlymą, kurį verta priimti. Mergelės penktadienį bus itin kūrybingos, tad lengvai išsisuks iš bet kurios keblios situacijos. Geras laikas investicijoms, sandėriams, ypač susijusiems su nekilnojamuoju turtu. Vakare daugiau laiko norėsis skirti vaikams. Šią dieną jie džiugins savo pasiekimais.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Tai pakankamai sėkminga diena, be didesnių konfliktų ar krizių, tačiau sunkiai seksis prisiversti dirbti ir imtis iniciatyvos. Didžiąją dienos dalį dvejosite ir blaškysitės, vengsite priimti svarbius sprendimus, bijodami suklysti. Penktadienį drąsiai kreipkitės pagalbos į draugus ar rūpimo klausimo profesionalus, sulauksite tikrai gerų patarimų.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Šiandien aplinkybės skatins atsipalaiduoti ir į viską žiūrėti paprasčiau. Nors galva bus kupina minčių apie rimtus reikalus, vis dėlto verta juos atidėti vėlesniam metui. Penktadienį turbūt nemažai laiko teks praleisti kelyje. Tai gera diena dokumentams tvarkyti ir pateikti juos reikiamoms įstaigoms. Vakare neatsiginsite kvietimų pabendrauti ar pasilinksminti.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Penktadienį reikės mokėti prisitaikyti prie situacijos ir tapti komandos dalimi. Dirbant kolektyve daug lengviau seksis siekti ir savo asmeninių tikslų. Tai geras metas kreiptis dėl didesnio atlyginimo ar geresnių pareigų. Tinkama diena ir stambesniems pirkiniams, ypač susijusiems su profesiniu augimu ir įvaizdžiu. Tačiau šiandien reikėtų susilaikyti nuo rizikingų pasiūlymų, kurių galite sulaukti antroje dienos pusėje.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Penktadienį Ožiaragių gyvenime vėl prasidės veiksmas. Labai tikėtina stipri pagalba iš moters. Aplinkybės dėliosis sėkmingai. Suskubkite imtis svarbiausių darbų, regis, tai palankiausia šios savaitės diena. Šiandien puikiai seksis pristatyti save ir savo vykdomą veiklą. Geras laikas atostogauti ar keliauti darbo reikalais. Taip pat palankus metas dalykiniams susitikimams.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Penktadienį Vandenių gyvenime – nieko naujo. Įprasta diena be ypatingų krizių ar laimėjimų. Didžiąją dalį dienos nuobodžiausite, nežinosite kur nukreipti savo jėgas. Puiki išeitis – sportas, lauko darbai ar kiti aktyvūs pomėgiai. Pasistenkite neprovokuoti konfliktų su aplinkiniais tik dėl to, kad jums nuobodu. Vakare bus sunkiau atsispirti pagundoms. Vis dėlto nepamirškite saiko.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Šiandien Žuvims atrodys, kad jų gyvenimas nuostabus. Norėsis ir kitiems suteikti džiaugsmo, padėti. Palankus laikas keliauti, mokytis ko nors naujo ir visapusiškai tobulėti. Gali pasiteisinti dideli projektai, pajudėti strigę reikalai, atsinaujinti anksčiau nutrūkę dalykiniai ryšiai. Svarbiausias šios dienos žodis – bendradarbiavimas. Būtent tai atvers duris į sėkmę.

Horoskopą sudarė astrologė Viktorija Greviškienė („Astrologija ir gyvenimas“).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas