Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Penktadienio horoskopas – birželio 29 d.

Astrologinė prognozė penktadieniui.
Kačiukai
Kačiukai / Vida Press nuotr.
Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Šiandien visos Avinų mintys bus sutelktos ties dalykine veikla ir karjeros perspektyvomis. Būsite dalykiški, ambicingi ir ryžtingi. Tačiau veikite tik gerai apgalvoję savo žingsnius, netinka elgtis skubotai, pasiduodant pirmam impulsui. Antroje dienos pusėje, regis, teks atlaikyti ne vieną ataką. Bus tikrinama jūsų ištvermė ir gebėjimas konkuruoti. Teks įrodinėti, ko esate verti.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Penktadienį Jaučiai skrajos padebesiais. Nuo pat ryto svajosite apie poilsį ir linksmybes, visus darbus ir ambicingus sumanymus norėsis atidėti ateinančiai savaitei. Pirmoje dienos pusėje netikėtai planus gali sujaukti problemos, susijusios su šeimos nariais. Šiandien galimi nemenki konfliktai artimoje aplinkoje. O štai draugai ir kolegos išties pagalbos ranką ir palaikys sunkią minutę.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Šiandien Dvynių zodiako ženklo atstovai jausis tarsi išsinėrę iš senos odos. Mintys kryps savirealizacijos galimybių, kūrybos ir romantikos link. Nuotaikos bus pakilios, iš naujo norėsis susidėlioti prioritetus. Pagaliau bus pabaigti svarbūs darbai ar išspręsti sudėtingi klausimai. Vakare venkite skubotų sprendimų, ne kartą norėsis surizikuoti.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Kritinė diena. Laukia itin dramatiškos emocijos. Šią dieną neverta aiškintis nei asmeninių, nei dalykinių santykių – tik dar labiau viską supainiosite. Galimos juridinės problemos, akistata su valstybinėmis institucijomis. Penktadienį visos avantiūros ir rizikos gali baigtis labai liūdnai. Šiandien pasistenkite į viską žiūrėti filosofiškai ir įžvelgti prasmę.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Įtampos po truputį slūgs. Vidinė būsena bus stabilesnė, tad ir dramų bus mažiau. Šiandien kibkite į darbus, spręskite buitinius rūpesčius – tam užteks ir kantrybės, ir jėgų. Šią dieną pasiteisins paprastumas, asketiškumas ir darbštumas. Tinkamas laikas atlikti sveikatinimosi ar gražinimosi procedūras. Atkreipkite dėmesį į savo maitinimosi įpročius – tai gera diena mitybos režimui koreguoti.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Penktadienį Mergelės jausis laimingos. Nors ir nebus akivaizdaus preteksto džiūgauti, būsite kupini meilės ir įkvėpimo. Susikaupusių darbų lavina neleis atsipalaiduoti, bet širdis vis tiek dainuos. Antroje dienos dalyje tikėta sėkminga darbų ar projektų realizacija. Pagaliau būsite pastebėti ir įvertinti pagal savo nuopelnus. Vakaras – kupinas romantikos. Šiandien dosniai dalysitės savo jausmais.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Penktadienį darbe bus nuobodu, tačiau gana ramu. Šiandien reikėtų tiesiog atlikti savo pareigas ir turėti realistiškus lūkesčius. Daugiau dėmesio skirkite profesiniams įgūdžiams tobulinti. Dienai įsibėgėjus galimas vidinis nerimas, slogios mintys. Vakare sunkumų kels artimi santykiai. Reikės pasitelkti kompromisų meną ir taktiškai spręsti visus iškylančius nesutarimus.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Penktadienį Skorpionų širdis suminkštės. Norėsis flirtuoti ir žarstyti komplimentus. Galimos perspektyvios romantiškos pažintys. Jausmai šiandien ims viršų, sunku bus vadovautis logika. Tai nėra tinkamas laikas svarbiems sprendimams priimti, tačiau puikus metas asmeniniams santykiams stiprinti, taikytis, prisipažinti meilę. Vakare laiką norėsis leisti artimiausių žmonių rate.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Šiandien Šaulių zodiako ženklo atstovai bus itin konservatyvūs. Skeptiškai vertinsite bet kokius netradicinius sumanymus ir pasiūlymus. Visur stengsitės įžvelgti klastą. Neatsiribokite nuo naujų žmonių ir galimybių, plėskite savo akiratį. Šią dieną ne vienas kreipsis į jus pagalbos ar patarimo. Būkite dosnūs ir geraširdžiai kitiems ir gyvenimas jums grąžins su kaupu.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Tai intensyvi diena, kai reikės greitai suktis. Bus svarbu iš anksto pasiruošti visiems dalykiniams susitikimams ar rimtiems pokalbiams. Gerai apgalvokite savo tikslus ir strategiją. Penktadienį galutinai bus išspręstas svarbus klausimas, ilgą laiką kėlęs nerimą. Galite sulaukti profesinio pobūdžio pasiūlymų. Pasitikėjimas savimi ir aiškus žinojimas, ko norite iš gyvenimo, šiandien bus jūsų koziriai.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Šiandien Vandeniai sunkiai nustygs vietoje, vis atrodys, kad galite nuveikti daugiau. Tačiau energijos ir toliau stigs, o noras konfliktuoti dėl menkiausių smulkmenų gali atimti ir paskutines jėgas. Penktadienį verčiau susilaikykite nuo nereikalingos komunikacijos. Tai nėra tinkama diena ir svarbiai dokumentacijai ruošti – viskas strigs, pridarysite apmaudžių klaidų.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Penktadienį labiausiai trukdys savikritiškumas ir perdėtas reiklumas. Tačiau nepasitenkinimas veiks ir kaip varomoji jėga – sieksite dar daugiau. Bus svarbu rasti aukso vidurį tarp savo norų ir galimybių. Šią dieną pasistenkite mažiau dvejoti, kitaip galite sustoti pusiaukelėje, per anksti nuleisti rankas. Regis, netrūks įdomių pažinčių, gali užsimegzti tarnybinis romanas.

Horoskopą sudarė astrologė Viktorija Greviškienė („Astrologija ir gyvenimas“).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas