Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Penktadienio horoskopas – kovo 26 d.

Mėnulis sparčiai pilnėja, savaitgalį laukia pilnatis, tad tai paskutinė šį Mėnulio mėnesį darbo diena, kuomet verta imtis svarbiausių, naujų darbų ar projektų, pradėti naują veiklą.
Aitvarai
Aitvarai / 123RF.com nuotr.

Šiandien bus galima nuveikti itin daug, nes sumažės negatyvių aspektų, Mėnulis keliaus darbštumą, rūpestingumą, kruopštumą ir sveikatingumą simbolizuojančiu Mergelės Zodiako ženklu, tad beliks tik pasinaudoti visais dienos nešamais privalumais ir nuveikti kažką tokio, kas jus palaikys ir džiugins bent jau artimiausiu laikotarpiu.

Diena itin palanki tiek pasitikrinti sveikatą, tiek ir pasirūpinti savimi bei artimaisiais, taip pat susidėlioti įvairią pastaruoju metu itin supainiotą informaciją, rengti ir tvarkyti dokumentus, buitį, imtis konkrečių praktiškų, tegu ir smulkių, bet gyvenimo kokybei labai svarbių darbų. Tiesa, padidės ir kitų reiklumas atrodytų smulkmenoms, detalėms, tad atkreipkite į tai dėmesį – gal tam yra verta priežastis?

Gana ramų ir darbingą dienos foną palaikyti padės įvairių sidabriškų atspalvių – žydrai melsvų, pilkšvų, perlamutrinių atspalvių drabužiai, sidabro papuošalai ir baltas nefritas. Maistas turėtų būti kuo skystesnis, sultingesnis, ypatingai tiks įvairios sultys, sultingi vaisiai, jų glotnučiai ir panašūs patiekalai – ar prisimenate vaikystėje vandenyje ar piene mirkytą duoną?

Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Gražaus atokvėpio po visais atžvilgiais įtemptos savaitės ir laukiančio darbingo savaitgalio diena. Jūsų noras pasirodyti geriausiais, gražiausiais, gera nuotaika, noras būti su kitais ir kažką gražaus pasauliui sukurti, veržiasi pro kraštus. Sėkminga diena ir profesinei veiklai, gal tik jautrumas išlikęs kiek padidintas, nes aiškumo, kaip elgtis, kokius sprendimus priimti, mažoka.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Galų gale pasijausite šiek tiek komfortiškiau ir pajausite, kad pasaulis yra geresnis, nei pastarosiomis dienomis atrodė. Tarsi atsivers galimybės imti ir padaryti tai, ko seniai norėjote – lengvai, su malonumu, džiugiai. Tiesa, jūsų finansiniai sprendimai ir pirkiniai šiandien turėtų būti laisvi nuo bet kokių išorinių įtakų, į visus draugų ar autoritetų patarimus žiūrėkite kritiškai.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Šiandien galų gale pavyks išrišti jus pastaruoju metu kankinusias problemas ir atlikti bent dalį gerokai prisikaupusių darbų, atlėgs bent dalis įtampų. Tiesa, būtų gerai, jei bent dalis jūsų dėmesio ir veiklos tektų namams ir namiškių bei jūsų poreikių patenkinimui – vertėtų tiesiog susitvarkyti namus, senus dokumentus, daugiau pabendrauti su artimaisiais ar artimiausiais draugais.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Nors ir šioks toks emocinis atokvėpis, tačiau jums tai bus daugybės reikalų ir darbų tvarkymo diena – puiki diena tiek pirkimui–pardavimui, tiek nedidelėms kelionėms, organizaciniam darbui, mokytis, mokyti kitus, ar imtis tiesiog kažkokio konkretaus amato, tvarkyti ar rengti dokumentus, dirbti su informacija. Leiskite sau veikti ir mažiau sukite galvą dėl galimų apribojimų.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Diena jums sėkminga daugeliui darbų, nors gal įkvėpimo pasirodys ir mažoka, palyginti su ankstesnėmis. Užtat turite galimybę realizuoti tai, kas susikaupė. Šiandien gali kilti pagundų įsigyti kažko tokio praktiško, buitį, darbą, gyvenimą palengvinančių dalykų. Jei prieš išleisdami pinigus pagalvosite du kartus, tuomet pirkiniai turėtų būti sėkmingi.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Mėnulis šiandien visą dieną keliaus jūsų ženklu, suteikdamas išskirtinį statusą – norėsite dėmesio, palaikymo ir sulauksite viso to iš aplinkos. Darbų kaip visada, o ypač pastaruoju laikotarpiu, turite daug, tačiau šiandien patys save nustebinsite lengvumu, kaip viską pavyksta padaryti, tad susiplanuokite dieną ir imkitės veiklos.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Gal būtų metas atsikvėpti ir šiek tiek atsitraukti nuo visų darbų ir reikalų. Šiandien turėtų pavykti rasti laiko ir erdvės ramiam susikaupimui, savo reikalų ir situacijos blaiviam pamatymui ir, galiausiai, jus senokai varginusių ar netgi baiminusių reikalų įveikimui. Susiplanuokite tai, ką labiausiai norėtumėte nuveikti ir atsiribokite nuo visų trikdžių.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Šiandien aiškumo visose situacijose turėtų atsirasti daugiau, daug kas susidėlios į savo vietas ir tiesiog spręsis. Tiesa, ankstesnėmis dienomis duotas patarimas įkinkyti jūsų tiesiog per kraštus besiveržiančią energiją svarbiausių ateities tikslų ir siekių paruošimui bei įgyvendinimui galioja – tad skirkite tam daugiausia savo dėmesio.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Labai sėkminga profesine prasme diena, kuomet su partnerių ir artimųjų pagalba pagaliau pavyks nuveikti tai, apie ką jau senokai galvojote, įgyvendinti reikalingas permainas tiek darbo, tiek ir asmeninėje aplinkoje. Sulauksite pritarimo ir palaikymo, tad beliks imtis veiklos džiugiai, draugiškai, įtraukiant ir aplinkinius.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Genialių idėjų ir svajonių realizacijos diena – šiandien pavyks įgyvendinti kažką, ko seniai norėjote, bet iki šiol vis aplinkybės klostėsi kitaip, trūko informacijos ar žinojimo – šiandien jis jus aplankys, tad stebėkite pasaulį, domėkitės, skaitykite, bendraukite, daugiau judėkite ir aplinkybės leis atlikti viską taip, kaip reikia – tik atsiliepkite šiam vyksmui.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Energijos ir jausmų šiandien turite daug, tad imkitės to, kas jums iš tiesų svarbu, ypač, jeigu tai susiję su asmeniniu turtu, paveldėjimu, finansinio saugumo užsitikrinimu – spręskite įvairius keblius, kruopštumo reikalaujančius, su dokumentais, jų rengimu susijusius reikalus, tinkama diena ir pradėti savarankišką verslą ar veiklą, ypač, jeigu tai darbas iš namų.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Galų gale pavyks atstatyti bent dalį trūkstamo ryšio su aplinka, sulauksite aplinkinių palaikymo, rasite tam reikalingas priemones ir kelius. Jūsų dėmesys greta esantiems, verslo partneriams bei antrajai pusei suteiks gana daug stiprybės, tad pasistenkite parodyti savo meilę aplinkiniams tiek žodžiais, tiek darbais.

Astrologinių įžvalgų autorė Dovilė Krupickaitė (paskyra feisbuke „Mano-astro“)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas