Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Penktadienio horoskopas – rugsėjo 1 d.

Astrologė Lana Kutkytė pateikia dienos horoskopą dvylikai Zodiako ženklų.
Gėlių puokštė.
Gėlių puokštė. / Fotolia nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Skirkite dieną nuosekliam darbui, nesiblaškykite dėl smulkmenų ir užsiimkite tik rimtais reikalais, kurie atneš naudos karjerai. Tai diena, per kurią galite nuveikti tiek, kiek kiti per savaitę, o rezultatai atsiskleis netolimoje ateityje. Santykiai su vadovais priklausys nuo jūsų darbštumo. Tinginiauti darbe nepatartina, nes tai bus greitai pastebėta.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Geras metas planuoti kelionę, pasidomėti savo veiklos plėtros galimybėmis. Jausite, jog galite ir norite gyvenime nuveikti daugiau. Energijos, idėjų ir optimizmo bus daug, tačiau pasistenkite susilaikyti ir nekalbėti apie savo planus aplinkiniams. Neprisižadėkite per daug ir venkite dalintis planais, nes bus tų, kurie suskubs perimti jūsų idėjas.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Intensyvi diena, tačiau joje gali būti visko: streso, džiaugsmo, praradimų ir atradimų. Puikiai gebėsite atsijoti nebeefektyvius dalykus ir aiškiau suvoksite, ką turite nuveikti, kad atneštumėte naudos ne tik sau, bet ir kitiems. Visgi tie suvokimai gali versti jus išeiti už komfotro zonos ribų ir nerti į nežinomybę – tai baugins, tačiau ir augins tuo pat metu.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Išvaizda šiandien yra svarbi, tad būtinai prisiderinkite prie aplinkos, kurioje esate, ir atrodykite atitinkamai. Būsite pastebimi, žmonės jumis domėsis, noriai bendraus ir galimai net pasiūlys dalyvauti įdomiuose projektuose. Jeigu turite antrąją pusę, pasistenkite praleisti su ja kuo daugiau laiko ir išklausyti, parodyti, jog šis žmogus jums brangus.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Diena bus sėkminga ir prasminga tuo atveju, jeigu gebėsite kruopščiai dirbti, pasitarnauti kitiems ir nelauksite už tai jokio atlygio ar komplimentų. Kuo mažiau savanaudiškumo ir dėmesio troškimo savyje turėsite, tuo daugiau laimingų akimirkų pritrauksite. Jei tik galite, dieną pradėkite anksti, kadangi rytas jums gali būti ypač vaisingas.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Kokybiškai dirbti gebėsite tuo atveju, jei darbas jums patinka ir netrūksta saviraiškos galimybių. Jeigu taip nėra, tuomet nenustebkite, jei bandysite išsisukti nuo darbų ir nuobodžių pareigų. Diena labiau palanki asmeniniam gyvenimui nei karjerai. Trauks priešingos lyties atstovai, flirtas, smagūs nuotykiai – tam labiau tinkama pirmoji dienos pusė.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Pirmoji dienos pusė yra kiek labiau dinamiška, tačiau iš esmės diena nusimato gana harmoninga ir kupina įdomių įžvalgų. Dirbkite neskubėdami, bet ir neleiskite sau tinginiauti. Nuo 17.40 val. padovanokite savo laiką ir energiją šeimos nariams, artimiausiems žmonėms bei tiems, kuriems reikia pagalbos ar paguodos žodžio.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Diena palanki tiems Skorpionams, kurie turi stiprų charakterį, valdo emocijas, yra šaltakraujiški ir mąsto strategiškai. Taigi, jeigu norite pasiekti rimtų rezultatų, tačiau šių charakterio savybių stokojate, tuomet priimkite kitų pagalbą ir taip judėsite pirmyn žymiai greičiau. Pasistenkite išlaikyti nuoširdumą bendravime, nesinaudokite progomis manipuliuoti kitais.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Nors aplinkoje bus daug skubėjimo ir triukšmo, tačiau jums labiau norėsis veikti neskubant, ramiai pradedant ir užbaigiant kiekvieną žingsnį. Gali traukti skanus maistas, tingus poilsis, gražūs daiktai ir panašaus gyvenimo malonumai. Visgi išlaikykite balansą ir dienotvarkę sudarykite taip, kad liktų laiko ir malonumams, ir darbui.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Jei nebijosite drąsiai veikti ir turėsite pakankamai pasitikėjimo savimi, diena gali būti vaisinga ir sėkminga. Daug malonių emocijų, komplimentų bei noro veržtis pirmyn ir nuveikti kažką ypatingo. Puikus metas pasiruošti naujiems projektams, sudaryti lanksčią strategiją, bet veikti dar neskubėkite. Svarbius, esminius žingsnius atlikite kitą savaitę.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Jei tik turite galimybę, dieną praleiskite neskubėdami ir bendraudami tik su gerai pažistamais žmonėmis. Galite būti jautrūs emociškai, todėl bus sunkiau susikalbėti su kitais, gali daug kas lengvai išvesti iš kantrybės. Puiki diena organizmo valymui, meditacinėms praktikoms, gilinimuisi į psichologiją, dvasinę literatūrą. Prisiminkite šios nakties sapnus, jie neša svarbią žinią.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Diena nusimato kupina aktyvaus ir įdomaus bendravimo su bendraminčiais. Puiki diena tiek darbiniams, tiek ir draugiškiems susitikimams, ypač geras laikas nusimato tarp 12.20 ir 14.20 val. Vaisinga diena tiems, kurių darbas neatsiejamas nuo interneto bei kitų šiuolaikinių technologijų. Vaisingų rezultatų atneš intelektinis, o ne fizinis darbas.

Horoskopą sudarė astrologė Lana Kutkytė (sadhanacentras.lt)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas