Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Penktadienio horoskopas – sausio 29 d.

Dar viena gana pozityvi diena, kuomet norisi su visais sugyventi, mylėti, džiaugtis pasauliu – Mėnulis ir toliau keliaus su kūryba ir šiltais santykiais, o taip pat ir teatrine pompastika siejamu Liūto Zodiako ženklu. Tokią dieną kiek sunkiau susikaupti sunkesniems darbams, labiau norisi atsikvėpti, pasidžiaugti tuo, kas esi, ką nuveikei ar turi.
Dekoratyvūs sudžiūvusių hortenzijų žiedų „burbulai“. Juos galite panaudoti puošdami namus žiemos šventėms ar gamindami advento vainiką
Dekoratyvūs sudžiūvusių hortenzijų žiedų „burbulai“. Juos galite panaudoti puošdami namus žiemos šventėms ar gamindami advento vainiką / L.Liubertaitės nuotr.

Ypač ryte gali kilti pagundų pasipuikuoti ar pernelyg nusimenkinti, tikintis dėmesio, galimi konfliktai. Pasistenkite į viską, kas vyksta reaguoti ramiau, venkite skubotų sprendimų – pasižiūrėkite į tai, kas vyksta platesniu žvilgsniu ir tolerantiškiau, pasitikslinkite informaciją ir apskritai vertėtų į daug ką žiūrėti paprasčiau ir tiesiog daryti tai, ką turite atlikti. Atkreipkite dėmesį į aplinkinių reakciją į jūsų veiksmus ar žodžius – jie bus tarsi jūsų pačių veidrodis, priimkite tai kaip svarbius ženklus jums.

Gerą nuotaiką šiandien palaikyti padės sidabrinės, perlamutrinės, oranžinių atspalvių drabužiai, sidabro papuošalai su hiacintu (gelsvai oranžinis cirkonas), citrinu. Maistui labiausiai tiks įvairūs vaisiai, ypač citrusiniai, sultys su tirštimu, medus, cukatos – viena iš tų dienų, kuomet verta pasilepinti saldumynais. Žinoma, geriau natūraliais.

Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Vargu ar šiandien norėsite kibti į darbus. Nors nuo jų išsisukti vargu, ar pavyks, tačiau jūsų filosofinis požiūris ir paprastas žvilgsnis į pasaulį padės išvengti didesnių rūpesčių. Ryte pasistenkite ramiau reaguoti į visas naujienas ar aplinkinių dėmesio trūkumą, verčiau daugiau dėmesio parodykite mylimam žmogui, vaikams, tarkite linksmą žodį greta esantiems – daug kas priklausys nuo jūsų.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Ryte galite atsidurti bjaurokoje situacijoje, kuomet teks suktis iš padėties – pasistenkite į viską žvilgterėti kuo objektyviau ir, ką galite, ištaisyti, net jeigu priežastis mažai nuo jūsų priklausė. Venkite perdėto sentimentalumo ar susireikšminimo, verčiau žiūrėkite į situaciją praktiškai ir pagalvokite, ką padaryti, kad išvengtumėte tokių atvejų ateityje.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Laukia smagi dienelė, jeigu pasistengsite mažiau plepėti, burnoti ant tų, nuo kurių priklauso jūsų gerovė, vengsite intrigų ir laikysitės visų taisyklių. Pasaugokite savo sveikatą, ypatingai nervų sistemą, tad venkite persidirbti, ribokite įtemptą protinį darbą, ypač kompiuteriu. Daugiau dėmesio skirkite antrajai pusei, verslo partneriams – šiandien galite rasti gerų su jūsų profesine veikla susijusių sprendimų.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Šiandien gali tekti spręsti dilemą dėl uždarbio – ar tęsti tai, ką jau gerai žinote ir mokate, tačiau jau mažai jus bedžiugina, ar ieškoti to, kur link veda jūsų širdis? Vis dėlto šios dienos sprendimai, kad ir daug žadantys atrodo, vargu, ar atneš jums džiaugsmo, greičiau priešingai – gali daug kainuoti, tad venkite kažką iš esmės keisti, verčiau pasikalbėkite su antrąja puse ar tais, kurie tai gerai išmano.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Dar viena pakili diena, kuomet žinote, ko norite ir darote tai, kas jums atrodo reikalinga ir svarbu, pagaliau pavyks pamatyti ir finansinių reikalų sprendimo perspektyvą. Antra vertus, situacija dar pernelyg sudėtinga ilgalaikiams sprendimams, tad daugiau bendraukite su naujais žmonėmis, ieškokite partnerių, bendraminčių ir brandinkite idėjas, tik pasilaikykite kol kas jas sau.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Prieštaravimų diena, kuomet jausitės gana pavargę nuo profesinių iššūkių ir problemų namuose, rūpesčio artimųjų sveikata, jums bus būtinas poilsis ir patiems, o galimybės pasikliauti partnerių parama pasirodys kad ir viliojančiomis, tačiau labai miglotomis. Teks ieškoti balanso tarp to, kas būtina, ir to, ką galite, – galbūt atsisakyti kažkokios jus sekinančios veiklos ar santykių?

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Dar viena gana smagi draugų diena, kuomet tikėtini malonūs susitikimai ar pokalbiai su tais, kurie jus supranta, suteikia džiaugsmo ir padeda pamatyti perspektyvą. Šiandien pavyks pamatyti pasaulį kiek kitomis akimis, ramiau pasižiūrėti į aplink siaučiančias sveikatos problemas ir gana smagiai sutarti su antrąja puse ar verslo partneriais dėl jums svarbių vertybinių klausimų.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Teks gerokai pasistengti, jeigu norėsite suderinti savo emocinius poreikius ir profesinius iššūkius – vis dėlto pasinaudokite galimybe ir pabandykite pamatyti visiškai naujas profesinės veiklos ir uždarbio galimybes, kitokius nei įprastai veiklos būdus ir leiskite sau improvizuoti. Šįryt būkite itin dėmesingi bendraudami, venkite buko užsispyrimo ar spaudimo kitiems.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Ir vėl gana smagi diena, kuomet jausitės nešami svajonių ir noro nuveikti kažką ypatinga, nukeliauti toli ir pažinti pasaulio paslaptis – leiskitės į tegu ir tariamą kelionę su antrąja puse, pamatykite naujų galimybių. Kad ir kaip būtų sudėtinga, šiandien verta daugiau bendrauti, tačiau visų pirma klausyti kitų, domėtis jų patirtimi ir gaudyti idėjas.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Gana intensyvi savo emocijomis ir savo galimybių ribomis diena – gali paaiškėti, kad resursų veikti ir įveikti problemas turite gerokai daugiau nei manėte. Šiandien pagaliau pavyks atrasti ar bent pamatyti resursų, padėsiančių realizuoti ar pritaikyti savo idėjas, tik venkite skubos ar spaudimo, kaip ir perdėto kuklumo, daugiau pasikliaukite artimaisiais.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Graži diena puoselėti santykiams su antrąja puse ir rasti jums taip reikalingus sprendimus dėl jūsų bendrų perspektyvų – pamatyti galimybes, suderinti vertybes. Šiandien daug ką lems jūsų pasvertas žodis, gebėjimas laiku patylėti ar išsakyti pagrįstą pasiūlymą. Kad ir kokia sunki gali atrodyti atmosfera namuose, tik nuo jūsų sprendimo priklausys jos tolesnis vystymasis.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Šiandien jums bus itin svarbu vengti skųstis, kažko „negalėti“ ar kaip tik puikuotis savo pasiekimais – mažiau kalbėkite, daugiau tiesiog darbuokitės ir leiskite darbams liudyti jūsų gebėjimus. Tikėtina, kad sulauksite malonaus tiek darbdavių, tiek namiškių įvertinimo už savo pastangas, gerokai sustiprinsite pasitikėjimą savimi. Pasaugokite sveikatą, venkite skubos ar karščiavimosi.

Astrologinių įžvalgų autorė Dovilė Krupickaitė (paskyra feisbuke „Mano-astro“)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertai įvertino: ko reikia, kad Lietuvos verslai klestėtų?
Reklama
Sporto veiklų įvairove ir dalyvių gausa Telšiuose pažymėta Sporto diena
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant