Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Penktadienio horoskopas – vasario 19 d.

Paskutinė savaitės darbo diena iš tiesų atitiks savo poziciją.
Penktadienio nuotaika
Penktadienio nuotaika / 123RF.com nuotr.

Nors visą aktyviąją dienos dalį, iki pat 18 val. 3 min. Mėnulis keliaus su materialiąją gyvenimo puse ir kūno bei aplinkos gerove siejamu Jaučio Zodiako ženklu, tačiau jau nuo 9 val. 28 min. tęsis vadinamasis neefektyvaus Mėnulio laikas. Mėnulis su Saule bei Marsas su Venera taip pat bus įtemptuose santykiuose, Merkurijus juda mūsų atžvilgiu atgal, todėl diena bus mažiau palanki naujoms iniciatyvoms ar rimtesniems darbams pradėti, pirkiniams.

Šiandien vertėtų tiesiog imtis kasdienių, rutininių darbų, pabaigti tai, kas pradėta pastarosiomis dienomis, daugiau tvarkytis, apibendrinti tai, kas padaryta. Visi gali būti gerokai dirglesni, ypač vakare. Lengviau gali įsiplieksti pykčiai, ypač šeimos, motinystės, globos, vyrų ir moterų santykių bei su grožiu, finansais susijusiais klausimais, tad venkite eskaluoti šias temas, veltis į diskusijas.

Antra vertus, bus svarbu įvertinti, ar verta dėl savo tiesų kovoti, ar esate teisus. Jeigu taip, likite ištikimi savo vertybėms, ginkite tai, ką manote esant svarbu, tačiau raskite išmintingų, galbūt naujų būdų spręsti situaciją.

Emocijas suvaldyti šiandien padės įvairių sidabro atspalvių drabužiai, perlamutrinis žvilgesys, sidabro bei balto nefrito dirbiniai. Maistas turėtų būti kuo sultingesnis, daugiau gerkite, ypač sulčių, valgykite sultingų vaisių.

Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Šiandien bus itin svarbu suvaldyti savo aktyvumą, jėgą ir pinigus – energijos turėsite daug, norėsite aktyvai nuveikti daug praktiškų darbų, kažką sutvarkyti, įsigyti, pagelbėti artimiesiems, silpnesniems, tačiau bus labai svarbu išlaikyti saiką ir vengti savo veiklos sureikšminimo, būkite saikingi išlaidaudami ar priekaištaudami kitiems dėl išlaidų, juolab, per mažo uždarbio.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Jus šiandien bus sunku suvaldyti – savo tikslui pasiekti, ypač, jeigu tai susiję dar ir su mylimu žmogumi, pramušite visas sienas, padarysite tai, kas atrodytų mažai realu. Šiandien vertėtų imtis jums svarbiausių reikalų, tačiau pasistenkite, kad energija būtų panaudojama tikslingai, venkite švaistyti ją pykčiams, emocijoms, na, o jų perteklių verčiau išliekite naudinga fizine veikla.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Diena jums gali būti emociškai gana sunki, būsite linkę save kaltinti, kad per mažai padarote, kad pastarosiomis dienomis daugiau svajojate nei dirbate, tarsi laikas tekėtų be jokios naudos. Nurimkite – vakarop nuotaikos keisis, o dar po savaitės apskritai pasijausite galiūnais, tad verta pasiruošti, susikaupti ir suvokti, ką ir kaip norėtumėte veikti, galbūt netgi pakeisti požiūrį į veiklą.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Jūsų santykių klausimai, bendravimas su draugais ar bičiuliais, visuomeninė veikla šiandien bus išskirtinai intensyvi, teks imtis aktyvios veiklos, jeigu norėsite išspręsti jums svarbius asmeninius klausimus, susigrąžinti pasitikėjimą. Šiandien turite galimybę daug ką pakeisti savo gyvenime, palanku imtis ir teisinių reikalų, tačiau venkite agresijos, spaudimo, bet apginkite ir save.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Dar viena profesine prasme itin intensyvi ir, ko gero, sunkiausia iš pastarųjų diena, kuomet gali tekti suktis, atrodytų, atiduodant paskutines jėgas. Patirsite daug emocijų, tad gali būti sunku suvaldyti norą vieną kartą išsakyti viską, ką galvojate apie viršininkus ir valdžią, partnerius, tačiau verčiau dėmesį nukreipkite į tai, kas jums svarbiausia – turite progos įgyvendinti tai, apie ką tik pasvajodavote.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Nors esate linkę parodyti kuo daugiau dėmesio ir jausmų antrajai pusei, tačiau per darbų gausybę jūsų santykiai su mylimu žmogumi gana įtempti. Dabar labai svarbu išlaikyti pagarbų santykį, parodyti rūpestį ir tuo pačiu vengti priekaištų, juolab pykčio dėl to, kad liekate per mažai suprasti – jau vakare nuotaikos keisis, emocijos aprims, o dar po savaitės atgausite ir tikrus jausmus.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Šiomis dienomis jums itin svarbu būti itin dėmesingiems tam, ką darote, ypač, jeigu tai susiję su finansiniais reikalais, stambesniais pirkiniais, investicijomis, draudimu – jeigu tik galite, galutinius sprendimus atidėkite bent iki pirmadienio. Venkite spaudimo ir mylimam žmogui, susilaikykite nuo pykčio, priekaištų, verčiau prisiminkite tai, dėl ko vienas kitą mylite, kas yra ir buvo gražiausio.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Bendravimas, gebėjimas suvaldyti savo norą, kad viskas būtų taip, kaip norite jūs, šiandien bus itin svarbus, ypač, jeigu tai susiję su asmeniniais santykiais. Šiandien turite galimybę įgyvendinti didelę savo svajonę, tačiau pasistenkite, kad jūsų sprendimai atlieptų bendrus interesus, suvaldykite savo norą valdyti kitą ar, atvirkščiai, pasiduoti pabėgant nuo atsakomybės.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Pasistenkite šiandien išlaikyti darbų ir savo sveikatos poreikių balansą, tačiau nusiteikite, kad pasidarbuoti teks, ir tik nuo jūsų priklausys, ar pavyks įgyvendinti tai, kas jums šiandien gyvybiškai būtina. Venkite skubos, pykčio, agresijos, veikite nuosekliai ir tikslingai, daugiau dėmesio parodykite artimiesiems, jų poreikiams, o emocijų perteklių išnaudokite fizinei veiklai.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Jeigu tik pavyks suvaldyti savo azartą, norą bet kokia kaina pasiekti tai, kas jums svarbu, juolab, agresyviai reikšti savo emocijas, šiandien turite galimybę pasiekti tikrai didelę asmeninę pergalę, turėsiančią gana didelės įtakos ir ateityje. Būkite itin dėmesingi leisdami pinigus, pasirašydami dokumentus, viską tikrinkite, būtinai laikykitės įstatymų.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Didelių emocijų, tačiau taip pat ir gilių apsisprendimų, nušvitimo diena, kuomet pavyks išgyventi tai, kas padės jums suvokti save, svarbiausius savo gyvenimo uždavinius, pamatyti savo gyvenimo prasmę. Šiandien gali tekti gana daug savęs atiduoti šeimai, artimiesiems, jų poreikių patenkinimui, galimi ir gana gilūs konfliktai, priversiantys į daug ką pažvelgti naujai, tačiau bus itin svarbu pažvelgti į situaciją iš šalies, keisti savo santykį su tuo, kas vyksta.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Pasaulis veriasi jums naujomis spalvomis, jaučiatės kaip naujai gimę. Išties, galimybių ir laisvės veikti turite daug, tik bus svarbu gana aktyviai ir tuo pačiu jautriai, atliepiant aplinkos poreikius, išsakyti tai, kas jums rūpi, parodyti savo interesus. Blaivus protas, konkretūs prašymai, savo baimių suvaldymas šiandien gali jums galų gale padėti išspręsti gana rimtą, visiems svarbią problemą.

Astrologinių įžvalgų autorė Dovilė Krupickaitė (jos paskyra feisbuke „Mano-astro“)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas