Su 15 diena! Metinė prenumerata vos 7,99 Eur+DOVANA
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pirmadienio horoskopas – gruodžio 21 d.

Vieną šios dienos įvykį astrologiškai pervertinti turbūt būtų sunku – šįvakar, 20 val. 20 min., Jupiteris ir Saturnas pirmą kartą po kelių šimtų metų susitinka oro ženkle – Vandenyje, taip tarsi faktiškai pradėdami vadinamąją Vandenio epochą, pakeisiančią Kristaus ženklu paženklintąją Žuvų epochą. Asmens laisvės ir atsakomybės, individo ir kolektyvo santykis, visiškai naujas požiūris į žinojimą, mokslą ir technologijas taps kertinėmis laikmečio temomis, tačiau šiandien išties vertėtų kuo labiau nuščiūti ir stebėti save, savo pojūčius, poreikius, tai, kas vyksta aplinkui ir pasaulyje, pajausti pokyčių mastą.
Kalėdų eglutė
Kalėdų eglutė / 123RF.com nuotr.

Suprantama, kad vargu ar tai bus kažkokie labai akivaizdūs dalykai, be to, tai ne vienintelis gana svarbus šios dienos astrologinis įvykis, mat šiąnakt Merkurijus, o 12 val. 02 min ir Saulė pereina iš aktyvaus ugninio metus apibendrinančio ir į dvasines paieškas vedančio Šaulio Zodiako ženklo į stabilumą, tikslingumą ir praktiškumą simbolizuojantį Ožiaragio ženklą – tai laikas, kuomet pati gamta pareikalauja ištvermės, kantrybės, susitelkimo išlaukiant tamsą, išlaikant šviesos viltį.

Ne tik pasaulietiniais įvykiais laikas ypatingas, reikalaujantis daug vidinės jėgos, tad šiandien bus itin svarbu išlaikyti tyrą nuotaiką, šviesą akyse ir tikėjimą. Deja, tačiau pagundų kategoriškiems sprendimams bus – lukterėkite dar bent savaitę, venkite rimtesnių pareiškimų, pirkinių, pasirašyti ilgalaikes sutartis ir pan. Atjauta ir tinkamas žodis daro stebuklus!

Skaidrią sąmonę išlaikyti padės sidabrinių atspalvių drabužiai, sidabro papuošalai su baltu nefritu. Šiandien daugiau gerkite nei valgykite – visų pirma įvairias sultis, valgykite daugiau sultingų vaisių.

Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Pastarosios dienos turėtų būti jums gana emociškai įtemptos, kuomet jaučiate tiesiog gyvenimo tikslų krizę – norite veiklos, saviraiškos, o tenka gyventi visai pagal neaiškų scenarijų ir pradėti mąstyti, kiek tai, ką darote, ko siekiate, yra prasminga, ar neša tai naudą tik man, ar ir visiems, kur jūsų laisvės ir atsakomybės pasaulyje ribos?

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Kad ir kokios nuotaikos šiandien jus valdytų, susilaikykite nuo bet kokių staigių veiksmų – tiek imtis kažko visai nauja, tiek ir sunaikinti tai, kas jau buvo ir turėjo viltį toliau gyvuoti. Jūsų ženkle esantis Juodasis Mėnulis (Lilit) kaip tik jungiasi su revoliucijų ir laisvės planeta Uranu, tad visus siurprizus ir aistras priimkite kaip spręstinų vidinių problemų ženklą.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Nuo šiol mokslo ir inovacijų, autoriteto ir mąstymo laisvės temos taps jums kertinėmis, suteiksiančioms daug paskatų vidiniam augimui, pasaulėžiūros formavimuisi. Deja, kol kas tai siejama su apribota judėjimo laisve, bet ar ne geras laikas susivokti apie tai, koks proto ir dvasios santykis? Pasistenkite atlikdami savo pareigas labiau susikaupti: ar verta dėl visko jaudintis?

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Šventinis saulėgrįžos laikotarpis jums visų pirma siejasi su santykio su aplinkiniais tema – tuo, kaip kuo labiau pasirūpinti antrosios pusės poreikiais, atlikti visus metų įsipareigojimus verslo partneriams, tvarkingai užbaigti metus – tai ypač pajausite šiandien nuo pietų. Pasijaus turimų išteklių, ypač finansų, klausimai.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Aš ir partneris – kur baigiasi mano ribos, o prasideda jo? Kiek ir ko atiduoti bei imti? Kokios mano laisvės ribos, o kokios jo? Tiek asmeniniame gyvenime, tiek versle taps svarbūs davimo ir gavimo, asmeninės ir bendros atsakomybės bei laisvės klausimai. Stiprūs partneriai, tačiau ir aukšti reikalavimai. Šiandien susilaikykite nuo ilgalaikių tiek finansinių, tiek ir profesinių sprendimų.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Rūpestis kitais gali būti jautrus ir savalaikis, o gali tapti našta – nuo šiol teks itin intensyviai spręsti veiklos reikalingumo klausimus – kada padėti, o kada tik duoti meškerę. Ar jūsų veikla palieka laisvės veikti kitam, kiek mano sveikata siejasi su aplinkinių gerove? Šiandien būkite dėmesingesni visiems, su kuriais bendrausite, pasirūpinkite tuo, kaip atrodote, kokį įspūdį paliekate.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Jautri ir darbinga diena, kuomet norėsite pasirūpinti visu pasauliu, tačiau bus gana sudėtinga suderinti tai, kaip elgiasi aplinkiniai, ypač namiškiai, su tuo, kaip norėtumėte kad būtų. Galite kaip niekada užsinorėti tobulų namų, tačiau venkite daryti spaudimą, verčiau daugiau kalbėkitės, tarkitės, paieškokite bendrų sprendimų.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Dovanų pirkimo laikas nurimo ir beliko tik užbaigti prieššventinius rūpesčius – prasideda bendravimo laikas. Tiesa, pastaruoju metu dokumentų tvarkymas, rašto darbai ir mokslai reikalauja maksimalių pastangų bei jėgų, dar būtinai atlaikykite garbingai iki ketvirtadienio, padarykite, ką privalote, ir visa tai, kas jus taip slėgė, taps apčiuopiamais rezultatais. Raskite laiko gerai muzikai ar tiesiog romantiškam žvilgsniui pro langą.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Pirmadienį asmeniniai bei finansiniai reikalai jums kels daugiau rūpesčių nei profesiniai – gali staiga tekti spręsti suplanuotų atostogų ar kelionių, vaikų reikalus, besikeičiančius laisvalaikio planus, apskritai pasukti galvą dėl to, kaip ir kuo geriausiai apsirūpinti, susiskaičiuoti finansus. Būkite itin dėmesingi sveikatos reikalams, venkite bet kokios bravūros, tačiau ir perdėtų baimių.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Šiandien nuo pietų prasideda jūsų mėnuo, tad vertėtų rasti laiko nurimti ir susivokti, venkite skubėti bendrauti ar imtis aktyvios veiklos, nors pagundų ir paskatų bus daug, todėl būkite itin dėmesingi tam, kas sakoma ir ką sakote, dar bent porai dienų susilaikykite nuo didesnių veiklos planų namuose, taip pat pirkinių ir rimtesnių finansinių sprendimų.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Saulė šiandien pradeda mėnesį iki jūsų gimtadienio, tad ateina metas susikaupti ir ramiai išlaukti, susivokti visuose tuose rimtuose pokyčiuose, kurie, jei dar nepasijautė, tai gana greitai pasijaus jūsų asmeniniame gyvenime – kas aš, kaip save pristatau pasauliui ir kur mano atsakomybių ribos? Venkite bet kokio blaškymosi, išlaidavimo, nebent tai patikima labdara, skubėjimo.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Būsite linkę pratęsti savo veiklą, kuri svarbi ne tik jums, bet ir kitiems, sulauksite dėmesio ir pritarimo, tačiau bendraukite itin dėmesingai, nes informacijos srautas dabar mažai patikimas, venkite perdėto pasitikėjimo šioje srityje ir juo labiau bet kokių pirkinių, finansinių operacijų. Svarbiausiu klausimu telieka – kiek tai iš tiesų svarbu man ir pasauliui?

Astrologinių įžvalgų autorė Dovilė Krupickaitė (paskyra feisbuke „Mano-astro“)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertai įvertino: ko reikia, kad Lietuvos verslai klestėtų?
Reklama
Sporto veiklų įvairove ir dalyvių gausa Telšiuose pažymėta Sporto diena
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant