Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pirmadienio horoskopas – gruodžio 28 d.

Pats laikas grįžti prie veiklos, kad ir kaip daug nežinios bei painiavos informacijoje. Nors galimybės pasidalinti šventine nuotaika su kitais, kažkur nuvykti, tiesiog prasiblaškyti sumažėjusios, užtat turime galimybę nuveikti kažką svarbaus, mat diena yra svarbi tuo, kad artėja Mėnulio pilnatis, tad visa veikla, pradėta šiandien, jeigu ji gerai apmąstyta, aiškiai suvokiant, ko siekiama, turėtų būti sėkminga.
Lengva sniego paklotė apdengė Neries regioninį parką
Lengva sniego paklotė apdengė Neries regioninį parką / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Tad venkite blaškymosi, suvaldykite emocijas ir imkitės to, ką iš tiesų norėtumėte plėtoti bent jau artimiausias porą savaičių. Šiandien protas bus itin aktyvus, mintys kryps į ateitį ir į tai, kaip prisitaikyti prie dabartinių mažai prognozuojamų aplinkybių, kils gerų idėjų, tad domėkitės, skaitykite, bendraukite ir ieškokite būdų, kaip panaudoti tai savo profesinėje veikloje. Atsirinkite, kas svarbiausia, ir darbuokitės.

Šios dienos nuotaikas geriausiai atitiks taurios raudonos, baltos, alyvinės spalvų drabužiai, stiprybės suteiks džespilitas (geležingas kvarcitas). Maistui skirkite mažiau laiko, apskritai geriau mažiau valgyti, užtektų juodos duonos, balto sūrio ir vandens, atsisakykite bet kokios mėsos, galima pradėti griežtesnio pasninko ciklą.

Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Nors šiandien gerokai blaškys skambučiai, kalbos, nauji pasiūlymai, pasistenkite išlaikyti ramų protą ir atsirinkti, kas jums išties svarbu, kas atitinka jūsų vertybes ir ką galėtumėte tikslingai pritaikyti savo profesinėje veikloje, o tuo pačiu ir užsitikrinti materialinį saugumą. Laikotarpis itin palankus parodyti savo brandą ir gebėjimą prisiimti atsakomybę už bendrus reikalus.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Laikas itin palankus imtis profesinės veiklos – turite daug idėjų, žinote, ką norite nuveikti, tačiau aplinkybės kol kas palankesnės pačios idėjos vystymui, informacijos rinkimui nei realiai veiklai. Būkite itin atsargūs su bet kokia finansine veikla – viską tikrinkite, venkite pasiduoti baimėms ar įkalbinėjimams, daugiau pasitikėkite savo profesionalumu bei patirtimi.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Tarsi ir pailsėjote, tačiau emociškai diena gali būti gana sudėtinga, gali tekti paplušėti siekiant suderinti savo interesus, idėjas su tuo, ką siūlo partneriai, klientai ar antroji pusė, o kur dar labai miglota profesinė situacija. Susiimti ir ramiau į situaciją žvelgti, o tuo pačiu ir sprendimus rasti padės gebėjimas suteikti sau ir kitiems daugiau laisvės, tolerancija bei kritinis mąstymas.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Vargu, ar būsite nusiteikę įsitraukti į pasaulio šurmulį, kuris šiandien vėl suaktyvės po ramių šventinių dienų. Imkitės to, kas būtina, tačiau labiau pasirūpinkite savimi ir savo sveikata, skirkite daugiau laiko sielos reikalams ir labiau pasitikėkite savo veiklos partneriais, jie puikiai padės jums išspręsti kylančias problemas – tereikia aiškumo ir konkretumo.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Šiandien būsite linkę grįžti prie ankstesnių idėjų ir nostalgiškų prisiminimų su draugais, bičiuliais, tačiau likite saikingi, ypač jeigu kalbos pasuks finansinių temų link – venkite ilgalaikių susitarimų ar pažadų, tikrinkite informaciją, verčiau dėmesį nukreipkite į profesinius reikalus – šiandien puikus laikas imtis konkrečių darbų, aptarti artimiausio laikotarpio veiklą.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Kad ir kaip norėsite būti mieli namiškiams, profesiniai reikalai pirmadienį pareikalaus viso jūsų dėmesio, galite sulaukti priekaištų ir iš antrosios pusės, o kur dar kiti sutarimai, tad teks gerokai pasistengti siekiant suderinti visus reikalus, palaikyti idilę namuose ir išsilaikyti profesinėse aukštumose – pagalba visada šalia, pasitikėkite artimaisiais, raskite laiko atokvėpiui.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Jūsų protas šiandien veikia ypatingai aktyviai – galva pilna minčių, idėjų, esate linkę dalintis jomis su kitais ir ieškoti būdų jas įgyvendinti. Tiesa, norai ir galimybės gali gana smarkiai kirstis, tačiau turite progos gana daug nuveikti ir sužinoti, tad bendraukite, domėkitės, brandinkite planus – tikėtina, kad tai taps jus džiuginančia veikla.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Daug emocijų, baimių, abejonių – tikėtina, kad jaučiatės pažeidžiami, abejojate savo finansinėmis ir kūrybinėmis galimybėmis, tačiau pasistenkite ramiau į visa tai žiūrėti – šiuo metu kūryba visų pirma gali suteikti jums daugiausiai vidinio pasitenkinimo. Venkite išlaidauti, skubotai spręsti finansinius reikalus, daugiau bendraukite – protas veikia, kaip reta, blaiviai.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Asmeninis ryšys, noras būti su mylimu žmogumi, atiduoti save kitiems šiandien bus jums ypatingai svarbus – emocijų daug, meilės daug, tačiau būtų gerai, jeigu pavyktų išlaikyti galvą šiek tiek blaivesnę, nes veiklos bus daug, gali tekti gerokai padirbėti, siekiant pasirūpinti savimi ir kitais, tikėtini malonūs netikėtumai, uždarbio galimybės.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Itin darbinga diena – imkitės svarbiausių darbų – užteks ir idėjų, ir energijos, tačiau venkite skubos, neapgalvotų veiksmų, mat šiandien gali jus pasiekti gana daug klaidinančios, bauginančios informacijos, prisiminkite, kad veikiant iš baimės galima pridaryti gana daug klaidų. Imkitės to, kas teikia jums džiaugsmo, daugiau dėmesio parodykite vaikams.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Labai aktyvus, džiugus ir kūrybingas laikas, puikiai tinkantis realizuoti malonias idėjas, pradžiuginti vaikus ir draugus, surengti smagų, kad ir internetinį renginį, daugiau bendrauti ir mažiau išlaidauti. Pastaruoju metu buvimas namuose suteikia galimybės susivokti ir naujai įvertinti tradicijas bei artimuosius – skirkite laiko prisiminti tėvus ir gimines, už ką turėtumėte jiems būti dėkingi.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Suderinti asmeninius, namiškių ir profesinius, darbo interesus šiandien gali būti gana sudėtinga –esate labai jautrūs, galbūt jaučiatės per mažai suprasti, sunkiai sekasi sutarti su artimaisiais, o ir bendradarbiai vargiai priima jūsų niūrokas nuotaikas. Ar tikrai viskas taip blogai? Turite puikią galimybę daugiau laiko ir dėmesio skirti bendravimui, patenkinti sielos poreikius.

Astrologinių įžvalgų autorė Dovilė Krupickaitė (paskyra feisbuke „Mano-astro“)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertai įvertino: ko reikia, kad Lietuvos verslai klestėtų?
Reklama
Sporto veiklų įvairove ir dalyvių gausa Telšiuose pažymėta Sporto diena
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant