Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pirmadienio horoskopas – kovo 15 d.

Dar viena santykinai emociškai rami ir tuo pačiu itin aktyvi diena – Mėnulis labai jaunas, keliauja su noru pirmauti, veiklumu, ryškumu, drąsa ir kovingumu siejamu Avino zodiako ženklu, tad laikas puikus įvairiausioms iniciatyvoms.
Laikrodis
Laikrodis / 123RF.com nuotr.

Ypatingai tokiai veiklai, kuri reikalauja autoritetingo valios sprendimo – tai gali būti ir verslo, ir fizinės veiklos pradžia, puiki diena pradėti sportuoti, imtis kitos konkrečios veiklos, įsigyti transporto priemonę, tačiau bus svarbu aiškiai žinoti ko nori, ko sieki ir veikti džiugiai, greitai ir paprastai.

Tinkama diena suderinti atjautą, pagalbą silpnesniam ir veiksmą, teisinį sprendimą, reikiamos informacijos gavimą, visoms veikloms, susijusioms su transporto, komunikacijos priemonėmis, žinių gavimu ir perdavimu, mokymusi ir mokymu, ryšių užmezgimu.

Dienos nuotaikas geriausiai atitiks margi, ornamentuoti, su blizgiais elementais drabužiai, rožinis auksas, puoškitės Saulės akmeniu (aventiurininis ortoklazas), rubelitu. Maistas turėtų būti paprastas, ypatingai tiks rūgštus pienas ir jo produktai, duona.

Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Viena vertus, diena pareikalaus emocinio jautrumo, atjautos, gebėjimo atsakyti į gilius vidinius klausimus – ką man reiškia meilė, ar pakankamai myliu save? Ir tuo pačiu tai santykių su aplinkiniais patikrinimas – ar išties tai, kaip bendrauju, kaip pristatau save pasauliui yra tikra? Puiki diena spręsti įvairius su komunikacija, žiniomis, informacijos tvarkymu susijusius reikalus.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Šiandien ir rytoj jums palankiausia būtų pratęsti savaitgalį, leisti sau į pasaulį ir tai, kas vyksta jūsų gyvenime, žvelgti tarsi iš šalies, vengiant per daug įsitraukti. Tiesa, gali tekti spręsti gana skubius finansinius reikalus, galbūt atiduoti skolas ar kažką įsigyti – ir į tai žvelkite iš ilgalaikės, vertybinės perspektyvos ir sprendimus priimkite atitinkamai klausiant, kas būtų iš tiesų naudinga visiems?

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Jėgų ir energijos pastaruoju metu turite kaip reta daug – šiomis dienomis pasistenkite jas panaudoti itin tikslingai savo statuso, padėties visuomenėje įtvirtinimui. Išgryninkite, pagrįskite ir pristatykite savo idėjas viešai, ieškokite rėmėjų, bendraminčių, pasinaudokite ir palankia profesine situacija, tačiau bus svarbu pasirūpinti ir savo kūnu – daugiau pajudėkite, sportuokite.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Laikas, kuomet verta prisiimti gana didelių atsakomybių. Puiki diena pradėti tokią profesinę veiklą, kuri geriausiai atitiks jūsų poreikius, padės įveikti vidines baimes, suteiks jums daugiau vidinės stiprybės. Tai gali būti ir vidinis, mažai matomas darbas, tačiau bus itin svarbu suvokti jo prasmę ir naudą tiek visiems, tiek ir jums kaip tobulėjimo galimybę.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Šiandien būsite itin stiprūs savo gebėjimu spręsti įvairius su derybomis, susitarimais, konsultavimu susijusius reikalus – jūsų gebėjimas ne tik atrasti geriausius visoms pusėms sprendimus, bet ir iš to gerai uždirbti, užsitikrinti sau ilgalaikę sėkmę bus išskirtinis, tik bus svarbu kiekvieną akimirką atminti, kad tai tiek jūsų, tiek ir kitų nuopelnas.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Dar viena emocinga, pilna geriausių norų išgryninti santykius su antrąja puse, vaikais, kitais asmenimis diena – puikus laikas pasinaudoti visomis savo diplomatijos galimybėmis, jautrumu bei subtilumu ir parodyti artimiesiems kaip juos mylite, kitiems – kokie jie svarbūs. Geras laikas ir visoms profesinėms veikloms – verta imtis veiklos iš peties, tačiau pasirūpinkite ir sveikata bei poilsiu.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Puikus metas jausmams puoselėti, ypatingai jeigu jie susiję su asmeniu iš tolimų kraštų, jus sieja laisvalaikis, kūrybinė, mokslinė, pažintinė veikla ar laisvalaikis. Tuo pačiu tai ir tinkamas laikas pasirūpinti savo ir greta esančiųjų gera savijauta, sveikata ir gražia aplinka – SPA procedūros, muzikos, kvapų terapija suteiks jums ypatingo pasitenkinimo.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Itin darbinga diena, kuomet ne tik būsite pilni energijos, bet ir nuveiksite daug, o svarbiausia – tai suteiks jums pasitenkinimo, tad imkitės to, kas jums svarbu, ką reikia padaryti greitai, čia ir dabar. Jūsų jautrumas, kūrybingumas, gera nuotaika suteiks jums labai daug žavesio, tad pasinaudokite tuo, tačiau bus labai svarbu rasti laiko atstatyti išnaudotas jėgas, pasirūpinti sveikata.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Jūsų aktyvumas ir kūrybingumas bus sunkiai pažabojamas – puikus laikas tiek asmeniniams santykiams puoselėti, tiek ir imtis derybų, verslo reikalų – ieškoti partnerių, ekspertų, konsultuotis, tartis, rengti sutartis, ypatingai jeigu tai jau parengti, pagrįsti projektai. Sulauksite ir artimųjų palaikymo, tačiau bus svarbu pažaboti savo azartą, rasti laiko ir poilsiui, atsistatymui.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Kad ir kiek rūpi įvairūs darbai, šiomis dienomis namai, šeima, artimųjų reikalai pareikalaus daugiausia jūsų dėmesio. Nusiteikite, kad ir jūsų sentimentalumas, noras pabūti daugiau namuose, su artimaisiais bus padidintas, tad leiskite tiems jausmams būti, prisiminkite savo vaikystę, tradicijas, nuveikite kažką tokio, kas padės jums sustiprėti, atsisakyti senų nuoskaudų.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Laukia labai intensyvi bendravimu, įvairių reikalų tvarkymu diena, kuomet tiesiog teks daug judėti, kalbėti, sužinoti ir suteikti daug naujos informacijos. Pasinaudokite proga, savo autoritetu bei patirtimi ir tiesiog veikite čia ir dabar spręsdami tai, ką reikia. Gera diena ir labdaros iniciatyvoms, paremti institucijas, susijusias su visuomenės atstumtųjų integracija.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Išlaidų ir vertybių perkainojimo metas, kuomet verta į savo norus bei poreikius pasižiūrėti kitaip, paieškoti alternatyvų ir prasmės visame tame ką turite, ką branginate. Gera diena namuose imtis tvarkymosi, remonto – tai suteiks jums ir daugiau vidinės darnos, aiškumo, pamatymo kas esate ir kur einate, kas svarbiausia, ką labiausiai norėtumėte nuveikti bent jau per artimiausius metus.

Astrologinių įžvalgų autorė Dovilė Krupickaitė (jos paskyra feisbuke „Mano-astro“)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas