Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pirmadienio horoskopas – kovo 22 d.

Pirmadienis pateisins savo kaip darbo savaitės pradžios statusą – diena tinkama pradėti ir tęsti jau parengtus darbus, ypač, jeigu jie susiję su šeima, motinyste, vaikyste, rūpyba, tradicijomis, gimtuoju kraštu, skysčiais. Mėnulis keliaus atsargaus, saugų užnugarį užsitikrinančio ir sentimentalaus Vėžio Zodiako ženklu.
Jogurtas su uogomis ir vaisiais
Jogurtas su uogomis ir vaisiais / 123RF.com nuotr.

Šią dieną veikti reikėtų laisva valia, intuityviai, jaučiant, kur vėjas pučia, ir atitinkamai priimant sprendimus – galimybių ir palaikymo bus daug. Emocijų taip pat – Venera nuo vakar keliauja aistringuoju Avino ženklu – asmeninių santykių srityje jausmingo jausmų aiškinimosi poreikis bus didelis, verčiantis gana skausmingai laužyti ego ragus.

Be to, bus svarbu laikytis visuomenės normų, įstatymų, tačiau suvokiant, kad juos galime keisti patys, tereikia aiškiai žinoti, ko nori, ir atkakliai to siekti. Vis dėlto pastaruoju metu painiavos informacijoje, bandant susikalbėti gali būti daug, todėl tikrinkite viską, ką sužinote, atsargiai dalykitės naujienomis. Venkite slapukauti ar apkalbinėti, verčiau patylėkite.

Šiandien vertėtų rengtis kanarėlių geltonumo, melsvai-žalsvos jūros vandenų, žydros spalvų drabužiais, saugos katės akis (katės akies efektą turintis kvarcas).

Maistas turėtų būti lengvas, paprastas ir saikingas – puikiai tiks įvairūs lengvi užkandžiai, sumuštiniai, salotos.

Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Pavasarinės emocijos liejasi per kraštus – noras mylėti, bendrauti, džiaugtis pavasariu ir savimi didelis, tačiau bus itin svarbu pajausti ribas, išlaikyti jautrumą, švelnumą. Puikus laikas pasirūpinti šeima ir jos gerove, visų pirma, gera atmosfera namuose – tarti mylimiems žmonėms, ypač tėvams ir vaikams, nuoširdų žodį, parodyti rūpestį tuo pačiu išlaikant džiugumą, paprastumą.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Veikti turėsite daug ko, tačiau laikas ypač tinkamas parodyti savo visuomeninę poziciją silpnesniųjų, ypač vaikų, motinystės, vyresnio amžiaus žmonių atžvilgiu – jautrumas bus didelis, todėl raskite galimybę bent jau išsakyti ir apginti savo nuomonę. Tai gali kelti konfliktų profesinėje veikloje, tačiau ilgainiui suteiks jums ir praktinės naudos.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Sėkmingas, aktyvus ir darbingas laikas, kai esate įvykių sūkuryje ir darote tai, kas jums svarbu ir verčia sparčiai judėti į priekį – naudokitės proga, susikaupkite ir realizuokite, viešinkite savo idėjas. Tiesa, prieš eidami į viešumą nusiteikite, kad nuomonių gali būti visokių, išlaikykite savo vertybes, tačiau jums tai – proveržio metas, tik raskite laiko ir poilsiui.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Jaučiatės puikiai savo vietoje – galų gale aplinkiniai jus supranta ir palaiko, tad galite ramiai imtis to, kas jums itin svarbu. Turite daug gražių idėjų ir minčių, draugai ir bičiuliai jas palaiko, tačiau aplinkybės šiek tiek trukdo jų realizacijai, užtat turite laiko jas pabrandinti. Darbe nuotaikos puikios, tad tereikia šiek tiek prisitaikyti prie aplinkybių ir viskas eisis sklandžiai.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Nors ir darbo savaitės pradžia, tikėtina, kad aplinkybės ir pasitikėjimas partneriais suteiks jums galimybę pabūti kiek nuošaliau nuo šurmuliuojančio pasaulio ir tyliai ramiai pakontempliuoti situaciją, išspręsti rūpimus klausimus, sustiprėti ir tuo pačiu pamatyti savo veiklos privalumus ir trūkumus. Raskite laiko ir romantiškai iškylai ar bent vakarui su įkvepiančiomis istorijomis.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Įkvėptas, aktyvus laikas, puikiai tinkamas tiek profesinei realizacijai, kryptingai, disciplinuotai veiklai, tiek ir jai pristatyti, gilesnei analizei, savianalizei, konsultacijoms su asmeninių ryšių, komunikacijos specialistais. Tiesa, draugų ir bičiulių dėmesio taip pat sunkiai pavyks išvengti, tačiau bus gyvybiškai svarbu rasti tiek laiko jiems, tiek ir asmeniniam gyvenimui.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Meilės ir partnerystės srityje labai šviesus, puikus laikas puoselėti asmeninius santykius, tik pasistenkite, kad audringos emocijos leistų atlikti ir darbo įsipareigojimus, pasinaudokite turimais ryšiais ir imkitės veiklos. Aplinkybės tinkamos spręsti su sveikata, rūpyba susijusius reikalus – pasirūpinkite tiek savimi, tiek artimaisiais.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Šiandien daug kas spręsis, dėliosis taip, kaip panorėsite, jeigu tik pavyks išlikti visiškai nuoširdiems, atviriems ir tuo pačiu labai jautriems aplinkybėms – spręskite jums rūpimus ir daug energijos reikalaujančius būsto, draudimo, gyvenamosios vietos klausimus, tačiau bus itin svarbu išsiaiškinti visas aplinkybes, ypač profesinės veiklos perspektyvas.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Nuostabus pavasarinės meilės metas. Emocijos, noras džiaugtis, veikti, mylėti veržiasi per kraštus – puikus laikas asmeniniams santykiams atgaivinti, tačiau būkite jautrūs reikšdami jausmus, atsižvelkite į partnerio poreikius. Šiandien galite daug nuveikti ir verslo srityje, konsultuokitės, tarkitės dėl naujų susitarimų, pasirašykite sutartis, tačiau bus labai svarbu tikrinti informaciją ir teisines aplinkybes.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Gražus laikas asmeniniams santykiams puoselėti – jūsų dėmesys tiek artimam žmogui, tiek ir verslo partneriams, gebėjimas tarti jautrų, aplinkybes atitinkantį žodį, parodyti rūpestį atvers visų širdis ir visas duris. Veiklos daug, tačiau pasistengus – viskas sklandu ir sėkminga, svarbu žinoti, ką ir dėl ko darai, ir ramiai siekti savo tikslo.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Jūsų poreikis pasirūpinti artimaisiais ir visu pasauliu šiandien bus ypatingas – tai, ko šiandien imsitės, bus jautru, subtilu ir suteiks daug pasitenkinimo tiek jums, tiek artimiesiems. Tiesa, tai pareikalaus iš jūsų gana daug, tačiau rezultatas bus vertas. Tinkamas laikas spręsti sveikatos klausimus keičiant mitybos įpročius, pritaikant aplinką, emocinį foną.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Puikus laikas leisti sau šiek tiek atsipalaiduoti nuo rimtų rūpesčių, įsipareigojimų ir daugiau pasirūpinti savimi – įsigyti tai, apie ką seniai svajojote, išgražinti, netgi remontuoti namus, skirti daugiau laiko kūrybai, laisvalaikio pomėgiams, taip pat vaikams. Su jais santykis ypatingas ir jūsų būklė puikiai atspindės jų poreikius, tad džiaukitės ir žaiskite, rodykite jausmus, mylėkite!

Astrologinių įžvalgų autorė Dovilė Krupickaitė (paskyra feisbuke „Mano-astro“)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas