Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pirmadienio horoskopas – lapkričio 1 d.

Šios ypatingos, gilios šventės reikšmę sustiprins planetų tarpusavio padėtis, skatinsianti ieškoti būdų, kaip sutarti vykstant radikaliems pokyčiams, ypač, kai tie pokyčiai arba jau vyksta, keldami daug aistrų, arba yra būtini, verčiantys laužyti nusistovėjusias tradicijas. Galima tai daryti įvairiai, o pirmadienio rytas itin palankus situacijos suvokimui, įvertinimui, įsiklausymui į išmanančių žmonių patarimus, išlaikytam pasidalinimui nuomonėmis, argumentais.
Žvakidės, papuoštos nėriniais.
Žvakidės, papuoštos nėriniais. / Shutterstock nuotr.

Tai, ko pavyks pasiekti šiandien, gerokai palengvins ateinančiomis dienomis kilsiančių problemų sprendimą. Apskritai diena labai palanki analitiniam darbui, informacijos apdorojimui, išvadų darymui. Tiesa, venkite tuščiažodžiavimo, noro pasipuikuoti, verčiau pagaukite savyje tuos momentus, kuomet pasiduodate silpnybėms, ir išmokite laiku sustoti.

Mėnulis jau senas, tad pats laikas pagalvoti apie tai, kokių įpročių, veiklos vertėtų atsikratyti. Be to, Mėnuliui keliaujant Mergelės zodiako ženklu, visų pirma verta peržiūrėti savo gyvenseną, mitybos, judėjimo įpročius, įvertinti gyvenamosios aplinkos kokybę, pagalvoti, kas keistina, ir paieškoti geriausių sprendimų. Vakaras po 19 val. mažai tinkamas rimtesniems pirkiniams.

Atsakingą santūrumą išlaikyti padės indigo mėlynos spalvos apranga, puoškitės indigo spalvos safyrais, dirbiniais iš vario su auksu.

Maistas tūrėtų būti kuklus ir kuo mažiau apdorotas – geriausiai tiks įvairūs sūdyti, rauginti produktai, taip pat juoda duona su aštresniais prieskoniais, visų pirma česnakais, svogūnais, krienais, aitriąja paprika.

Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Balansuosite tarp santūrumo, siekio ramiai, pagrįstai išsakyti savo nuomonę ir noro radikaliai viską gyvenime keisti, atsikratyti suvaržymų, baimių. Ko tame daugiau – puikybės, noro pasirodyti, išsisukti nuo pareigų ar tikrai pribrendusių pokyčių? Emociniai protrūkiai labai greitai parodys silpnąsias jūsų vietas, tad įvertinkite antrosios pusės ar tų, kurie tariamai jus varžo, pastangas sutarti.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Jausitės gana gerai, būsite linkę aplankyti tuos, su kuriais seniai nesimatėte, bendrauti, maloniai praleisti laiką, tačiau nuotaiką gali gadinti tiek rūpestį keliančios draugų žinutės, galbūt ir darbo reikalai. Venkite diskusijų pasaulėžiūros, sveikatos temomis, ypač jeigu matote, kad tai veda į konfliktą, susilaikykite nuo noro primesti savo nuomonę, verčiau imkitės būtinų darbų.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Bandysite suderinti daugybę ant jūsų pečių sugriuvusių rūpesčių, tačiau svarbiausia bus išlaikyti santūrumą tiek bendraujant su draugais, tiek su namiškiais – kalbėkite tik apie tai, ką tikrai žinote, kas jums tikrai rūpi, ir venkite tuščiažodžiavimo, apkalbų, intrigų, antraip galite vėliau gailėtis. Pasaugokite sveikatą, venkite ekstremalių idėjų, kelionių, patirčių, dirbkite tik su tvarkinga technika.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Rūpės susitikti su įdomiais, sielomis artimais žmonėmis, daugiau bendrauti, kažkur nuvykti, imtis jums mielos veiklos, ypač, jeigu anksčiau vis pritrūkdavo entuziazmo, varžė seni įpročiai – pats laikas iš jų išsiveržti ir pradėti savo veiklą, ypač, jeigu ji susijusi su kūryba, vaikais. Būkite santūresni santykiuose su artimaisiais, antrąją puse – įsiklausykite ir į jų patarimus.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Noras pasirodyti šaunesniais nei esate šiandien gali jums kainuoti daugiau nei planavote, todėl susilaikykite nuo didesnių išlaidų, juolab investicijų. Užtat pats laikas imtis rimtesnių darbų namuose, tik pasistenkite visa tai suderinti su artimaisiais, pasirūpinti jų ir savo saugumu. Jeigu kyla su sveikata susijusių problemų – pats laikas paieškoti rimtesnių specialistų patarimo.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Šiandien ir vėl jausitės gana keistai bendraudami su antrąja puse – lyg ir nuoširdžiai stengiatės sutarti, tačiau sulaukiate daugiau išsisukinėjimo nei artimesnio bendravimo, tad beliks išlaukti arba paieškoti bendrų interesų. Jei norite įveikti skubiai tvarkytinus reikalus, kažkur nuvykti, vertėtų pasirūpinti automobilio saugumu, venkite pervargimo, pasistenkite išlaikyti stabilią dienotvarkę.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Dieną skirkite poilsiui, susivokimui, tiesiog ramesniam pasibuvimui su savimi – raskite laiko ir kvapniai voniai, SPA procedūroms, kvapų ar garsų terapijai, pabuvimui gamtoje, prie vandens. Prieš pasiduodami baimėms dėl savo sveikatos reikalų pirmiausia pasitikrinkite informaciją, pabandykite patys pajausti, ką jums sako jūsų kūnas. Keliones atidėkite rytdienai, venkite skubotų išlaidų.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Esate pilni energijos ir ryžto, tad susitikimai su draugais ar smagi iškyla su antrąja puse bus pats tas, jeigu pavyks išlikti nuoširdiems ir atviriems, sulauksite tokio paties atsako ir iš mylimo žmogaus. Raskite laiko ir pasigilinimui į šalies, šeimos, giminės istoriją, daugiau pabendraukite su vyresniais šeimos nariais – daug ką suprasite apie save, savo santykius su pasauliu ir artimiausia aplinka.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Pats laikas kuo daugiau bendrauti, mokytis ir tuo pačiu dalintis savo žiniomis su draugais, bičiuliais, tačiau tik tuomet, jeigu iš tiesų atlikote namų darbus, sugebėsite suvaldyti savo norą pasirodyti geresniais nei esate. Susilaikykite nuo finansinių reikalų aptarinėjimo – prisiimkite atsakomybę už savo skolas ir venkite pažadų ar spaudimo kitiems. Pasaugokite save, pasirūpinkite sveikata.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Ši šventinė diena suteiks jums galimybę šiek tiek daugiau atsipalaiduoti, susitikti su seniai matytais žmonėmis, prisiminti jums svarbias vietas ar veiklas, tik venkite noro įsivelti į sveikatos ar finansinių reikalų aptarinėjimą, tikrinkite išgirstą informaciją. Vargu ar pavyks išvengti galvosūkių dėl profesinių, darbo reikalų, rūpesčių dėl finansų, tačiau, tikėtina, turėsite pagrindo pasidžiaugti.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Labai emocingos dienos, kuomet rūpės globalūs, vertybiniai reikalai, daug ką teks pergalvoti, suvokti ir galbūt pagalvoti apie tai, ko vertėtų atsisakyti tiek asmeniniame, tiek profesiniame gyvenime. Nors ir sunkiai priimami, tačiau jūsų sprendimai sulauks palaikymo, jeigu pavyks atlaikyti spaudimą, išlaikyti vadžias savo rankose.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Rūpės tie, su kuriais einate kartu, antroji pusė – jūsų gebėjimas pasirūpinti bendrais interesais šiandien suteiks jums daug stiprybės ir pasitikėjimo savimi. Susilaikykite nuo primestų finansinių sprendimų, idėjinių kovų – juk jūs puikiai žinote, ko siekiate, kokios grėsmės kyla, tad beliks susitelkti ir eiti pirmyn.

Astrologinių įžvalgų autorė Dovilė Krupickaitė (paskyra feisbuke „Mano-astro“)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Ekspertai įvertino: ko reikia, kad Lietuvos verslai klestėtų?
Reklama
Sporto veiklų įvairove ir dalyvių gausa Telšiuose pažymėta Sporto diena
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito