Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pirmadienio horoskopas – liepos 2 d.

Astrologinė prognozė pirmadieniui.
Kavos puodelis
Kavos puodelis / 123rf.com nuotr.
Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Pirmadienį nesistenkite visko kontroliuoti ir visiems vadovauti. Tai tik paskatins ginčus ir įtampą. Šią dieną aplankys ne viena originali idėja, mokėsite tinkamai pasirinkti. Mąstysite itin nestandartiškai, tad kai kurie jūsų sprendimai gali šokiruoti aplinkinius. Tai geras laikas kurti planus, nusimatyti tikslus. Šiandien norėsis jaustis grupės dalimi, tad bičiulių palaikymas bus labai svarbus.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Tai nėra pati palankiausia diena Jaučiams, tačiau nenukabinkite nosies, viskas dar priešaky. Šiandien susikoncentruokite ties profesine sritimi. Galimi rimti pokalbiai su autoritetais. Šią dieną pasistenkite vadovautis faktais ir logika priimdami svarbius sprendimus. Nebus lengva tai padaryti – jausmai ims viršų. Vakare norėsis viską mesti ir atsiriboti nuo aplinkos šurmulio.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Pirmadienis bus kupinas netikėtumų. Ne kartą teks keisti savo planus ir adaptuotis prie besikeičiančių aplinkybių. Antroje dienos dalyje tapsite itin nervingi ir išsiblaškę, tad svarbiausius darbus pasistenkite nudirbti iki pietų. Tai nėra tinkama diena dalykiniams susitikimams ar rimtiems pokalbiams – susitarti nepavyks, o ginčai ir nesusipratimai garantuoti.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Šiandien svarbu subalansuoti protą ir jausmus. Regis, aplinkybės vers rinktis, tačiau priimti sprendimą nebus lengva. Slogi vidinė būsena skatins konfliktines situacijas – bus sunku jums įtikti. Galimi stipresni ginčai ir nesusipratimai su moterimis, tačiau stengsitės viską išspręsti taikiai. Antroje dienos pusėje laukia rimtas pokalbis, susijęs su bendro biudžeto klausimais.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Puiki diena, kai gausite, ko panorėję. Šiandien svajonės bus drąsios. Džiaugsitės gyvenimu ir visaip džiuginsite artimus jums žmones. Tai geras laikas svarbiems kontaktams megzti. Būkite iniciatyvūs, ženkite pirmą žingsnį, o viskuo kitu pasirūpins pats likimas. Puiki diena reikšmingoms sutartims sudarinėti ar svarbiems dalykiniams susitikimams skirti. Vakarą skirkite artimiems santykiams stiprinti, išsiruoškite į pasimatymą.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Pirmadienį jūsų poreikiai atsidurs paskutinėje eilėje. Tai liūdins ir erzins, bet nurysite karčią piliulę ir toliau vykdysite savo pažadus bei įsipareigojimus. Šią dieną neverta skirti svarbių dalykinių susitikimų ar pradėti rimtų pokalbių. Vargu ar pavyks susitarti. Susitarimai, įvykę šiuo metu, nepasiteisins, tik veltui sugaišite savo laiką. Vakare skirkite daugiau laiko poilsiui, galima prasta savijauta.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Pirmadienį norėsis išreikšti savo kūrybingumą. Širdis trokš romantikos, dosniai dalysitės savo jausmais. Deja, ne visi bus nusiteikę geranoriškai, teks susidurti su grubumu ir pykčiu. Tai žeis jausmus ir skatins niūrias mintis. Tad antroje dienos pusėje, nuotaikos gali būti jau visai kitokios. Geriausia šią dieną būtų atsiduoti kūrybai ir savirealizacijos paieškoms.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Pirmadienį visos mintys suksis apie namus. Šeimyninių problemų netrūks, o ginčai su artimaisiais peraugs į audringus skandalus, kai norisi trankyti durimis ir daužyti lėkštes. Tačiau nevaldomas pyktis išprovokuos dar daugiau problemų ir pritrauks agresiją iš aplinkos. Pasistenkite į viską pažvelgti filosofiškai. Tokios praktikos kaip meditacija, malda ar joga, puikiai padėtų atstatyti pusiausvyrą.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Tai diena, kai pavyks sujungti žinias ir išmintį. Pirmadienį būsite neįveikiami! Tačiau yra pavojus pervertinti protą nuskriaudžiant širdį. Puiki diena reikalingiems ryšiams megzti, svarbiems dalykiniams susitikimams skirti ar vykti į komandiruotes. Jei esate vadovai, jūsų autoritetas bus itin ryškus šią dieną. Mokėsite įkvėpti ir motyvuoti, sujungti komandiniam darbui.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Aktualiausia pirmadienio tema bus pinigai ir iš kur jų gauti. Įnirtingai ieškosite būdų praturtėti. Gebėsite mąstyti originaliai ir nestandartiškai, tad pamatysite perspektyvas ten, kur to nesugeba įžvelgti kiti. Šią dieną šeimos nariai ir artimi draugai bus jūsų ramstis. Atsidūrę kryžkelėje ar pradėję abejoti savo pasirinkimais trumpam sustokite, kreipkitės patarimo.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Šiandien verta planuoti svarbiausius savaitės darbus ir susitikimus. Tai gera diena rimties pokalbiams ir deryboms, lengvai seksis įtikinti ir pakreipti reikalus jums tinkama linkme. Tačiau venkite veltis į ginčus ir užsitęsusias diskusijas. Paieškokite produktyvesnių būdų savo intelektui išnaudoti. Geras laikas įvaizdžiui atnaujinti ir gražinimosi procedūroms.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Ši diena daug tinkamesnė planams kurti, nei aktyviai veikti. Puikiai jausite laiko tėkmę, nuojauta bus stipri, o įžvalgos tiesiog stulbinamos. Pirmadienį galite išsiaiškinti daug dalykų, kurie anksčiau buvo paslaptyje. O štai antroje dienos pusėje bus bandoma jus įvelti į apkalbas ir intrigas. Atsiribokite nuo paskalų nešiotojų ir intrigantų, verčiau skirkite šį laiką dvasiniam tobulėjimui.

Horoskopą sudarė astrologė Viktorija Greviškienė („Astrologija ir gyvenimas“).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento