Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pirmadienio horoskopas – vasario 12 d.

Ir vėl pirmadienis – koks jis?
Moteris geria kavą
Moteris geria kavą / Vida Press nuotr.
Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Darbinga ir produktyvi diena, kurios metu turite galimybę pagaliau sutvarkyti tai, ko iki šiol vis nesugebėdavote padaryti. Šis laikas nėra tinkamas romantikai ar draugiškiems susibūrimams, kadangi gali būti per sunku užmegzti emocinį ryšį, nuoširdžiai išklausyti kitą žmogų. Skirkite laiką darbui ir dienos pabaigoje džiaugsitės puikiais rezultatais.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Palanku tvarkyti smulkius reikalus valstybinėse institucijose, skirti susitikimus su autoritetingais žmonėmis bei kreiptis pagalbos į tuos, kurie turi daug valdžios ir išminties jums aktualioje sferoje. Tai taip pat vaisinga diena tiems, kurie tvarko reikalus, susijusius su užsieniu, užsieniečiais, stambiu verslu, mokslais. Visgi naujų darbų pradžiai diena nėra palanki.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Didelių pokyčių diena, tad svarbu nusiteikti, kad daug kas pasisuks ne taip, kaip planavote. Svarbu suvokti, jog vienintelis pastovus dalykas gyvenime yra pokyčiai ir tą svarbu priimti ramiai. Kontroliuokite savo emocijas ir bendravimo metu susilaikykite nuo noro išsakyti žmogui savo tikrąją nuomonę apie jį – tai leis išvengti sunkiai pataisomų klaidų.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Partnerystė gali tapti viena svarbiausių temų. Nereikėtų jos šalintis, kadangi daug ką galėsite suvokti, jei tik to norėsite. Diena suteiks progų pašalinti problemas, kurios neleidžia džiaugtis harmoningais santykiais – nesvarbu ar turite antrąją pusę ar neturite. Atkreipkite dėmesį į savo išvaizdą ir priderinkite ją prie aplinkos, kurioje šiandien būsite.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Dieną skirkite būtiniems darbams, aplinkos, dokumentų tvarkymui bei savo įsipareigojimams šeimai. Tai viena iš tų dienų, kuomet reikės daryti ne tuos dalykus, kuriuos norite, o tuos, kuriuos privalote atlikti. Rimtai žvelkite į savo darbą ir neleiskite, kad smulkūs ir nereikšmingi dalykai eikvotų jūsų energiją ir atitrauktų nuo svarbiausių reikalų.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Jei siekiate rimtų santykių, naujoms pažintims diena nėra tinkama. Visgi jei antrąją pusę jau turite, tuomet tai puiki diena skirti romantiškiems pasimatymams, bendrai ir aktyviai veiklai, kuri suartintų. Normalu, jei nesugebėsite susikaupti ties jūsų nedominančiais darbais –tai laikas, kai lengviau bus atlikti darbus, kurie jums malonūs.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Skirkite dėmesio buičiai, namams, garderobo sutvarkymui bei panašiems baziniams gyvenimo dalykams. Tai nėra tinkamas metas karjeros reikalams tvarkyti, naujiems darbams pradėti, kadangi daug kas judėtų ne taip greitai, kaip reikėtų. Svarbu stebėti savo emocinę būseną ir leisti sau atskleisi savo jausmus, neužlaikyti jų savyje ir nevengti nuoširdžių pokalbių.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Aktyvi ir bendravimo kupina diena, kurios metu gali tekti bendrauti su įvairaus charakterio žmonėmis, net jei to ir nenorite. Visgi bendravimo dėka pavyks daug ką išspręsti, atrasti reikiamą informaciją, sudėlioti daug ką į savo vietas. Svarbu stebėti savo reakcijas ir adekvačiai reaguoti į nemalonius kitų žmonių žodžius, kuriuos greičiausiai gali tekti išgirsti.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Atkreipkite dėmesį į savo finansinius reikalus ir išgirskite Visatos siunčiamus ženklus, kurių dėka suvoksite, ką turite daryti, kad atrastumėte naujus uždarbio šaltinius, užsitikrinumėte geresnį, patogesnį rytojų. Taip pat atkreipkite dėmesį į savo fizinį kūną: tiek į jo sveikatą, tiek ir į jo grožį. Tvarkydami darbo reikalus neskubėkite – tai leis išvengti klaidų.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Tai pati palankiausia šios savaitės diena, tačiau iš esmės tai nėra tinkamas metas naujų darbų pradžiai bei labai svarbiems darbams. Skirkite dieną tiems reikalams, kurie gali jums suteikti apčiuopiamos naudos ir pagelbėti jūsų karjeros reikaluose. Skirkite dieną sau, savo poreikiams, o kitų žmonių reikalus palikti spręsti jiems patiems.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Apribokite kontaktus ir bendraukite tik su tais, su kuriais įprastai gerai sutariate ir kuriais pasitikite. Tai nėra jūsų populiarumo ar didžiosios sėkmės diena, todėl laiką skirkite energijos kaupimui, ramiam poilsiui bei įprastiems darbams, kurie nevargina. Leiskite kitiems žmonėms pasireikšti ir pademonstruoti savo talentus, o patys kukliai palaukite savo laiko.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Skirkite nuoširdų dėmesį savo draugams, bendraminčiams bei kolegoms. Aplinkiniai norės su jumis bendrauti, tad galite sulaukti pakvietimų, pasiūlymų. Neatmeskite jų ir drąsiai eikite į bendravimą – tai šios dienos raktas į sėkmę. Taip pat tai produktyvus metas mokslams, trumpoms kelionėms, susitikimams, naujų technologijų įdiegimui savo kasdienybėje.

Horoskopą sudarė astrologė Lana Kutkytė (sadhanacentras.lt)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas