Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Sausio mėnesio horoskopas

Kas laukia pirmąjį metų mėnesį? Kuo jis nustebins ir džiugins?
Mergina.
Mergina. / Fotolia nuotr.
Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Sausis vienas aktyviausių ir produktyviausių mėnesių šiais metais – Marsas, Avino zodiako ženklo valdovas, sugrįš į savo valdas. Būsite nepaprastai ryžtingi ir veiklūs, vėl pasijusite savimi. Tai puikus laikas naujoms pradžioms, svarbiems projektams vykdyti, tai ypač pasakytina apie pirmąją sausio pusę.

Mėnesio pradžioje laukia Saulės užtemimas, tai smarkiai veiks profesinę veiklą, gali užsimegzti svarbios dalykinės pažintys, bus pradėti reikšmingi projektai. Daugiau laiko reikės skirti reikalams, susijusiems su namais, nekilnojamuoju turtu. Paskutiniąją mėnesio dekadą bus daug romantikos, vieniši Avinai turės progą užmegzti perspektyvų ryšį. Neatsisakykite kvietimų apsilankyti svečiuose šalyse, čia jūsų laukia sėkmė!

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Palankus laikas tolesnėms kelionėms planuoti, visokeriopai plėsti savo akiratį, ypač sausio viduryje. Mėnesio pradžioje staiga susirūpinsite savo kvalifikacija, išsilavinimu. Daugelis Jaučio zodiako ženklo atstovų tobulins jau turimus įgūdžius bei sieks naujų žinių. Tikėtinos pabaigos, būtinybė kažką iš esmės keisti.

Pirmoji sausio savaitė bus gana apgaulinga ir paini, atsargiai vertinkite naujus pasiūlymus, venkite rizikų. Mėnesiui įsibėgėjus taisysis piniginiai reikalai, gali pasiteisinti anksčiau darytos investicijos. Paskutiniąją mėnesio dekadą daugiau dėmesio reikės skirti namams, galimi šeimyniniai rūpesčiai, nusivylimas mylimu žmogumi.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Dvynių zodiako ženklo atstovai taps pastebimai agresyvesni šį mėnesį. Netrūks įtampų ir krizių, susidursite su būtinybę kažką iš esmės transformuoti. Daugelis jaus poreikį įsitvirtinti, ryžtingai siekti savo tikslų. Sausio pradžioje sulauksite dalykinių pasiūlymų, imsitės naujų projektų.

Tai lemtingas laikas, mažai kas priklausys nuo jūsų valios. Mėnesio viduryje staiga gali užgimti jausmai žmogui, kurį ilgą laiką laikėte draugu. Tikėtini slapti meilės romanai. Palankus metas transporto priemonėms remontuoti, pirkti, kreiptis dėl paskolų. Paskutiniąją sausio dekadą būkite itin atsargus kelyje – didesnė avarijų tikimybė.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Vėžio zodiako ženklo atstovų laukia įtemptas mėnuo. Sausio pradžia bus pažymėta praradimais ir priverstiniais apribojimais. Daugiausią nusivylimų ir sunkumų bus partnerystės temoje. Gali iširti ilgametės sąjungos. Eliminuokite iš savo gyvenimo žmones, kurie jums vienaip ar kitaip kenkia, bando jumis manipuliuoti, daryti psichologinį spaudimą.

Šio metu įvykiai uždės tendencijas visam ateinančiam pusmečiui. Mėnesio vidurys – itin konfliktiškas laikas, ypač daug ginčų ir audringų diskusijų laukia darbo aplinkoje. Stenkitės visus nesusipratimus spręsti diplomatiškai – kuo agresyviau elgsitės, tuo labiau nukentėsite.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Tai karminių skolų grąžinimo metas. Sausio pradžioje daugiausia dėmesio reikės skirti dalykinei veiklai. Darbo aplinkoje galima laukti staigių, net šokiruojančių permainų. Tausokite savo sveikatą, jokiu būdu nenumokite ranka į kūno siunčiamus signalus, skirkite pakankamai laiko kokybiškam poilsiui. Mėnesio pabaigoje atsikartos pastarųjų dvejų metų problemos ir įvykiai, tai savotiška kulminacija ir realizacija.

Jei teisingai supratote savo pamokas – laukia apdovanojimai. Tačiau jei nepaisėte likimo ženklų – tikėtini praradimai, pabaigos, panašios situacijos ir vėl kartosis po devynių bei aštuoniolikos metų.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Didžiąją mėnesio dalį Mergelės bus susirūpinusios praktiniais reikalais, visur ieškosite naudos. Tai palankus mėnuo dalykinei veiklai – puikiai seksis realizuoti savo sumanymus, galite sulaukti dosnių pasiūlymų, sudaryti reikšmingus sandorius. Meilės reikalai taps aktualesni mėnesio viduryje.

Šiuo metu užsimezgę romantiniai ryšiai vystysis greitai, bus perspektyvūs. Tiesa, gali suklibėti ilgalaikės partnerystės. Tinkamas laikas stambioms investicijoms, ypač, susijusioms su nekilnojamuoju turtu, verslu. Mėnesio gale saugokite sveikatą, gali atsinaujinti ar paūmėti chroniški susirgimai. Daugiau nesusipratimų tikėtina darbo aplinkoje.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Būkite socialiai aktyvūs, laukia naudingos ir svarbios pažintys. Vargu ar vienišos Svarstyklės tokios išbus iki mėnesio galo – sausis žada daug romantikos ir flirto, šiuo metu užsimezgę santykiai bus lemtingi. Sulauksite pasiūlymų keliauti ar kitaip plėsti akiratį – būtinai sutikite!

Sausio pradžioje galimos sudėtingesnės situacijos šeimoje, taip pat tikėtinos problemos, susijusios su gyvenamąja vieta. Daugelis šio zodiako ženklo atstovų ims svarstyti apie nuosavus namus. Mėnesio gale atsargiau vertinkite naujas pažintis – tikėtini nusivylimai. Galimos netikėtos išlaidos, venkite bet kokių piniginių avantiūrų.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Tai bus nelengvas, tačiau labai dinamiškas mėnuo. Skorpionai retai puola, bet visuomet yra pasiruošę gintis. Tačiau šį mėnesį patys būsite linkę provokuoti konfliktus, ir ne bet kokius, o labai audringus. Tai ypač pasakytina apie sausio vidurį ir galą.

Visas periodas potencialiai pavojingas, galimos traumos, avarijos, sudėtingesnė sveikatos būklė. Venkite bet kokių ekstremalumų, stenkitės valdyti savo emocijas. Mėnesio pradžioje gali gesti transporto bei ryšio priemonės, nutrūkti arba neįvykti svarbūs susitarimai. Paskutiniąją mėnesio dekadą visas dėmesys bus skirtas dalykinei veiklai. Negalima forsuoti!

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Šį mėnesį bus labai sunku neperžengti leistinų ribų, paisyti moralės normų. Galite išduoti kitų paslaptis, prisižadėti daugiau nei iš tiesų pajėgsite atlikti. Mėnesio pradžioje tikėtinos didesnės finansinės išlaidos, venkite gyventi ne pagal savo kišenę. Tačiau gali pasiteisinti ankščiau darytos investicijos.

Nuo sausio vidurio ims sektis, tapsite itin azartiškai – išbandykite laimę loterijoje! Tikėtini sėkmingi sandoriai, palanku pasirašyti svarbias sutartis. Daugiau veiksmo nusimato ir meilės fronte, gali užsimegzti aistringi ir perspektyvūs santykiai. Mėnesio gale laukia smagios kelionės, produktyvios komandiruotės. Tai puikus laikas tarptautiniams santykiams vystyti.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Ožiaragiai, laikas ieškoti partnerių! Tai metas, kuomet vienas lauke ne karys. Mokykitės dalytis atsakomybę, pasitikėti kitais. Šis mėnuo jums itin svarbus, formuosis ateinančio pusmečio tendencijos. Aiškiai pajausite, ko reikia atsisakyti, kas yra nebeproduktyvu. Mokėkite garbingai atsisveikinti su praeitimi ir drąsiai žengti į priekį.

Sausio pradžioje galima prastesnė savijauta, depresyvios nuotaikos. Tausokite sveikatą, skirkite daugiau laiko poilsiui, venkite didelių fizinių apkrovų. Mėnesio viduryje norėsis nusišalinti, atsigręžti į savo vidų – tai puikus laikas dvasiniam tobulėjimui, savianalizei. Paskutinioji dekada gali būti kritinė – nesivelkite į konfliktines situacijas, venkite bet kokių ekstremalumų.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Šį mėnesį Vandeniai gali itin stipriai progresuoti ir apsivalyti, jei tik to panorės. Sausio pradžioje reikės peržiūrėti savo gyvenimo būdą, atsikratyti žalingų įpročių, keisti klaidingus mąstymo bei elgesio šablonus. Jei sąmoningai eisite į būtinas permainas, jūsų gyvenimas gali iš esmės pasikeisti.

Tų, kurie bėgs nuo savo problemų ir atsakomybės, laukia itin slogus ir painus laikas – smarkiai sustiprės polinkis svaigalams, pasireikš destruktyvus elgesys. Pirmoji ir antroji mėnesio dekados bus painiausios, atsargiai vertinkite šiuo metu gautus pasiūlymus bei naujai užsimezgusias pažintis. Sausio gale seksis tvarkyti piniginius reikalus, tačiau didesnė traumų, konfliktų tikimybė.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Sausis – originalių idėjų ir sėkmingų pradžių metas. Kils daugybė puikių sumanymų, norėsis tobulėti, augti profesinėje sferoje. Tai tinkamas laikas sėti sėklas, tačiau derliaus dar teks palaukti, jį rinksite rudenį. Mėnesio pradžioje tikėtinos įspūdingos pažintys, į gyvenimą ateis reikalingi žmonės.

Tiesa, suklibės senos draugystės, kai kurie ryšiai atrodys nebeperspektyvūs, gali nuvilti artimi bičiuliai. Sausio viduryje reikia nusimatyti ilgalaikes perspektyvas, strateguoti, bet neskubėkite imtis veiksmų, situacija dar keisis, aiškės papildomos detalės. Visas periodas palankus tarptautiniams santykiams vystyti, planuoti tolesnes komandiruotes. Mėnesio gale laukia didesnės išlaidos.

Horoskopą sudarė astrologė Viktorija Greviškienė („Astrologija ir gyvenimas“).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kokias tvoras ir kodėl šiemet renkasi namų savininkai?
Reklama
Daugiau Pliusų sporto entuziastams:„Gym+“ vėl plečiasi
Reklama
„Teleloto“ naujienos ne tik tarp vedėjų: nuo šiol laimės visi studijos žaidėjai
30 metų su ypatingais vaikais dirbanti mokytoja Irutė: neįsivaizduoju, kaip galime skirstyti vaikus