Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Sausio mėnesio horoskopas

Norite būti laimingi? Būkite! Viskas priklauso tik nuo jūsų nusiteikimo.
Laimė
Laimė / 123rf.com
Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Pirmosios dvi dekados nusimato kupinos rimtų reikalų, didelių galimybių darbo sferoje. Vis dėlto niekas neateis savaime, tad turėsite įdėti pakankamai pastangų tam, kad išnaudotumėte ateinančias galimybės. Pasistenkite išlaikyti rimtumą, darbštumą ir gerus santykius su viršininku bei kolegomis.

Romantiškiems santykiams laikas ne itin tinkamas, kadangi meilės gali nelikti pakankamai laiko ar energijos. Trečioji dekada atneš naujų pažinčių, kurios gali nebūti itin gilios emociškai, tačiau gali suteikti įdomių patirčių, žinių bei leisti greičiau kilti karjeros laiptais. Puikus metas naujų mokslų pradžiai.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Pirmosios dvi dekados jums vienos sėkmingiausių metuose, tad atmeskite visas smulkmenas, kurios neturi esminės įtakos jūsų ateičiai ir užsiimkite tik dideliais darbais. Aplinkiniai jaus jums pagarbą, noriai priims jūsų pasiūlymus bei norės leisti su jumis laiką.

Būsite populiarūs ir mylimi bei galite sulaukti pagalbos, patarimo iš autoritetingų žmonių, tad nevenkite užsiimti veikla, kurios metu jūsų asmenybė būtų matoma kitiems. Trečioji dekada žymiai ramesnė, tačiau ir rimtesnė, tad teks daugiau laiko skirti darbui nei laisvalaikiui ar meilei. Išsikelkite sau konkretų tikslą ir siekite jo nesiblaškydami.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Pirmosios dvi dekados atneš netikėtų pokyčių, kurie nebūtinai bus malonūs. Vis dėlto daug priklausys nuo jūsų reakcijos bei pasiruošimo priimti naują etapą, kuris jau bando įsitvirtinti jūsų gyvenime. Būkite pasiruošę priimti pasiūlymus kažką keisti iš esmės ar pakoreguoti - tai savalaikiai dalykai, kuriuos derėtų priimti su pasitikėjimu.

Asmeniniame gyvenime gali kilti poreikis kontroliuoti partnerį, versti jį daryti kažką, ko trokštate, valdyti situaciją arba to paties sulaukti iš savo antrosios pusės. Trečiąją dekadą palanku pasidomėti kelionėmis, planuotis tolimas išvykas, megzti ryšį su užsieniečiais, plėsti savo veiklą.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Sausis žada nekasdienių patirčių ameniniame gyvenime. Galite užmegzti naują pažintį, žengti rimtą žingsnį jau esamuose santykiuose, o galbūt anksčiau mylėtas žmogus ir vėl pasiūlys atnaujinti ryšį. Būkite atviri santykiams tiek meilėje, tiek ir darbo sferoje, kadangi būtent bendravimo dėka ir ateis patys prasmingiausi dalykai.

Mėnesio trečiąją dekadą prireiks daugiau kruopštumo tvarkant finansų, paskolų, palikimo reikalus. Be to, bus svarbu reikiamu laiku pademonstruoti savo meilės ar verslo partneriui rūpestingumą, dėmesingumą, kitaip yra galimas santykių atšalimas ar net nutraukimas.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Sausį galite sulaukti pasiūlymo prisidėti prie veiklos, kuri bus finansiškai naudinga, tačiau pareikalaus išties daug pastangų ir disciplinuoto darbo. Be to, apčiuopiama nauda iš šio mėnesio darbų pasijus ne iš karto, tad prireiks nemažai kantrybės. Vis dėlto jūsų pasiryžimas ir darbštumas bus didesnis nei visuomet, tad per trumpą laiko tarpą nuveiksite daugiau nei patys tikitės.

Laiko maloniems susitikimams su draugais, vakarėliams ar romantiškiems pasimatymas bus labai mažai arba nebus visai, tad santykiai gali kiek atšalti. Būtinai skirkite pakankamai dėmesio savo sveikatai bei išvaizdai - tai padidins jūsų sėkmę.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Pirmąsias dvi dekadas jausite didesnį poreikį kuo dažniau lankytis įvairiuose linksmuose susibūrimuose, susipažinti su naujais žmonėmis, dažniau užsiimti kūrybą. Tie darbai, kurie yra pabodę, monotoniški ar fiziškai sunkūs gali klostytis itin sunkiai, kadangi viduje jausite pasipriešinimą ir didžiulį norą jų išvengti. Norėsite užsiimti tais dalykais, kurie jums yra malonūs, o ne privalomi.

Jei ieškote meilės, tuomet šis metas suteiks jums visas galimybės ją atrasti. Trečioji dekada jau visai kitokia, kadangi išsisukti nuo būtinų darbų taps ne tik sunkiau, bet ir pavojinga jūsų finansiniam ir socialiniam statusui.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Pirmosios dvi dekados nusimato ramios, tačiau jos neleis veikti visu greičiu, tad pasistenkite prisitaikyti prie aplinkybių ir plaukite su tėkme. Bendrame šio laikotarpio fone bus gana sunku įkūnyti didelius projektus, tad skirkite šį laiką paprastiems darbams, kurie nekelia streso ir kuriuos puikiai išmanote.

Dirbkite be skubėjimo, ambicijų kažką įrodyti aplinkiniams ar pademonstruoti savo gabumus - kuklumas šiuo metu duos daugiau naudos. Trečioji dekada žymiai energingesnė bei sėkmingesnė aktyviai veiklai. Ramybę bei buvimą ramioje aplinkoje gali pakeisti linksmas laiko leidimas bičiulių rate.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Pirmosios dvi dekados nusimato kupinos bendravimo, įvairių susitikimų bei naujos informacijos gavimo. Darbiniame gyvenime galite daug nuveikti komunikacijos dėka, todėl atsiverkite bendravimui, išklausykite kitų žmonių nuomonę ir nevenkite naujovių. Asmeniniame gyvenime taip pat nusimato įdomių įvykių: gali įsiplieksti meilės jausmas naujai sutiktam žmogui arba pavyks atgaivinti tuos santykius, kurie buvo nutrūkę.

Draugystės sferoje svarbu vengti apkalbų, intrigų bei pasistengti neišduoti jums patikėtų paslapčių. Trečiąją dekadą bus svarbu išsaugoti ramybę net ir tais atvejais, kuomet aplinkoje kunkuliuos nevaldomos emocijos.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Pirmosios dvi dekados skatins peržiūrėti savo finansinę padėtį ir įvesti korekcijas šioje sferoje. Gausite šansą papildomai užsidirbti, palengvinti savo gyvenimo kokybę, įsigyti kokybišką daiktą, kurio seniai norėjote. Nors reikalai darbe klostysis iš lėto, tačiau jūsų darbštumas leis nemažai nuveikti.

Asmeniniame gyvenime nusimato daug šiltų akimirkų, kurios gims natūraliai, be jokių ypatingų pastangų. Trečiąją dekadą šilumos santykiuose bei nuoširdumo darbo aplinkoje gali trūkti. Vis dėlto tai puikus metas, jei ruošiatės pokalbiams dėl darbo, naujų mokslų pradžiai, technikos pirkimui ar pardavimui.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Sausis jums vienas sėkmingiausių ir produktyviausių mėnesių. Meilės ar draugystės sferoje gali pavykti atgaivinti nutrūkusius santykius. Tai taip pat puikus metas naujoms pažintims. Būsite populiarūs, mylimi ir pastebimi aplinkinių, tad vieniši tikrai nesijausite. Vienatvės akimirkų bus išties nedaug, kadangi nuolat būsite kitų žmonių apsuptyje.

Palankus metas naujiems projektams darbe bei rimtiems pokyčiams, susijusiems su verslu, mokslais, kreditais. Taip pat puikus metas išvaizdos pokyčiams, kuriems vis nesiryžote anksčiau. Trečioji dekada palanki statybų pradžiai ar persikėlimui į naują gyvenamąją vietą.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Pirmosios dvi dekados nėra skirtos aktyviai išorinei veiklai, kadangi jūsų energijos potencialas nebus labai didelis. Tai metas, kuomet protinga būtų sumažinti darbus, leisti sau dažniau būti vienumoje, kaupti energiją ateities darbams bei vengti tų, su kuriais paprastai nesutariate. Būsite pernelyg jautrūs, sunkiau nei visuomet valdysite savo emocijas, todėl nenuostabu, jog santykiai su aplinkiniais gali būti nestabilūs.

Visgi jūsų emocionalumas ir jautrumas leis jums kurti, labiau jausti aplinką, gilintis į save. Trečioji dekada jau visai kitokia - tai stiprių asmenybių laikas, todėl nevenkite atsiskleisti kitiems.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Pirmosios dvi dekados skatins įsileisti naujoves į savo gyvenimą, užsiimti jums neįprasta veikla, įvesti pokyčius profesijoje ir panašiai. Sulauksite daug dėmesio iš kolegų, bendraminčių, draugų - neatsiribokite nuo jų ir noriai priimkite jų pasiūlymus. Bendravimo dėka gali tarsi savaime išsispręsti kai kurios jūsų poblemos, o aplinkinių patarimai bus ypač vertingi.

Trečioji dekada turėtų būti skirta ne aktyviai veiklai, o savistabai, dvasiniam augimui. Savyje galėsite išvysti tokių savybių, apie kurias anksčiau net neįtarėte, jei tik to sieksite. Gali iškilti senos nuoskaudos, kurios buvo pamirštos, tačiau vis dar jus veikia.

Horoskopą sudarė astrologė Lana Kutkytė (sadhanacentras.lt)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kokias tvoras ir kodėl šiemet renkasi namų savininkai?
Reklama
Daugiau Pliusų sporto entuziastams:„Gym+“ vėl plečiasi
Reklama
„Teleloto“ naujienos ne tik tarp vedėjų: nuo šiol laimės visi studijos žaidėjai
30 metų su ypatingais vaikais dirbanti mokytoja Irutė: neįsivaizduoju, kaip galime skirstyti vaikus