Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Savaitgalio horoskopas – balandžio 7–8 d.

Šilto, jaukaus ir mielo savaitgalio su artimais žmonėmis!
Pietūs sode
Pietūs sode / Vida Press nuotr.
Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

„Kiek žmonių tiek nuomonių“ – puiki išmintis, kuri labai pravers Avino zodiako ženklo atstovams šį savaitgalį. Būsite nusiteikę gana kategoriškai, todėl didesnė konfliktų tikimybė. Asmeninis gyvenimas nueis į antrą planą, mintys suksis apie darbinius rūpesčius ir ambicingus projektus. Skirti savaitgalį darbams, ko gero, būtų puikus pasirinkimas. Būsite labai produktyvūs.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Norėsis keliauti, plėsti horizontą ir tiesiog mėgautis gyvenimu. Puikus savaitgalis studentams ar ko nors besimokantiems. Bus lengva pasisavinti informaciją, mokytis naujų dalykų. Dauguma Jaučio zodiako ženklo atstovų jaus būtinybę pasirinkti naują kryptį gyvenime. Nebetenkins inertiškas judėjimas pasroviui. Sekmadienį galimos labai svarbios įžvalgos, kurios, ko gero, iš esmės pakeis jūsų mąstymą.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Dvyniai savaitgalį jausis tarsi įkalinti praeities šešėlyje. Vargins įtarumas ir nežinia iš kur atsiradęs nerimas. Nenustebkite, jei teks mokėti už praeityje padarytas klaidas ar skriaudas. Neplanuokite nieko svarbaus, nesistenkite būti perneyg aktyvūs. Reikia vengti visko, kas susiję su rizika. Gali tekti spręsti klausimus, susijusius su skolomis, mokesčiais, draudimu.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Labai norėsis romantikos, taikos, nuoširdaus bendravimo. Deje, šis savaitgalis bus ne apie tai. Ko gero, teks aršiai ginti savo nuomonę ir audringai aiškintis santykius su jums svarbiais žmonėmis. Labai tikėtina, jog tai bus dalykinių santykių aiškinimasis su verslo partneriais ar kolegomis. Kreipkitės pagalbos į draugus. Šį savaitgalį jie bus puik8s patarėjai, padės rasti išeitį iš, atrodytų, neišsprendžiamų situacijų.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Tai savanoriškas karmos atpirkimo metas. Stenkitės padėti, pasitarnauti kitiems šį savaitgalį. Jei susidursite su neteisybėmis savo atžvilgiu, pasistenkite neįsiskaudinti, neleisti įsiplieksti barniams – įžvelgite tame prasmę. Rūpesčiai, įvairiausi trukdžiai, prastesnė sveikatos būklė taip pat labai tikėtini šio savaitgalio palydovai. Daugiau dėmesio skirkite asmeniniams santykiams.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Gerai galvokite, ką sakote, kitaip lengvai užsitrauksite kitų nemalonę, būsite ne taip suprasti. Norėsis atitrūkti nuo darbų ir rūpesčių ir tiesiog pasimėgauti gyvenimu. Leiskitės į smagų žygį su vaikais arba į nuotaikingą kelionę su bičiuliais. Bet kokiu atveju, savaitgalis bus kupinas nuotykių ir linksmybių. Venkite nereikalingų rizikų, galimos traumos.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Savaitgalį Svarstyklių zodiako ženklo atstovai galės mėgautis užsitarnauta ramybe. Nesinorės intensyvaus bendravimo, tačiau būsite pakankamai aktyvūs. Pavyks nudirbti daug darbų ir darbelių namuose. Puikus laikas bet kokioms investicijoms, susijusioms su būstu. Vakarojimas šeimos rate teiks didžiulį malonumą ir atsipalaidavimą.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Skorpionams sunku bus nustigti vietoje. Norėsis bendrauti, judėti, keliauti. Tai puikus laikas megzti įdomius kontaktus, lankyti bičiulius ar giminaičius. Tačiau tai taip pat labai avaringas metas, tad būtinas ypač didelis budrumas kelyje. Šį savaitgalį jus gali pasiekti įdomios žinios, galite pagaliau sudaryti sandėrį ar gauti reikiamus dokumentus.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Tai didelių investicijų ir išlaidų metas. Vargu ar pavyks pailsėti šį savaitgalį. Finansiniai klausimai neduos ramybės. Nepasiduokite impuslui ir nesišvaistykite pinigais! Savo nuomonę laikysite svarbiausia ir nenuginčijama, norėsis demonstruoti savo valdžią ir galią. Nenuostabu, kad sulauksite pasipriešinimo iš aplinkinių. Sekmadienis bus labai apgaulingas, gali nuvilti mylimi žmonės.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Tikėtinos vienokios ar kitokios permainos, tačiau jos nebus labai rimtos. Savaitgalį it magnetas trauksite kitų dėmesį, žmonės noriai jums padės. Sekmadienį gali laukti nemalonios staigmenos iš šeimos narių ar artimų draugų. Paistenkite išlikti pozityvūs. Tai puikus laikas gražinimosi procedūroms, įvaizdžio atnaujinimui. Šiuo metu užsimezgę romanai turės ilgalaikes perspektyvas.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Jei jausitės prastai, nedvejodami atidėkite darbus ir skirkite daugiau dėmesio savijautai. Gali būti, jog šį savaitgalį užklups slogios mintys – leiskite sau paliūdėti, gal net išsiverkti, ir jums pasidarys lengviau. Jei bėgsite nuo savo jausmų, emocijų našta vis sunkės, kol taps nebepakeliama. Šis metas puikiai tiktų meditacijai, pasninkui ar kitoms dvasinėms praktikoms.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Šį savaitgalį laukia daug susitikimų ir įdomaus bendravimo. Esminės temos bus darbas ir finansai. Šeštadienį tapsite labai aktyvūs ir veiklūs, tad namuose tikrai neužsibūsite. Puikiai seksis generuoti idėjas, tačiau daug sunkiau bus jas įgyvendinti. Pasitelkite į pagalbą draugus, kurie padėtų jums pragmatiškai susidėlioti strategiją ir veiksmų planą. Šeštadienio vakaras bus labai romantiškas.

Horoskopą sudarė astrologė Viktorija Greviškienė („Astrologija ir gyvenimas“).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito