Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Savaitgalio horoskopas – birželio 2 ir 3 d.

Šilto ir saulėto savaitgalio!
Suomija
Suomijos kraštovaizdis / 123rf.com nuotr.
Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Avinų laukia spalvingas savaitgalis. Netrūks nei darbų, nei pasilinksminimų, nei netikėtumų. Norinčių palaikyti jums kompaniją šiuo metu tikrai netrūks. Šeštadienį galite pasiduoti pagundai paišlaidauti, norėdami kažkam sudaryti atitinkamą įspūdį. Palanku keliauti, atlikti smulkius remontus namuose, pirkti ar tvarkyti transporto priemones. Netrūks ir minčių apie svarbius reikalus, tačiau vargu ar tai temdys jūsų nuotaiką.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Savaitgalį turbūt nedžiugins nei santykiai, nei finansai. Įtakingi ar jums svarbūs žmonės gali bandyti daryti jums vienokį ar kitokį spaudimą, sunku bus tam priešintis. Nors savaitgalis pateiks nemažai smagių staigmenų ir dėkingų atsitiktinumų, dėl vidinių baimių ir nepasitikėjimo savo jėgomis, bus sunku tinkamai išnaudoti palankias progas.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Šeštadienis bus gana įtemptas. Gali būti, kad teks grįžti prie per savaitę susikaupusių ir dar nepabaigtų darbų. Tačiau trykšite energija, pasitikėjimo savo jėgomis taip pat netrūks, tad viskas eisis puikiai. O štai sekmadienį daugiau laiko norėsis skirti poilsiui, bendravimui ir pramogoms. Tačiau tai gana paini diena, tad reikia išlikti sąmoningiems, būti apdairiems.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Savaitgalis labiau primins besitęsiančią darbo savaitę. Jei tikitės tiesiog ramiai ilsėtis ir dėl nieko per daug nesukti galvos - nusivilsite. Darbų ir rūpesčių tikrai netrūks. Gera žinia ta, kad energijos ir kantrybės taip pat turėsite su kaupu, tad nesunkiai tvarkysite susikaupusius reikalus. Šeštadienis tinkamas dalykiniams susitikimams, svarbiems pokalbiams, deryboms.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Liūto zodiako ženklo atstovų savaitgalis bus labai aktyvus, ypač sekmadienis. Užgrius nemažai reikalų, netrūks ir buitinių rūpesčių, tačiau lengva ranka spręsite visas problemas. Labiausiai turbūt norėsis kuo greičiau susitvarkyti praktinius reikalus, o tada jau bus galima ir atsipalaiduoti. Sekmadienis daug palankesnis bendravimui, lankymuisi svečiuose ir kitoms pramogoms.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Tiek šeštadienį, tiek sekmadienį norėsis linksmintis ir pramogauti. Šventimui ir bendravimui pirmoji savaitgalio diena bus daug palankesnė. Šiuo metu turbūt netrūks nei linksmybių, nei kompanijos. Gali būti, kad šią dieną dalyvausite didesnėje šventėje – vestuvėse, krikštynose ar įspūdingame gimtadienyje. Sekmadienis taip pat smagi, tačiau daug painesnė diena, kai daugiau pagundų, didesnė klaidų tikimybė.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Šeštadienį Svarstyklių zodiako ženklo atstovai turbūt paskęs buityje ir kasdieniuose rūpesčiuose. Santykiai su šeimos nariais taip pat nedžiugins. Bus sunku valdyti emocijas, įsisiautėjusias dar po neseniai įvykusios pilnaties. O štai sekmadienio nuotaikos bus jau kur kas džiugesnės. Laukia daugiau palankių aplinkybių ir malonių staigmenų. Ši diena tinkamesnė linksmybėms ir pramogoms.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Linksmoji savaitgalio dalis bus šeštadienis. Tad visas pramogas, linksmybes, šventes ar dalykinius susitikimus verčiau planuoti šią dieną. Šiuo metu norėsis bendrauti, keliauti, mokytis ko nors nauja – vyraus pakili nuotaika. O štai sekmadienį aplinkybės keisis. Daugės konfliktinių situacijų šeimoje, gali kilti ir didesnių rūpesčių namuose, kurie grės finansiniais nuostoliais.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Atrodo, Šaulio zodiako ženklo atstovai ir toliau galės tiesiog atsipalaiduoti ir mėgautis gyvenimu. Gali būti, kad savaitgalį trumpam teks grįžti prie darbų, tačiau ir čia nebus jokios įtampos, lengvai seksis susitarti, sulauksite reikiamos pagalbos ir palaikymo. Šeštadienį daugiau laiko skirsite piniginiams klausimams narplioti. O sekmadienį norėsis bendrauti, lankytis svečiuose. Tai geras laikas trumpoms išvykoms.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Šeštadienis bus visai nebloga diena. Būtent pirmąją savaitgalio dieną vertėtų atlikti svarbesnius darbus, spręsti keblius reikalus, kurių turbūt netrūks. Tai tinkama diena gražinimosi ir sveikatinimosi procedūroms. Sekmadienis bus visiškai pasyvi diena. Nebus nei noro, nei galimybių rodyti iniciatyvą ir imtis aktyvių veiksmų.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Kuo mažiau planuosite šeštadienį, tuo bus geriau. Mažai kas šią dieną priklausys nuo jūsų valios, reikės prisitaikyti prie aplinkybių ir tiesiog plaukti pasroviui. Pirmąją savaitgalio dieną norėsis kiek atsiriboti, pabėgti nuo aplinkos šurmulio. O štai sekmadienis bus visai kitoks. Grįš ir jėgos, ir optimizmas, ir noras bendrauti bei rodyti iniciatyvą. Tai sėkmingiausia šios savaitės diena.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Pramogas ir linksmybes verčiau planuokite šeštadienį. Šią dieną netrūks nei kompanijos, nei noro švęsti. Sekmadienis taip pat bus gera diena, tačiau norėsis daugiau poilsio ir ramybės nei bendravimo. Antrąją savaitgalio dieną verčiau skirkite savianalizei, dvasiniam tobulėjimui. Savaitgalis itin palankus tolimoms kelionėms – pavyktų puikiai pailsėti, užmegzti įdomių pažinčių.

Horoskopą sudarė astrologė Viktorija Greviškienė („Astrologija ir gyvenimas“).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas