Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Savaitgalio horoskopas – birželio 5–6 d.

Savaitgalis laukia gana sudėtingas, kadangi tai ne tik laikas prieš užtemimą. Vėlų šeštadienio vakarą laukia ir pora gana sudėtingų aspektų, tad abi dienas bus svarbi atida. Visų pirma, bus labai svarbu suvaldyti tiek savo, tiek ramiai reaguoti į kitų emocijas, nes gali būti daug daug irzlumo, pykčio, pagiežos, noro iš nevilties imtis kažkokių skaudinančių veiksmų.
Mergina
Mergina / 123RF.com nuotr.

Taiką pirmiausia turime sukurti savyje ir pasistengti konkrečiu momentu daryti tai, ką galime geriausio, o visa kita spręsis. Kitas dalykas, tai tiesiog informacinė painiava – gali būti pikta dėl savo ar kitų klaidų, gali tekti skubiai kažką tvarkyti, keisti. Atsargiai vairuokite, venkite pažeisti taisykles.

Kadangi Mėnulis jau labai senas, todėl vertėtų savaitgalį daugiau laiko skirti apmąstymams, apibendrinimui, tvarkymuisi. Mažiau kalbėti, daugiau galvoti ir veikti. Šeštadienį, kol Mėnulis keliaus aktyviuoju, iniciatyviuoju, artistiškuoju Avino Zodiako ženklu, vertėtų imtis aktyvesnės veiklos – daugiau pabūti gamtoje, pasportuoti, pabendrauti patikimoje kompanijoje, apsilankyti kultūros renginyje. Sekmadienio rytą Mėnulis pereis į su materija, kūno poreikiais ir grožiu siejamą, patogumus mėgstantį Jaučio ženklą, tad vertėtų pasirūpinti namais, aplinka, taip pat palepinti save ir namiškius skanesniu maistu. Pirkiniams, ypatingai brangesniems, laikotarpis, deja, mažai palankus, nebent norite problemų.

Šeštadienį dėvėkite ryškesnių raudonų, ugninių oranžinės, geltono, baltos spalvų drabužius, puoškitės špineliu. Maistui puikiai tiks įvairūs miltų gaminiai, kepiniai, koldūnai, saulę primenantys blynai su įdaru, ypatingai - saldžiu.

Sekmadienį labiau tiks tamsesnės, griežtos spalvos, puoškitės nefritu, žadeitu. Maistas turėtų būti lengvas, daugiau pieniškas, venkite persivalgymo, verčiau valgykite dažniau, bet po truputį. Mėsos venkite, tačiau puikiai tiks sriubos, sultiniai.

Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Šeštadienis bus jūsų – jausitės stiprūs ir mielai norėsite būti dėmesio centre, žavėsite visus savo artistiniais gebėjimais, humoro jausmu, tik svarbu raskite laiko ir kitiems, susilaikykite nuo noro namuose įvesti savo tvarką, venkite naudoti emocinį, juolab, kitokį spaudimą. Sekmadienis puikiai tinkamas visiems praktiškiems darbams.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Šeštadienį skirkite poilsiui, atsipalaidavimui, mažiau bendraukite, daugiau būkite su savimi – geras laikas apibendrinti pastarojo mėnesio darbus, įvykius ir tiesiog pabūti ramiai, paieškoti būdų atgauti vidinę ramybę. Sekmadienį turėtumėte pasijausti daug geriau, vėl po truputį norėsite imtis veiklos, tačiau venkite skubos, skubotų sprendimų ar pykčio.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Šeštadienis jums daugiau draugų, bendravimo diena, puikiai tinkama tiek imtis kažkokių projektų įgyvendinimo, visuomeninės veiklos, tiek ir surengti malonų vakarėlį draugams, tačiau būkite itin atidūs, nes reikalai gali greitai pasisukti pinigų link, o tai šiuo metu jums itin rizikinga. Sekmadienį būtų prasminga išbūti ramiai, išsiilsėti, daugiau patylėti.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Savaitgalį yra rizikos panorėti susipykti su visu pasauliu. Žinoma, jūs būsite savaip teisūs, tačiau ar tai kažkaip padės pagerinti situaciją? Todėl venkite per daug vadovauti, nurodinėti, pykti ar iš nusivylimo imtis mažai garbingų veiksmų. Ypač tai gali atsiliepti asmeniniams ir verslo santykiams. Sekmadienį bandysite guostis draugams, tačiau galite tik įklimpti giliau, tad susiimkite.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Šeštadienį būsite pilni polėkio – geras laikas tiek iškyloms, tiek susitikimams su jums įdomiais žmonėmis, vertėtų kuo labiau pakeisti aplinką ar bent veiklos pobūdį, tačiau būkite labai dėmesingi savo sveikatai, venkite rizikingų veiklų, vairavimo apsvaigus ar pavargus, supykus. Sekmadienį jūsų mintys kryps labiau profesinių reikalų link, tačiau daugiau dėmesio skirkite veiklos apibendrinimui.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Kad ir kaip norėtumėte savaitgalį pailsėti, vargu ar pavyks – tiek vaikų, tiek ir draugų reikalai, profesiniai ir visuomeniniai įsipareigojimai, o kur dar elementarūs žmogiški poreikiai, vers jus suktis itin įtemptai, todėl bus svarbu pagalvoti ir apie poilsį, galimybę nukreipti žvilgsnį į tai, kas jus iš tiesų džiugina. Sekmadienį tai bus padaryti lengviau, tad raskite būdų pakeisti aplinką.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Pastarosiomis dienomis, o ir savaitgalį gali ir toliau tekti bandyti derinti, atrodo, sunkiai suderinamus asmeninius, šeimos ir profesinius reikalus – įtampa tarp įsipareigojimų gali pasiekti maksimumą, teks ieškoti būdų viską išspręsti. Gera žinia ta, kad galimybių turėsite, tačiau gali tekti ieškoti naujų kelių. Sekmadienį idėjų turėsite, tačiau venkite radikalių sprendimų.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Šeštadienis puikus darbui ir konkrečių įsipareigojimų vykdymui, kad ir kaip sunkiai įvykdomi jie atrodys. Šiandien būtent ta diena, kada turite galimybę įveikti lūžio tašką – po to darbai ir problemos ims spręstis daug lengviau, įgysite pasitikėjimo savimi. Sekmadienį būsite linkę visą dėmesį atiduoti antrajai pusei, pasirūpinti savo įvaizdžiu, tik susilaikykite nuo pirkinių.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Šeštadienį jausitės visai smagiai – skirkite daugiau laiko smagiam atsipalaidavimui, iškylai į gamtą, sportui, pramogoms, imkitės to, kas teikia jums ir jūsų mylimiems žmonėms džiaugsmo. Sekmadienis – darbų laikas, tad gali tekti imtis paprastų buitinių darbų, vertėtų daugiau dėmesio skirti aplinkos gražinimui, tvarkymui, taip pat sveikatos stiprinimui, mitybos sureguliavimui.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Šiomis dienomis gali tarsi iš niekur kilti pyktis, irzlumas, tiesiog viskas gali atrodyti blogai, siutinti – kai tai žinai, gali jau sąmoningiau tvardytis, žvilgterėti į situaciją tarsi iš šalies ir ieškoti būdų ją kažkaip išgyventi, o gal tiesiog suvokti, iš kur tai kyla? Perteklinę energiją šeštadienį išnaudokite fizinei veiklai, sportui, o sekmadienį verta imtis kūrybos.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Šiomis dienomis jums bus itin svarbu išlaikyti balansą tarp darbų, noro padaryti kuo daugiau, kuo geriau, būti kuo geriausiais visais atžvilgiais, o labiausiai – artimiesiems, ir savo bent patenkinamos tiek fizinės, tiek psichologinės būsenos palaikymo. Ieškokite pagalbininkų, raskite būdų atsipalaiduoti, tačiau labai svarbu vengti svaigalų ar kitokių iliuzinių linksmybių.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Šiomis dienomis, o savaitgalį ypač bus svarbu jausti saiką pramogaujant, antraip tai gali virsti tiek finansine, tiek ir reputacijos tragedija. Būkite itin sąmoningi dalyvaudami tiek viešuose, tiek ir privačiuose vakarėliuose, venkite svaigalų, azarto, rizikingų pramogų susilaikykite nuo išlaidavimo, atsargiai vairuokite. Yra rizikos susipykti su draugais, rėmėjais, tad būkite dėmesingi.

Astrologinių įžvalgų autorė Dovilė Krupickaitė (jos paskyra feisbuke „Mano-astro“)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas