Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Savaitgalio horoskopas – gruodžio 14–15 d.

Šeštadienį vyraus melancholiškos nuotaikos, būsime linkę nuolaidžiauti savo silpnybėms. Sekmadienį galimi ne patys maloniausi siurprizai, aplinkybės vers aktyviai veikti.
Moteris skaito knygą
Moteris skaito knygą / Vida Press nuotr.
Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Savaitgalį labiausiai norėsis atsipalaiduoti ir pasilepinti. Regis, visos problemos ir dalykiniai rūpesčiai bus nustumti į šoną. Tai puikus metas savianalizei, dvasiniam tobulėjimui, smagioms išvykoms su artimaisiais.

Šių dienų įžvalgos bus gilios ir prasmingos, atkreipkite dėmesį į savo sapnus – galite aptikti svarbių užuominų. Išbandykite ką nors naujo ir neįprasto – tai atgaivins sielą.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Savaitgalį norėsis demonstruoti iniciatyvą, lyderiauti, bet trūks nuoseklumo, jums būdingo pragmatiškumo. Pasiteisins komandinė veikla, lengvai įsiliesite į bet kokį kolektyvą, bendruomenę. Tai puikus laikas viešai pristatyti turimas idėjas, tačiau venkite kategoriškų pasisakymų, išlikite lankstūs.

Sekmadienis palankus artimų santykių puoselėjimui – daugiau dėmesio skirkite šeimai ir namams.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Savaitgalį atsiskleis turimi talentai, išryškės meniniai gabumai. Tai puikus metas asmeniniam, dvasiniam tobulėjimui. Šeštadienį galimi finansiniai nesusipratimai, tikėtinos neplanuotos išlaidos. Šią dieną bus sunku objektyviai vertinti situaciją, galite pradėti abejoti savo pasirinkimais bei veiksmų tikslingumu.

Sekmadienis sunkiai prognozuojamas, viskas keisis žaibišku greičiu – stebėkite jums siunčiamus ženklus.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Vėžio zodiako ženklo atstovų laukia svajingas ir nuotykių kupinas savaitgalis. Pats laikas atsipalaiduoti, pamiršti visus rūpesčius bei daugiau laiko skirti savo vidiniam pasauliui.

Tiek šeštadienį, tiek sekmadienį norėsis plėsti akiratį, pažinčių ratą, turėsite progą pabendrauti su išskirtiniais žmonėmis. Netrūks kvietimų į renginius, vakarėlius, nuolat sups linksma kompanija.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Pirmąją savaitgalio dieną nuotaikos gali būti kiek melancholiškos, tačiau jėgų tikrai netrūks. Sunkiausią bus žengti pirmą žingsnį, bet vos tik imsite veikti – viskas eisi lyg sviestu patepta.

Šeštadienį spręsis konfliktinės situacijos, taisysis savijauta. Sekmadienį pasitiksite džiugia vidine būsena, visos problemos atrodys lengvai įveikiamos, norėsis džiaugtis gyvenimu, pažinti pasaulį.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Savaitgalį teks padirbėti, tačiau jei negailėsite jėgų, tai bus itin produktyvus metas. Palanku tvarkyti finansinius reikalus, organizuoti bendrą biudžetą.

Šiomis dienomis netrūks ambicijų, svajonės ir planai bus labai dideli, atrodys, jog niekas negali sustabdyti jūsų kelyje į tikslą. Atsiribokite nuo aplinkos šurmulio, dažniau vadovaukitės savo galva. Sekmadienis itin sėkmingas, tikėtinos puikios naujienos.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Šeštadienis bus sudėtingas. Šią dieną negalima skubėti, reikia vengti neapgalvotų sprendimų. Lengvai provokuosite konfliktus, būsite linkę aklai ginti savo tiesas. Dėl principų ir turimų įsitikinimų būsite pasiryžę aukoti net draugystę, gražius šeimyninius santykius.

Sekmadienis daug ramesnis, sėkmingesnis, pagaliau pavyks atsipalaiduoti. Palepinkite save!

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Regis, įdėtos pastangos neduos tokių rezultatų, kokių tikėjotės. Smagiausia, jog laikini sunkumai negadins jums nuotaikos – išliksite optimistiški, tikėsite savo pasirinkimais. Šeštadienį norėsis pramogauti, bendrauti, keliauti – išlikite socialiai aktyvūs! Tačiau visur būtinas saikas – bus lengva paskęsti malonumų jūroje.

Sekmadienį kils daug puikių įžvalgų, idėjų, kurias jau kitą savaitę galėsite pritaikyti praktikoje.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Visą savaitgalį Šaulio zodiako ženklo atstovai išliks dėmesio centre – trokšite būti pastebėti ir tinkamai įvertinti. Pasistenkite bent trumpam atsiriboti nuo visų dalykinių problemų, daugiau laiko skirkite pramogoms ir poilsiui, rūpinkitės įvaizdžiu, asmeniniu tobulėjimu.

Sekmadienį jausite didžiulį norą atsinaujinti, išbandyti kažką neįprasto, tačiau reikėtų vengti kardinalių permainų, šokiruojančių poelgių.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Regis, nusimato darbingas savaitgalis. Šeštadienį tikėtinos šiokios tokios įtampos, susijusios su dalykine veikla. Gali nuvilti žmonės, kuriais pasitikėjote, bus didesnė klaidų tikimybė.

Atsisakykite skubos ir aklo tikėjimo sėkme, išlikite pragmatiški, nuoseklūs. Būtina atidžiai tikrinti visas detales. Sekmadienį spręsite finansinius klausimus, organizuosite bendrą biudžetą.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Savaitgalis puikiai tiks asmeniniam tobulėjimui, profesiniam augimui. Išlikite socialiai aktyvūs, neatmeskite kvietimų pasižmonėti, dalyvauti renginiuose – laukia įspūdingos pažintys.

Tiesa, galimi šiokie tokie sveikatos sutrikimai – rinkitės tik kokybiškus maisto produktus, tausokite nervų sistemą, paisykite saiko. Sekmadienį staiga gali keistis planai, bet viskas išeis tik į gerą.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Pirmąją savaitgalio dieną neatsiginsite kvietimų dalyvauti renginiuose, vakarėliuose. Tai puikus laikas švęsti ir linksmintis. Gali užsimegzti perspektyvios pažintys, ateityje peraugsiančios į tvirtą draugystę.

Leiskite sau pasimėgauti gyvenimu – pasilepinkite skania vakariene, malonia spa procedūra ar kita širdžiai miela veikla. Sekmadienį laukia netikėtumai.

Horoskopą sudarė astrologė Viktorija Greviškienė („Astrologija ir gyvenimas“).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito