Su 15 diena! Metinė prenumerata vos 7,99 Eur+DOVANA
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Savaitgalio horoskopas – gruodžio 19 ir 20 d.

Įdomus, gilių pokyčių, visus mus keistis, keisti gyvenseną ir požiūrį į pasaulį priversiantis laikotarpis tęsiasi. Savaitgalis bus gana tykus, ramus, suteiks galimybę pamatyti šviesiausias mūsų aplinkos ir pasaulio puses, tačiau besikaupianti įtampa, ypač paliesianti Avino ir Ožiaragio Zodiako ženklus, pradės jaustis, pareikalaus itin didelio atsakingumo, profesionalumo, gebėjimo veikti tiksliai ir tikslingai, imtis ryžtingų priemonių ten, kur reikia čia ir dabar. Neatlaikius galimos ir pakankamai rimtos problemos ar net katastrofos, kiekvienam ženklui galinčios paliesti skirtingas gyvenimo sritis, tad bus svarbu išlaikyti sąmoningumą ir palaikyti šviesias mintis.
Skanėstai
Skanėstai / 123RF.com nuotr.

Šeštadienį 15 val. 07 min. įvyks metų įvykis – Jupiteris pereis į Vandenio ženklą, tad, galima sakyti, kad prasideda Jaučio metai, mat šioje sistemoje metų charakteristika siejama su Jupiterio padėtimi Zodiako ženkluose. Jupiteris čia skatina naujų mokslo žinių, kompiuterijos, bendravimo ir bendradarbiavimo plėtrą, iš praeities pasiimant tik tai, kas vertinga, – nusiteikite!

Mėnulis, deja, jau 14 val. 39 min. pereis iš Vandenio į jautrių, dvasingų ir kūrybingų Žuvų ženklą, paskatinsiantis norą atsipalaiduoti, panirti į save, ieškoti gyvenimo prasmės, saviraiškos galimybių – išlaikykite ir palaikykite šias nuotaikas, parodykite daugiau atjautos aplinkiniams. Nuo vidurdienio iki šio laiko venkite pirkti dovanų, įsigyti kitų brangesnių dalykų.

Šeštadienį palankios raudonos, rubininės spalvos atspalviai, pasipuošti tiks rubinas, kiti raudoni korundai, rubelitas.

Maistas turėtų būti lengvas ir daugiau skystas – daugiau gerkite nei valgykite, atsisakykite mėsos produktų. Labai tiks įvairios sultys, taip pat juda duona su česnaku, svogūnais, pipirais.

Sekmadienį dėvėkite švelnesnių gelsvų, ramių pastelinių spalvų drabužius. Pasipuoškite rodonitu, geltonu agatu.

Maistui tiks įvairūs miltų gaminiai, grūdai, duona, košės – su džiovintais vaisiais, riešutais, taip pat šakniavaisiai – bulvės, burokėliai, ropės.

Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Viskas tarsi ir ramu, viską, ko reikia gyvenimui, turite, esate pilni jėgų, tačiau viduje kažkas verda, norisi viską išsprogdinti, pakeisti ir pradėti gyvenimą, ypač profesinę veiklą iš naujo – tai bus pastarųjų dienų tema, tad nusiteikite, venkite kažkokių ryžtingų, emocijų padiktuotų sprendimų, juolab konfliktuoti su darbdaviais – tai jūsų vidinės stiprybės patikrinimo laikotarpis. Itin svarbu bus filosofinis požiūris į pasaulį ir savo vietą jame – skaitykite, domėkitės ir atsakymus rasite.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Nuo šiandien prasideda jums išties išskirtinis profesine prasme laikotarpis, tačiau savaitgalį venkite skubos ar priimti sprendimus – pastarosiomis dienomis bus daug baimių, su kuriomis teks dorotis patiems, antraip aplinka gali skaudžiai nustebinti. Savaitgalį praleiskite kuo ramiau, pabendraukite su jums siela artimais žmonėmis, tiks saikingos energinės praktikos (Tai či, Čigongas).

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Jūsų noras veikti, kažką keisti pasaulyje savaitgalį patirs vis didesnį pasipriešinimą, o tiksliau – aplinkybės kels jumyse vis didėjančias baimes ir įtampas, todėl mažiau planuokite, venkite bendrauti su agresyviais žmonėmis ir daugiau laiko praleiskite su tais, kurie suteikia jums saugumo ir išminties, parodykite daugiau dėmesio antrajai pusei.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Jūsų profesinė veikla vėl kelia jums daug įtampos, tikėtina, kad vėl brandinate konfliktą su kolegomis ir darbdaviu, tai mažai džiugina ir asmeninius partnerius – nusiteikite, kad pastarosios dienos bus sudėtingos, todėl pasistenkite savaitgalį labiau pailsėti, sustiprėti, susikaupti ir daugiau dėmesio skirti dvasinei praktikai, pokalbiams su išmintingais žmonėmis ar mokymuisi.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Prasidėjo ypatingas ir sėkmingas laikas partnerystei – jos sustiprinimui ir didesnės išminties bei laisvės puoselėjimui, tačiau šiomis dienomis labiau susitelkite ir daugiau dėmesio skirkite sveikatos reikalams, gali tekti susidurti su sunkia savo ar artimųjų situacija, kurią teks išgyventi ne tik filosofiškai žvelgiant į pasaulį, tačiau ir imantis jums priimtinos fizinės veiklos – tik su saiku!

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Pirmąją šeštadienio pusę įvairūs kasdieniai rūpesčiai jus dar vers suktis kaip vijurkui – susitvarkykite, kad likusį savaitgalio laiką galėtumėte skirti bendravimui, antrajai savo pusei ir tai veiklai, kuri jums teikia džiaugsmo. Namų sienos jums kaip niekada dabar teikia stiprybės ir energijos, tačiau būkite itin dėmesingi vaikams, jie gali pareikalauti išskirtinio dėmesio ir stiprybės.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Šeštadienio pirmąją pusę skirkite savo mylimai veiklai, o jau nuo popietės teks imtis gana intensyvios kasdienės veiklos, parodyti dėmesį ir atjautą artimiesiems, tačiau prisiminkite ir save – raskite laiko atokvėpiui, vandens procedūroms. Nusiteikite, kad santykiai su antrąja puse, tėvais, namiškiais gali gerokai užaštrėti – venkite leistis į konfliktus, pasitelkite humorą ar gražų žodį.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Panašu, kad darbai pradėjo jus vėl spausti iškirtinai smarkiai – prieššventinės įtampos auga, spaudimas ir reikalavimai jums – taip pat, tačiau pasistenkite suvaldyti kylančias baimes ir kuo blaiviau įvertinti situaciją, susidėlioti prioritetus: ar tikrai yra dėl ko jaudintis? Venkite staigių sprendimų, o savaitgalį būtinai raskite laiko atsipalaidavimui su muzika, kinu, imkitės kūrybos.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Nors šeštadienio rytą teks tvarkyti gana daug įvairių reikalų, jau nuo pavakarės būsite linkę atsiduoti namų šilumai ir artimųjų reikalams – pasistenkite kuo ramiau praleisti abi dienas, atsipalaiduoti, tačiau venkite bet kokių išskirtinių pirkinių, išlaidų, pasiduoti azartui, juolab galite sulaukti mažai lauktų finansinių pretenzijų iš vaikų ar mylimųjų pusės, teks susitelkti.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Šeštadienio rytą būsite linkę paišlaidauti, tačiau venkite tai daryti, ypač po 11 val., o pavakarę gali tekti skirti intensyvesniam bendravimui, prisiminti draugus, jums brangius žmones. Būkite itin dėmesingi, jei imsitės kažkokių rimtesnių dabų namuose – galimos traumos, tačiau ir patys pasistenkite būti švelnesni, dėmesingesni namiškiams, pabandykite juos suprasti.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Šeštadienio rytą dar mėgausitės dėmesiu sau, būsite svarbūs ir reikalingi kitiems, tačiau savaitgalį būsite linkę skirti pasiruošimui šventėms – dovanoms, kepiniams, puošmenoms – ar ne taip? Vis dėlto būkite itin atsargūs prieššventiniame skubėjime – atsargiai vairuokite, būkite dėmesingi greta esantiems, venkite pavojingų vietų.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Nors šeštadienio rytą dar būsite mažai linkę imtis aktyvesnės veiklos, tačiau jau nuo popietės pasijausite visai gerai, sulauksite artimųjų ir draugų dėmesio bei palaikymo. Šiomis dienomis skirkite daugiau dėmesio savo sveikatai, pasirūpinkite įvaizdžiu, tačiau būkite itin atsargūs įvairių pasiūlymų atžvilgiu, ypač susijusiems su finansiniais įsipareigojimais – luktelėkite, kol situacija nusistovės, susilaikykite nuo išlaidų.

Astrologinių įžvalgų autorė Dovilė Krupickaitė (paskyra feisbuke „Mano-astro“)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertai įvertino: ko reikia, kad Lietuvos verslai klestėtų?
Reklama
Sporto veiklų įvairove ir dalyvių gausa Telšiuose pažymėta Sporto diena
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant