Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Savaitgalio horoskopas – gruodžio 2–3 d.

Jaukaus savaitgalio ir ramios advento pradžios!
Advento kalendorius
Advento kalendorius / „Scanpix“ nuotr.
Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Šeštadienis sėkmingas tiek darbams, tiek ir asmeniniam gyvenimui, ramiam poilsiui. Kad ir ko imsitės, pasistenkite neskubėti ir daryti viską sau patogiu ritmu, tuomet seksis puikiai, o nuotaika išliks džiugi. Sekmadienis jau visai kitoks, atnešantis įtampos, ginčų ir nesusipratimų, todėl patartina nesiaiškinti santykių, neskirti jokių rimtų susitikimų ar darbų.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Šeštadienį, ypač pirmąją dienos dalį, aiškiau nei visuomet suvoksite savo paskirtį, aukščiausius ir prasmingiausius tikslus bei jausite, kokiais metodais juos pasieksite greičiausiai. Šeštadienio vakarą bei sekmadienį skirkite laiką tik tiems darbams, kuriuos išties gebate atlikti tinkamai, venkite streso ir neleiskite aplinkiniams varginti jūsų tuščiomis kalbomis.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Savaitgalis nusimato nevienareikšmiškas: laukia nuostabios įžvalgos, naujos galimybės, bet tuo pačiu ir situacijos, kurios gadins nuotaiką. Svarbu tinkamai sudėlioti dienotvarkę ir jos laikytis. Šeštadienis tinkamas poilsiui, vidiniam apsivalymui, tvarkymuisi namuose. Sekmadienis atneš galimybių realizuotis darbo reikaluose, nors tuo pačiu atneš ir streso.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Šeštadienis laukia išties neblogas, ypač jei esate linkę atvirai bendrauti su aplinkiniais ir pasitikite savimi bei kitais. Bendraudami ne tik sužinosite įdomių ir naujų dalykų, bet ir smagiai praleisite dieną. Sekmadienis gali būti jau kiek labiau įtemptas, tad pasistenkite sumažinti kontaktų skaičių ir praleisti dieną ramioje aplinkoje, besiruošiant kitai savaitei.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Savaitgalį galite paskirti darbui arba mokslams - seksis išties neblogai. Vis dėlto bus svarbu nuolat stebėti savo emocijas ir susilaikyti nuo noro išsakyti aplinkiniams savo tikrąją nuomonę apie juos. Susitelkite į darbus ir atsiribokite nuo bet kokių santykių aiškinimosi, apkalbų, avantiūrų ar panašių dalykų, kurie nėra susiję su jūsų tiesioginėmis pareigomis.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Šeštadienis įkvėps rimtiems darbams, veiklos plėtrai, naujiems iššūkiams bei nuotykiams. Energijos veikti ir veržtis į priekį turėsite išties daug, tačiau būkite atsargūs ir kreipkite dėmesį į aplinkinių nuotaikas - jos gali būti gana negatyvios. Sekmadienį pasistenkite laikytis rimties ir pasinerti į konkrečius tikslus darbe. Meilei ši diena nėra palanki.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Svarbiausius reikalus pasistenkite planuoti iki šeštadienio 15.50 val. - tai metas, kuomet nesunkiai susidorosite net ir su sunkiausiais darbais. Šeštadienio antrąją dienos dalį svarbu sumažinti kontaktus ir nesivelti į jokias nebūtinas diskusijas, kadangi šios nesunkiai gali peraugti į rimtus ginčus. Sekmadienį sėkmingiausias laikas bus nuo 16.25 val.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Šeštadienį skirkite pakankamai dėmesio savo asmeniniam gyvenimui. Šioje sferoje galite daug suvokti, sustiprinti ryšį su partneriu, atrasti santykiuose kažką naujo ir nuostabaus. Sekmadienį patartina susilaikyti nuo bet kokių finansinių operacijų, neskolinti ir nesiskolinti nei daiktų, nei pinigų. Be to, pasistenkite vengti tų, su kuriais paprastai konfliktuojate.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Šeštadienis palankus darbams, tad poilsiui geriau skirkite sekmadienį. Būtent šeštadienį galite pagaliau atlikti tuos darbus, kurie anksčiau atrodydavo pernelyg sunkus arba nuobodus. Sekmadienis suteiks galimybę ne tik produktyviai veikti, bet ir atrasti laiko poilsiui. Tiesa, svarbu atsirinkti su kuo bendrausite, kadangi dienos fonas neš savyje konfliktų tikimybę.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Šeštadienis palanki diena tiek meilės pasimatymams, tiek ir savirealizacijai darbe. Turėsite nemažai energijos bei ambicijų siekti kažko didesnio, išplėčiančio jūsų kasdienybę. Sekmadienis kitoks, nebepalaikantis romantiškų meilės nuotykių bei verčiantis rimtai imtis būtinų darbų. Venkite kritiškumo ir susilaikykite nuo priekaištų, kadangi ginčai šiandien gali gimti net dėl smulkmenų.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Daug reikalų pavyks sutvarkyti veikiant kartu su artimiausiais žmonėmis bei atsižvelgiant į jų nuomonę, patarimus. Skirkite pakankamai dėmesio baziniams gyvenimo dalykams, tokiems kaip drabužiai, maistas, buitis - šeštadienis ypač tinkamas tam metas. Sekmadienį būsite nusiteikę džiaugtis gyvenimu ir daugiau rūpintis savimi, o ne kitais.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Šeštadienis nusimato aktyvus, kupinas bendravimo, skubėjimo nuveikti kuo daugiau. Palanki diena tvarkyti smulkius reikalus, susijusius su dokumentais, trumpomis kelionėmis, mokslais. Sekmadienis gali atnešti sunkų emocinį foną, tad venkite bendrauti si negatyviai nusiteikusiais žmonėmis bei patys susilaikykite nuo noro išlieti susikaupusias emocijas į aplinką.

Horoskopą sudarė astrologė Lana Kutkytė (sadhanacentras.lt).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito