Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Savaitgalio horoskopas – gruodžio 23–24 d.

Kuriems Zodiako ženklams savaitgalis bus ramus poilsis, o kuriems – susimąstymo ir naujų iššūkių metas.
Kodėl šlapi pirštai raukšlėjasi?
Kodėl šlapi pirštai raukšlėjasi? / 123rf.com nuotr.
Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Geriausias laiko tarpas svarbiems darbams ir sumanymams pradėti – šeštadienio pirmoji dienos pusė, ypač iki 14:40val. Likusį savaitgalio laiką bus svarbu išlaikyti tai, ką turite geriausia, ir nesiveržti į priekį. Leiskite sau užsiimti savo mėgstama veikla, kuri jus nuramina. Skirkite laiko vandens procedūroms, ilsėkitės – tai leis pasiruošti kitos savaitės darbams.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Šis savaitgalis nusimato ypač veiklus, tačiau ne tiek asmeninėje, kiek profesinėje sferoje. Jūsų požiūris bus kupinas maksimalizmo: norėsite nuveikti išties labai daug darbų. Visgi svarbiausius darbus pasistenkite skirti šeštadieniui, ypač pirmai dienos pusei. Antrąją šeštadienio dalį bei sekmadienį teks atsitraukti nuo darbų ir skirti dėmesio aplinkiniams.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Savaitgalį, tikėtina, bus daug blaškymosi – reikės vienu metu užsiimti keliais skubiais reikalais, o tai gali sugadinti nuotaiką, išvarginti. Puikiai pavyks praleisti laiką, jei suvoksite, kas būtent jums yra svarbiausia, turėsite aiškius tikslus ir neleisite aplinkos šurmuliui ir reikalavimams išvesti jus iš pusiausvyros. Netikėtai į galvą gali šauti įdomių verslo idėjų, kurios bus gana perspektyvios.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Nusimato išties dinamiškas savaitgalis, tad ramiu poilsiu pasidžiaugti greičiausiai nepavyks. Vis dėlto tai metas, kuomet galėsite nuveikti daugiau nei planavote savo tobulėjimo labui. Pasiūlymai ir įdomūs projektai grius ant jūsų pečių vienas po kito, tad norėsis persiplėšti vienu metu į kelias puses ir išnaudoti visas galimybes. Imkitės tik išties prasmingos veiklos – tai jūsų jėgos laikas.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Geriausias savaitgalio laikas svarbiems susitikimams bei darbams nusimato pirmoje šeštadienio pusėje. Tai produktyvus metas siekti susitarimų, ieškoti pagalbos, konsultuotis su specialistais dėl jums aktualių problemų daug pavyks išspręsti lengviau nei planavote. Likusį savaitgalio laiką padėsite sau, jei dažniau būsite ramioje aplinkoje, gryname ore.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Savaitgalį artimieji, verslo ar meilės partneriai vers jus veikti jų naudai, paaukoti savo norus, laiką ir energiją. Nuoširdžiai stengsitės visur suspėti ir visiems pagelbėti, pasitarnauti, tačiau dėl to gali nukentėti sveikata. Ypač pakankamai dėmesio skirkite savo savijautai šeštadienį – ilgiau pamiegokite, rinkitės sveiką maistą. Sekmadienis nusimato kupinas aktyvaus bendravimo.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Savaitgalio fonas skatins suvokti, jog reikia mokėti ne tik dirbti, bet ir ilsėtis. Pats metas skirti laiką trumpoms atostogoms, skirti laiko SPA malonumams, mėgstamai veiklai, artimiausiems draugams. Ypač palankus metas skirti laiko sau, savo hobiui – šeštadienis. Sekmadienį teks savo asmeninius poreikius suderinti su pareigomis artimiesiems ir darbui.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Artėjančios šventės atneš atitinkamas nuotaikas, tad būsite nusiteikę dažniau galvoti apie vaišes ar linksmybes nei apie darbą. Šeštadienis palankus daugiau dėmesio skirti šeimos poreikiams, daugiau laiko praleisti namuose. Sekmadienis leis atskleisti savo asmenybę iš pačios geriausios pusės, sužavėti aplinkinius – tai jūsų populiarumo ir saviraiškos metas.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Šeštadienis nusimato kupinas bendravimo, o tai ilgainiui jus vargins, tad pasistenkite atsirinkti kontaktus. Bendravimas bus, deja, labiau paviršutiniškas, be nuoširdaus emocinio ryšio. Sekmadienį namų aplinka leis atsigauti, o iki tol kamavęs nuovargis ir emocinis sąstingis trauksis. Šis laikas taip pat atneš gilesnę įžvalgą jos siekiantiems, paskatins sustiprinti ryšį su artimiausiais žmonėmis.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Savaitgalio fonas skatins pasirūpinti fundamentaliais gyvenimo dalykais, savo bei artimųjų komfortu. Gali tekti įdėti daugiau pastangų sprendžiant materialios gerovės klausimus. Vis dėlto šis savaitgalis padės išsiveržti į naują gyvenimo kokybę, jei tik turėsite pakankamai kantrybės sulaukti savo darbo vaisių, kurie gali pasirodyti ne iš karto.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Šeštadienį laukia jėgų antplūdis, ypač pirmoje dienos pusėje. Ši diena padės realizuoti save, išsiveržti į naujas profesines aukštumas, jei išdrįsite bei kantriai to sieksite. Sekmadienis jums kiek prastesnis metas sunkiems darbams, tačiau puikiai tinkantis ramiam bendravimui ir įprastiems kasdieniams darbams, kurie neverčia niekur skubėti ar stresuoti.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Šeštadienio pirmoji dienos pusė – jums kiek sunkesnis metas: gali kilti ginčų, smulkių konfliktų, daug dalykų erzins labiau nei paprastai. Vėliau, nuo šeštadienio 16.40 val. iki savaitgalio pabaigos, lydės puiki nuotaika, sėkmė beveik visose sferose. Jums tai pergalingas metas, kuris paskatins visiškai naują požiūrį į gyvenimą, savo tikslus ir ateities potencialą.

Horoskopą sudarė astrologė Lana Kutkytė (sadhanacentras.lt).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito