Savaitgalio horoskopas – gruodžio 5 ir 6 d.

Poilsis su mylimais žmonėmis, vaikais, kūryba ir visa tai, kas jums teikia džiaugsmo, leidžia išskleisti savo talentus – tai svarbiausios šio savaitgalio temos. Leiskite sau atsipalaiduoti, mylėkite ir būkite mylimi.
Mama su dukra
Mama su dukra / 123RF.com nuotr.

Šeštadienis gerokai aktyvesnis – imkitės bendros veiklos – šiandien kartu nuveiksite daug, džiugiai ir lengvai. Džiugios energijos suteiks ryškiai raudonos arba geltonos spalvų drabužiai, papuošalai su turkiu ir sarderiu, geležies dirbiniai.

Maistas turėtų būti aštresnis, gardinkite jį česnakais, aštriaisiais pipirais, garstyčiomis, valgykite ridikų, taip pat labai tiktų juoda duona, patiekalai su grybais.

Sekmadienis bus gerokai ramesnis, kai verta imtis nuoseklumo ir kantrybės reikalaujančios veiklos, mokytis, gilintis į tai, kas jums svarbu. Ši diena maža tinkama didesniems pirkiniams, pradėti veiklas – tiesiog tęskite, ką anksčiau pradėję, tvarkykitės, o verčiausia – švęskite šventą dieną, pailsėkite, pabendraukite, pasigilinkite į šventus tekstus, galite daugiau dėmesio skirti maistui.

Jis galėtų būti sunkesnis, tačiau venkite mėsos, verčiau valgykite žuvies, grybų patiekalus su daugiau žalumynų.

Drabužiai šiandien turėtų būti šiltų – raudonai rudos, terakotos, žemės arba tamsiai mėlynos – spalvų, pasaugos hematitas su raudonomis gyslomis.

Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Savaitgalis suteiks jums galimybę maloniai atsikvėpti ir džiugiai, kūrybingai nuveikti tai, kas jums svarbu, įgyvendinti vieną kitą jūsų idėją, gal net pakeliauti, pažinti ką nors naujo – domėkitės pasauliu ir mokslo naujienomis, skaitykite pakylėjančias knygas ir būtinai imkitės aktyvios kūrybinės veiklos – jūsų emocijos ypač skleisis šiomis dienomis.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Laukia jaukus ir tuo pačiu darbingas savaitgalis namuose, tinkamas tiek maloniai pasibūti su namiškiais, netgi nedidelei šventei, tiek ir gana rimtiems pokalbiams su giminėmis dėl to, kas paveldėta. Tiesa, gali būti šiek tiek sudėtinga suderinti artimųjų ir tų žmonių, kurie jums svarbūs, savo antrosios pusės poreikius – bet kokiu atveju jūsų galantiškumas savaitgalį bus išskirtinis.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Savaitgalis, ypač šeštadienis, jums siūlo galimybę imtis kokios nors jums svarbios veiklos tiek su antrąja puse, draugais, tiek ir verslo partneriais bei bičiuliais – kartu galite nuveikti daug gero ne tik sau, bet ir kitiems, įgyvendinti savo idealistines idėjas ar imtis labdaros. Puikus laikas labai pagerinti savo įvaizdį, tik venkite perdėto postringavimo.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Tikėtina, kad finansine prasme savaitgalis gali būti išskirtinai sėkmingas ir darbingas – imkitės veiklos, ypač šeštadienį, bendradarbiaukite ir bendraukite, semkitės patirties ir idėjų, tai suteiks jums naujų galimybių. Šeštadienis tinkamas ir pirkiniams, jeigu jie susiję su sveikatos, kasdienių poreikių tenkinimu, o sekmadienį daugiau dėmesio skirkite meilei, kūrybai ir sielos reikalams.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Progų suspindėti, smagiai atsikvėpti, pradžiuginti save ir kitus savaitgalį tikrai turėsite – jūsų energija ir kūrybingumas bus vargiai išsemiami – puikus laikas organizuoti renginius, tegu ir nedidelę šventę mylimam žmogui ar vaikams, kažkur pakeliauti, rasti įdomių užsiėmimų visiems. Namuose taip pat laukia geros žinios ir jauki atmosfera.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Pasistenkite savaitgalį praleisti kuo ramiau, geriausia būtų, kad liktumėte namie, artimoje ar savoje aplinkoje. Dienos labai tinkamos pasigilinti į save, savo prigimtį, praeitį, giminės medį, paieškokite to, iš ko galėtumėte pasisemti stiprybės, paieškoti tos veiklos, kuri geriausiai atspindėtų jūsų vidinius poreikius. Tinkamas laikas pasirūpinti nekilnojamojo turto ir visais reikalais. Būsite itin geranoriškai nusiteikę kitų atžvilgiu, tačiau būkite itin dėmesingi bendraudami.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Vargu ar savaitgalio dienomis pavyks išvengti draugų dėmesio ir intensyvesnio bendravimo su įvairiais žmonėmis – domėkitės tuo, kas jums rūpi, spręskite asmeninius reikalus, ieškokite reikalingos informacijos, mokykitės naujų dalykų – būsite itin aktyvūs, gal net kategoriški, tačiau jūsų ryžtas šiandien neš sėkmę. Šeštadienį pasiteisins išlaidos sveikatai ir grožiui.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Darbo ir uždarbio reikalai šį savaitgalį spręsis kaip reta sėkmingai, tad poilsį iškeiskite į veiklą ir tikrai liksite patenkinti. Tiesa, tai gali šiek tiek sutrukdyti jūsų norui parodyti save ir skirti laiko pasižmonėti, kūrybai ir jus labiausiai masinantiems laisvalaikio užsiėmimams, tačiau verta pasistengti ir palepinti save po darbų.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Savaitgalį, ko gero, jūsų žvaigždė spindės gana ryškiai – net jeigu gimtadienį jau atšventėte, būsite linkę laiką praleisti kuo smagiau – keliauti, imtis aktyvios veiklos, galbūt pasportuoti, pašokti, leistis į žygį. Tikrai verta to imtis, tačiau pasistenkite parodyti daugiau dėmesio tėvams, artimiesiems, kurie jūsų pasiilgo, būkite dėmesingesni tradicijoms.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Ar tik nesimezga romantiška pažintis? Bet kokiu atveju jūs žavite aplinkinius savo patirtimi, profesionalumu ir mokėjimu jautriai bendrauti, o gal net ir mielu išsiblaškymu. Būsite itin malonūs draugams, tačiau venkite finansinių įsipareigojimų ir finansinių klausimų sprendimo su jais – emocijos čia menkas patarėjas. Verčiau imkitės aktyvesnės veiklos namuose.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Imkitės aktyviai veikti ieškodami būdų išspręsti jums ir kitiems rūpimus klausimus – pasitelkite draugus, bičiulius – kartu šiomis dienomis nuveiksite daug, tačiau būkite dėmesingi išlaidaudami – ar tikrai visa tai, už ką esate pasiryžę mokėti, yra verta tų lėšų. Labiau pasigilinkite, panaudokite savo profesinę patirtį ar pasiteiraukite kolegų ir rasite racionalų sprendimą.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Stebėtinai sėkmingas laikas, kai net, atrodytų, nepadorios išlaidos pasiteisina ir neša ne tik džiaugsmą, bet ir naudą – būsite linkę veikti ir nuveikti itin daug, pradžiuginti save ir savo artimuosius maloniu dėmesiu, iš smulkmenų sukurti šventę, laimėti dėmesio ir pripažinimą. Tik venkite lyginimų ar vertinimų.

Astrologinių įžvalgų autorė Dovilė Krupickaitė (paskyra feisbuke „Mano-astro“)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Ekspertai įvertino: ko reikia, kad Lietuvos verslai klestėtų?
Reklama
Sporto veiklų įvairove ir dalyvių gausa Telšiuose pažymėta Sporto diena
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito