Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Savaitgalio horoskopas – lapkričio 24–25 d.

Astrologinė prognozė savaitgaliui.
Hygge paslaptys
Hygge paslaptys / Vida Press nuotr.
Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Savaitgalį tikrai neteks nuobodžiauti. Tai bus judrus ir aktyvus metas, ypač pirmoji savaitgalio diena. Šeštadienį daug bendrausite su įvairiausiais žmonėmis, nesinorės būti vieniems, bursite drauge bendraminčius, gimines, šeimos narius. Sekmadienį tapsite pastebimai uždaresni, būsite linkę į apmąstymus, įvykių retrospektyvą. Palanku imtis buitinių darbų, kuriuos ilgai atidėliojote.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Susilaikykite nuo didesnių investicijų, ypač šeštadienį. Pirmąją savaitgalio dieną bus daugiau pagundų, vis dar stipri pilnaties įtaka skatins stipresnes negu įprasta reakcijas. Neverta aiškintis asmeninių santykių, tik dar labiau viską supainiosite, konfliktai įsižiebs itin lengvai. Geros žinios dirbantiems šią dieną – galima tikėtis puikių rezultatų dalykinėje veikloje. Sekmadienį galite išgirsti intriguojančių naujienų.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Dvyniai norės džiaugtis gyvenimu ir pramogauti. Ne kartą atsidursite dėmesio centre, bus daug komplimentų, flirto, ypač pirmąją savaitgalio dieną. Bendraukite su širdžiai maloniais žmonėmis, puoselėkite artimus santykius. Nepamirškite pasirūpinti savo sveikata, skirkite pakankamai laiko kokybiškam poilsiui. Sekmadienį kils pagundos neapgalvotai išlaidauti, gyventi ne pagal kišenę.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Pasyviai prasidėjęs savaitgalis gali atnešti daug staigmenų. Šeštadienį vyraus melancholiškos nuotaikos, nesinorės kelti kojos iš namų. Šią dieną verčiau neplanuoti nieko svarbaus ar per daug sudėtingo – trūks gyvybinės energijos. Tačiau puikiai seksis susitarti su reikiamais žmonėmis. Sekmadienis – daug sėkmingesnė diena, sugrįš jėgos, aplinkybės dėliosis jums palankia linkme. Galimos malonios staigmenos iš mylimų žmonių.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Šeštadienis bus daug aktyvesnė ir smagesnė diena – laukia nuotykis, kelionė ar įspūdinga pažintis. Aplinkybės dėliosis palankiai, tad jei turite svarbesnių reikalų, planuokite juos pirmąją savaitgalio dieną. Tikėtini kvietimai į renginius, prezentacijas, mokymus – neatsisakykite pasiūlymų pasižmonėti, puoselėkite bičiuliškus santykius. Sekmadienis daug pasyvesnis, tačiau gali aplankyti puikios įžvalgos, šią dieną jums itin seksis.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Savaitgalis bus įtemptas – geriausia susikoncentruoti į dalykinę veiklą. Venkite aiškintis santykius – tam itin nepalankus laikas. Galite sulaukti viliojančių, tačiau painių pasiūlymų. Neskubėkite priimti svarbesnių sprendimų. Šeštadienį būkite labai atsargūs kelyje – didesnė avarijų, traumų tikimybė. Sekmadienį taip pat netrūks problemų, bet tai daug sėkmingesnė ir džiugesnė diena. Galite susidurti su seniai matytais žmonėmis.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Svarstyklių zodiako ženklo atstovai bus nusiteikę filosofiškai, norėsis svajoti apie gražią ateitį ir galimus nuotykius, bus sunku susikoncentruoti ties praktiniais reikalais, tai ypač pasakytina apie šeštadienį. Sekmadienį sėkmė lydės reikaluose, susijusiuose su nekilnojamuoju turtu, namais. Tai puikus laikas švarinimuisi, generalinei tvarkai namuose atlikti. Daugiau laiko skirkite šeimos nariams, įsiklausykite į jų poreikius.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Netrūks painių situacijų, ypač pirmąją savaitgalio dieną. Šiuo metu vyraus nerimas ir slogios nuotaikos. Didesnė tikimybė rimtai susipykti su bičiuliais, giminėmis ar šeimos nariais – neprovokuokite ginčų, nesivelkite į beprasmes diskusijas. Galimi piniginiai nuostoliai per transporto priemones. O štai sekmadienį galima bus atsikvėpti, į viską žiūrėsite daug optimistiškiau, pavyks išspręsti nesusipratimus.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Šeštadienis kritinė diena – galimi lemtingi konfliktai su jums svarbiais žmonėmis. Nebūkite tokie kategoriški, venkite grubių žodžių ir netakto. Šią dieną susitarti padės tik sąžiningas ir diplomatiškas elgesys kitų atžvilgiu. Sekmadienį staiga gali nusišypsoti sėkmė – tinkamu laiku atsidursite tinkamoje vietoje. Galima tikėtis dosnių dovanų, puikių įžvalgų bei originalių sumanymų, kaip išspręsti esamas problemas.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Savaitgalį nemaloniai nustebins suprastėjusi savijauta, stigs jėgų ir motyvacijos, ypač sekmadienį. Šeštadienį reikės nemažai nuveikti, nuo pat ryto užsisuksite įvairiuose smulkiuose darbuose. Šią dieną norėsis reikštis, dalytis savo mintimis ir turima informacija. Tinkamas metas bičiuliškiems susibūrimams, vakarojimui su giminėmis, šeimos nariais. Antrąją savaitgalio dieną tikėtini stipresni konfliktai artimoje aplinkoje.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Regis, viskas tekės įprasta vaga, didesnių pokyčių ar siurprizų šiomis dienomis nenusimato. Pirmąją savaitgalio dieną daugiau laiko ir dėmesio skirkite vaikams – kartu pramogaukite, domėkitės, kas vyksta jų gyvenime ir širdyje. Tai azartiškas metas, galite sulaukti rizikingų pasiūlymų, tikėtini skuboti veiksmai. Venkite neapgalvoto išlaidavimo. Sekmadienį gali sustreikuoti sveikata, atkreipkite dėmesį į savo maitinimosi racioną.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Šeštadienis bus daug painesnė ir sudėtingesnė diena. Šiuo metu daugiau laiko skirkite šeimai, buitiniams reikalams tvarkyti. Keistas nerimas ir įtampos skatins dažniau atsisukti į savo vidų, ten ieškoti reikiamų atsakymų. Tai puikus laikas meniniams talentams puoselėti. O štai sekmadienis bus itin džiugus ir sėkmingas. Atsivers naujos galimybės, gali užsimegzti perspektyvus romantinio pobūdžio ryšys.

Horoskopą sudarė astrologė Viktorija Greviškienė („Astrologija ir gyvenimas“).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito