Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Savaitgalio horoskopas – lapkričio 3–4 d.

Astrologinė prognozė pirmajam lapkričio savaitgaliui.
Moteris su katinu
Moteris su katinu / Vida Press nuotr.
Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Šeštadienį visa galva teks pasinerti į buitinius rūpesčius, gali varginti prastesnė savijauta. Venkite didelių fizinių apkrovų, bus lengva persitempti šią dieną.

Greičiausiai neišvengsite painiavos bei keblumų, susijusių su šeimos nariais bei kitais artimos aplinkos žmonėmis. Sekmadienis bus daug sėkmingesnė diena, norėsis bendrauti, plėsti akiratį, megzti naujas pažintis, tačiau tikėtinos problemos su vyresnio amžiaus žmonėmis.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Pirmąją savaitgalio dieną norėsis linksmintis, pramogauti, mėgautis visais gyvenimo teikiamais malonumais. Būsite kupini įkvėpimo, netrūks romantinių nuotykių, flirto, galite sulaukti kvietimo į pasimatymą iš seniai jums simpatizuojančio žmogaus. O štai sekmadienį teks grįžti prie buitinių rūpesčių, spręsti praktines problemas. Daugiau dėmesio skirkite sveikatai, stiprinkite organizmą.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Galbūt ne viskas klostysis taip, kaip norėtųsi, tačiau didesnių problemų neturėtų iškilti. Žmonės, su kuriais susipažinsite šiomis dienomis, gali įnešti teigiamų pokyčių į jūsų asmeninį ar profesinį gyvenimą. Tačiau negalima niekuo aklai pasitikėti ar pernelyg atvirauti, tai ypač pasakytina apie pirmąją savaitgalio dieną. Sekmadienis puikiai tiks saikingoms linksmybėms bei pramogoms. Pasiteisins kūrybinė veikla.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Atsiribokite nuo svarbių sprendimų priėmimo, ypač šeštadienį. Tai iliuzinės išminties diena, bus lengva suklysti, susipainioti savo jausmuose. Visas šios dienos pažintis vertinkite skeptiškai.

Tai nėra palankus metas asmeninių santykių aiškinimuisi – viską tik dar labiau supainiosite. O štai sekmadienis bus visai kitoks, gebėsite daug realiau vertinti esamą situaciją ir žmones, tai palankus laikas susitarimams, tačiau gali kamuoti nuovargis.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Visą savaitgalį Liūto zodiako ženklo atstovai jausis tarsi sapne – pavyks pabėgti nuo buitinių problemų ir pilkos kasdienybės. Visur matysite ženklus ir sutapimus, būsite nusiteikę geranoriškai kitų atžvilgiu.

Tačiau šeštadienis gali būti itin painus ir apgaulingas, atsargiau vertinkite naujas pažintis, venkite bet kokių avantiūrų šiuo metu. Sekmadienį norėsis artumo ir šilumos, sieksite stiprinti svarbius tarpusavio ryšius.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Savaitgalį Mergelėms norėsis aktyviai leisti laiką. Bus sunku nusėdėti vienoje vietoje, skubėsite dalyvauti renginiuose, lankytis parodose, megzti naujas pažintis. Šeštadienis puikiai tiks viešiems pasisakymams, savo veiklos pristatymui. Palanku pradėti gražinimosi procedūras, atnaujinti įvaizdį. Sekmadienį norėsis išlaidauti, sudaryti atitinkamą įspūdį kitų akyse – venkite gyventi ne pagal kišenę.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Šeštadienį nesinorės niekur skubėti, atrodys, jog visi reikalai ir buitiniai rūpesčiai gali palaukti. Staiga gali užklupti vienatvės jausmas – imsite galvoti, kad niekas nesugeba jūsų suprasti. Vyraus melancholiškos nuotaikos ir depresyvios mintys.

Šią dieną akylai saugokite savo daiktus – didesnė vagysčių tikimybė. Sekmadienį keisis ir nuotaikos, ir aplinkybės. Vėl pasijusite savimi – norėsis puoštis, linksmintis ir žavėti aplinkinius.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Pirmoji savaitgalio diena tinkama dalykiniams susitikimams bei svarbiems susitarimams vykdyti. Lengvai seksis įtikinti savo pašnekovus, oponentus. Palanku tvarkyti reikalus, susijusius su nekilnojamuoju turtu.

Šeštadienį turėsite ne vieną progą didžiuotis savo vaikų pasiekimais, tai puikus metas puoselėti artimus ryšius. Vakare galite sulaukti kvietimo į pasimatymą. Sekmadienį skirkite biudžeto organizavimui, kitiems finansiniams reikalams tvarkyti.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Savaitgalį aplankys originalios idėjos, bus daug naujos informacijos. Sulauksite puikių naujienų! Netrūks ir naujų pažinčių, tačiau neverta aklai pasitikėti šiuo metu sutiktais žmonėmis – pažadai gali taip ir likti tuščiais pažadais. Šeštadienis bus darbingas, galite šią dieną daug nuveikti. Sekmadienį ieškokite būdų energijos pertekliui nukrauti, kitaip – konfliktai garantuoti.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Daug kalbų – mažai darbų, taip būtų galima apibūdinti Ožiaragio zodiako ženklo atstovų savaitgalį. Būsite nusiteikę ambicingai, turėsite originalių sumanymų, tačiau pritrūks motyvacijos imtis konkrečių užduočių, tai ypač pasakytina apie šeštadienį. Palankus laikas keliauti, plėsti pasaulėžiūrą, gilinti savo žinias. Sekmadienį tikėtina prastesnė savijauta, atkreipkite dėmesį į savo mitybos įpročius.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Šeštadienį bus lengva prarasti saiką – kišenės ištuštės greičiau nei spėsite susivokti. Galite susidurti su būtinybe skolintis pinigų ar kreiptis kitokios pagalbos. Didesnė traumų ir avarijų tikimybė – elkitės itin sąmoningai. Pirmąją savaitgalio dieną itin trauks rizikos ir avantiūros, ieškosite būdų greitai išspręsti visas savo problemas. Sekmadienį gebėsite realiau vertinti situaciją, tai daug palankesnė diena.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Pirmoji savaitgalio diena bus itin aktyvi, vos spėsite suktis. Tai gana permainingas metas, netrūks chaoso ir nesusipratimų, verčiau nesiimti nieko pernelyg atsakingo. Šeštadienis palankus meilės reikalams – netrūks dėmesio iš priešingos lyties atstovų, sulauksite kvietimų į pasimatymus.

Tai itin romantiškas laikas, tačiau atsargiai vertinkite šią dieną užsimezgusias pažintis. Sekmadienį galimi finansiniai sunkumai.

Horoskopą sudarė astrologė Viktorija Greviškienė („Astrologija ir gyvenimas“).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito