Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Savaitgalio horoskopas – liepos 4–5 d.

Nusiteikite, kad savaitgalį prireiks daug dvasios stiprybės, susikaupimo ir tuo pačiu atjautos bei dėmesio savo artimam. Laikotarpis įtemptas ir emocingas, mat Mėnulis abi dienas keliaus griežtuoju Ožiaragio ženklu, o Saulė priešingu – jautriu, moterišku, šeimynišku Vėžio ženklu.
Žmogus prie jūros
Žmogus prie jūros / 123RF.com nuotr.

Sekmadienio rytą, 7 val. 44 min. įvyks pilnaties maksimumas, o kadangi netoli yra ir karminiai mazgai, tai keliomis minutėmis anksčiau įvyks ir Mėnulio užtemimas. Negana to, Mėnulis naktį iš sekmadienio į pirmadienį jungsis su didžiosiomis ir galingosiomis visuomenės procesus ir esminius pokyčius lemiančiomis planetomis – Jupiteriu, Plutonu bei Saturnu, esančiomis priešais Saulę, tad abi dienos bus pilnos emocijų, baimių ir būtinybės rimtai pagalvoti apie savo gyvenimo tikslus ir vietą po Saule, ar gyveni atliepdamas pasaulio dėsnius ir laikmečio reikalavimus. Aštriai kils Žemės, vaikų, motinystės apsaugojimo klausimai, susikaupę konfliktai.

Šeštadienį gali ypatingai daug emocijų kelti asmeniniai santykiai, prisiimti įsipareigojimai ar jų nebuvimas šeimos ir artimųjų atžvilgiu. Bus labai svarbu išlaikyti aiškumą, konkretumą, susikaupimą, tvarką, mažiau kalbėti, o ypač – žadėti. Verčiau atlikti tai, kas priklauso, ką pažadėjai. Dėvėti tiks griežtų spalvų, ypatingai tamsiai mėlynos spalvos drabužius, pasaugos safyras bei vario su auksu papuošalai. Valgyti tiks žaliavalgiškas maistas, ypatingai aštresni prieskoniai ir daržovės, sūdyta žuvis, sūdyti grybai ir pan.

Sekmadienis kiek aktyvesnis, svarbių darbų laikas, tačiau bus svarbu išlaikyti tiesumą, minčių, darbų ir kūno švarą. Ryte sutikite saulės patekėjimą, o vakarą skirkite romantiškam, jaukiam poilsiui prie vandens ar bent kino teatre. Dėvėkite tamsiai raudonos, oranžinės, auksinės geltonos, baltos spalvų drabužius, puoškitės raudonu špineliu. Maistui labai tiks blynai, varškėčiai su uogiene ir medumi, koldūnai.

Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Šeštadienio rytas bus aktyvus, tačiau suvaldyti emocijas, ypatingai susijusias su darbo ir karjeros reikalais, bus nelengva.

Sekmadienis įtemptas, bandysite derinti namų, šeimos, giminės reikalus ir darbus. Nepaisant visko stiprybė jūsų pusėje, pavyks išlaikyti jautrumą ir tuo pačiu blaivų protą, imtis išmintingo veiksmo, tarti gerą žodį.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Kalbų ir kalbėjimo, bendravimo, būtinybės kažko išmoki, sužinoti, aplankyti šiomis dienomis netruks. Būsite aktyvūs, Mėnulis Ožiaragyje suteiks jums aiškumo ir stabilumo.

Nors šeštadienį gali kilti visokių baimių, tačiau imkitės fizinio darbo, veiklos, ir jos greitai sklaidysis, problemos spręsis.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Aktyvus savaitgalis su draugais ar jaukiai namuose, užsiimant tvarkymusi ar remontais? Ši dilema kels jums nemažai galvos skausmo.

Viskas turi savo pliusų ir minusų. Pasistenkite viską suderinti – nustebsite gavę netikėtų „bonusų“.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Savaitgalį teks spręsti daug įvairiausių dalykų, itin jautriai iškils partnerystės tema. Šeštadienį bus sunku suderinti partnerio (-ės) ir darbo interesus, pasistenkite išlaikyti sąmoningumą.

Sekmadienį ištrūkite į gamtą, prie vandens, o dar labiau jūsų ir jūsų partnerio (-ės) interesus atlieptų bendra piligriminė kelionė, aplankykite ypatingas, šventas vietas.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Savaitgalio dienomis daugiau laiko ir dėmesio skirkite poilsiui ir savo sveikatos atstatymui, dienos režimui, mitybai, ypatingai gali būti jautrūs stuburas, visa kaulų sistema.

Šeštadienį labiau pasisaugokite traumų, gali kilti ir pasaulėžiūros konfliktų, ypač susijusių su sveikata ir mityba. Nepaisant visko pasirūpinkite ne tik savimi, bet ir artimųjų, naminių gyvūnų sveikata ir interesais.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Prieštaravimas tarp vaikų, laisvalaikio interesų ir visuomeninių įsipareigojimų, draugų bei bendraminčių poreikių išaugs kaip reta aštriai. Gali tekti spręsti itin rimtus ir skausmingus pasirinkimo klausimu (ypatingai šeštadienio rytą).

Ieškokite patarimų, pagalbos, konsultuokitės. Galite sulaukti nemažai psichologinės paramos iš partnerių pusės.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Namų, šeimos ir darbo, profesiniai, karjeros interesai savaitgalį susikirs kaip niekada aštriai. Sekmadienį gali dėl to kilti nemalonus konfliktas ir su partneriu (-e).

Pasiūlymas kiek luktelėjus viską išspręsti, atostogos užsienyje padės nurimti. Sekmadienį skirkite kuo daugiau laiko poilsiui prie vandens ar bent vandens procedūroms.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Mintyse jums vis dar tolimos ar net egzotinės šalys, filosofiniai ar mokslo klausimai. Imsitės įvairių su tuo susijusių organizacinių reikalų, tačiau turėkite galvoje, kad už komunikaciją atsakingas Merkurijus dabar ne tik juda atgal mūsų atžvilgiu, bet ir paskendęs Saulės spinduliuose.

Dar bent savaitę ryšiai ir visoks bendravimas bus apsunkinti – belieka atsikvėpti, pasižiūrėti į visa kūrybiškai ir ramiai pasiklausyti muzikos.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Uždarbis, finansinės galimybės ir poreikių suderinimo klausimai šeštadienį iškils itin emocingai, dėl to gali kilti konfliktų su vaikais ar mylimu žmogumi, gali nukentėti laisvalaikio planai.

Prisiminkite vaikystę, senelių ir tėvų išmintį – ar daug mums iš tiesų reikia? Sekmadienį gali tekti priimti svarbius sprendimus derinant poreikius su galimybėmis.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Kaip išlikti savimi, kai galva nori vieno, o širdis – priešingų dalykų? Sulauksite dėmesio ir pritarimo, jus tai džiugins, tačiau jausitės keistai, nes žinosite, kad derėtų daugiau dėmesio atiduoti kitiems, pasirūpinti partnerio (-ės) reikalais.

Šeštadienį tai gali išvirsti į konfliktą, tačiau bus labai svarbu jautrus bendravimas, švelnus žodis, gal net malda ar afirmacijos. Surenkite nedidelę visų interesus atitinkančią pažintinę iškylą prie vandens ar į gamtos parką.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Panašu, kad kasdienė rutina jus įtraukusi itin skausmingai, daug kam reikia jūsų pagalbos, o tenorite pasislėpti kur nors ramiai, užsidaryti ir išbūti.

Pasistenkite, ypatingai šeštadienį, neskubėti, nekelti konfliktų, juolab ramiai vairuokite. Verčiau atkreipkite dėmesį į vaikus – pasisemkite iš jų naujų įžvalgų ir sprendimų, surenkite netikėtą, kad ir trumpą iškylą.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Šiandien esate stiprūs ir savimi pasitikintys, nors ir sunku bus suderinti jūsų kūrybinius siekius su visuomenės ar draugų interesais. Jūsų takumas, atjauta, gebėjimas į viską žiūrėti iš širdies spręs visus konfliktus.

Vis dėlto pasistenkite, ypatingai šeštadienį, neišlaidauti, dar ir dar kartą pagalvokite, ar tikrai jums to, už ką pasiryžote sumokėti, reikia.

Astrologinių įžvalgų autorė Dovilė Krupickaitė (jos paskyra feisbuke „Mano-astro“)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito