Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Savaitgalio horoskopas – rugsėjo 1–2 d.

Jaukaus ir maloniai šilto, jausmingo savaitgalio!
Lietaus lašai
Lietaus lašai / 123RF.com nuotr.
Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Šeštadienis puikiai tiks pasirūpinti buitimi. Lengvai eisis praktiniai darbai, reikalaujantys kantrybės ir kruopštumo. Šią dieną turėsite ne vieną progą pasimėgauti gyvenimo teikiamais malonumais, artimi žmonės lepins dėmesiu, džiaugsitės nuoširdžiu bendravimu.

O štai, sekmadienis jau žymiai konfliktiškesnė ir neramesnė diena. Galimi didesni nesusipratimai meilės fronte, sunku bus atsispirti pagundai išlaidauti.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Jei turite nusimatę svarbių reikalų – atlikite juos pirmąją savaitgalio dieną. Tai tinkamesnis metas ir šventėms bei pramogoms. Šeštadienį palanku puoselėti išvaizdą, atnaujinti įvaizdį, pradėti gražinimosi procedūras. Tačiau labai svarbu bus paisyti saiko – venkite gyventi ne pagal kišenę.

Sekmadienio popietę aptemdys rimtas konfliktas su artimu žmogumi, gali nutrūkti meilės romanas. Pasistenkite susilaikyti nuo didesnių investicijų šią dieną.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Savaitgalio pradžia bus paini ir sunkiai prognozuojama. Labiausiai norėsis ramaus poilsio. Šeštadienį sunku bus susikalbėti su aplinkiniais, tikėtinos apmaudžios klaidos. Regis, teks išeikvoti daug brangaus laiko nereikšmingoms smulkmenoms.

O štai sekmadienis bus jau visai kitoks – grįš ir jėgos, ir entuziazmas, visos problemos atrodys lengvai išsprendžiamos. Šią dieną laukia malonus dėmesys, smagios pažintys.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Vienintelis dalykas, galintis aptemdyti savaitgalį, – tai jūsų nerealūs lūkesčiai. Jei nepervertinsite savo jėgų ir neužsikelsite kartelės pernelyg aukštai – apsisaugosite nuo nusivylimų ir blogos nuotaikos.

Šeštadienis bus dinamiškas, puikiai seksis tvarkytis buityje, sklandžiai eisis finansiniai reikalai. Palanku investuoti į kokybiškus pirkinius – šią dieną įsigyti daiktai jus ilgai džiugins. Sekmadienis daug konfliktiškesnis, tačiau nestigs nei jėgų, nei iniciatyvos.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Šeštadienį daugeliui Liūto zodiako ženklo atstovų teks rūpintis dalykiniais reikalais, ieškoti išeities iš susidariusios situacijos. Visos problemos atrodys užsitęsusios, darbai sunkiai jums duosis šią dieną. Tačiau jei turite aiškų tikslą ir žinote, ko siekiate – tai gali būti itin produktyvus metas.

Sekmadienį pagaliau pavyks atsipalaiduoti, pabendrauti su širdžiai miela kompanija. Sekmadienį skirkite laiko vidiniam pasauliui, įsiklausykite, ką jums kužda nuojauta.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Šeštadienį norėsis bėgti nuo rūpesčių ir rutinos, kasdienybė atrodys nuobodi ir pilka. Gali sustiprėti potraukis svaigalams, pritrauksite daugiau painiavos į gyvenimą. Tačiau nepaisant ne itin palankių aplinkybių išliksite ramūs ir atsipalaidavę. Tai tinkamas metas kelionėms.

Sekmadienį tikėtinos permainos meilės fronte – gali nutrūkti neperspektyvūs santykiai. Šią dieną bent trumpam teks grįžti prie darbų.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Svarstyklių zodiako ženklo atstovų savaitgalis prasidės nesantaika artimoje aplinkoje. Net nepastebėsite, kaip, atrodytų, nekalta diskusija peraugs į audringą ginčą. Stenkitės vadovautis logika ir racionaliu protu, venkite pasiduoti emocijoms.

Šeštadienį verčiau plaukti pasroviui, pasirinkti stebėtojo poziciją. O štai sekmadienį pats laikas demonstruoti iniciatyvą, ryžtingai spręsti iškilusias problemas.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Šeštadienį ir toliau spręsite problemas, prasidėjusias dar penktadienį. Nors užsitęsusi situacija vargins, tačiau nebus kur trauktis – reikės akis į akį susidurti su savo oponentais. Jei pasitelksite išmintį, elgsitės gudriai ir apdairiai – gali pavykti susitarti gražiuoju.

Sekmadienį taip pat netrūks streso ir įtampų, tačiau aplinkybės dėliosis jūsų naudai. Teks aptarinėti bendro biudžeto klausimus.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Šaulių zodiako ženklo atstovai savaitgalį pasitiks suprastėjusia savijauta ir dirglia nuotaika. Šeštadienį kils noras piktnaudžiauti žemiškais malonumais. Sunku bus paisyti saiko ir laiku sustoti, tad gresia persivalgymas, išlaidos ir nusivylimai. Tačiau tai palankus metas sveikatinimosi procedūroms pradėti.

O štai sekmadienis bus sėkmingas. Būsite socialiai aktyvūs, mėgausitės maloniu bendravimu bei smagiomis pažintimis.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Savaitgalį atsivers puikios galimybės asmeniniams planams realizuotis. Šeštadienis bus palankesnis, tai daug tinkamesnė diena linksmybėms ir pramogoms. Šiuo metu netrūks nei nuotykių, nei romantikos, galima finansinė sėkmė. Visi darbai eisis greitai ir sklandžiai, sulauksite palaikymo.

Sekmadienį daugiau laiko reikėtų skirti buičiai ir sveikatai. Venkite didelių fizinių apkrovų, skirkite daugiau laiko kokybiškam poilsiui.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Šeštadienį Vandenių namai taps kovos lauku. Regis, niekaip nepavyks susitarti su šeimos nariais, rasti visiems tinkamą sprendimą. Šią dieną būsite lengvai išvedami iš kantrybės, galimi pykčio protrūkiai.

Daugiau laiko praleiskite gryname ore, pasportuokite, pamedituokite – tai padės atgauti pusiausvyrą. Sekmadienis bus ramesnis, nuotaikos – giedresnės. Jei elgsitės išmintingai, sėkmė jums šypsosis.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Pirmąją savaitės dieną bus daug veiksmo. Šeštadienį didžiausią malonumą teiks paprasčiausi dalykai – skanus maistas, kokybiškas poilsis, graži aplinka, mylimo žmogaus apkabinimas. To visiškai užteks, kad jaustumėtės ramūs ir laimingi. Šią dieną pasiteisins trumpos išvykos, netolimos komandiruotės.

Sekmadienį gebėsite greitai pasisavinti naują informaciją, lengvai megsite pažintis. Tai palankus metas įvairiems seminarams, mokymams.

Horoskopą sudarė astrologė Viktorija Greviškienė („Astrologija ir gyvenimas“).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas