Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Savaitgalio horoskopas – spalio 27–28 d.

Kaip praleisime savaitgalį? Kokios nuotaikos lydės? Ar jos veiks mūsų sprendimus ir pasirinkimus?
Mergina namuose
Mergina namuose / Vida Press nuotr.
Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Avino zodiako ženklo atstovų laukia judrus ir dinamiškas savaitgalis. Pajusite naują gyvybingumo pliūpsnį, norėsis žvelgti pirmyn, pramogauti, dalytis idėjomis, mokytis naujų dalykų. Puikus metas bičiulystei puoselėti, naujoms pažintims megzti. Tikėtinos trumpos išvykos su draugais ar šeimos nariais. Palanku lankytis renginiuose, prezentacijose, dalyvauti seminaruose. Seksis sudaryti pelningus sandėrius.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Siekdami įgyvendinti savo tikslus, eikite iki galo, nenuleiskite rankų pusiaukelėje. Savaitgalį bus nemažai blaškymosi ir dvejonių, iškils būtinybė pasitarti prieš priimant sprendimus. Tinkamas laikas investuoti į visapusišką tobulėjimą, atnaujinti įvaizdį. Šeštadienio popietė puikiai tiks romantinių santykių puoselėjimui, laukia intriguojančios pažintys. Sekmadienį daugiau laiko skirkite namams, atsikratykite nebenaudojamų daiktų.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Šį savaitgalį bus visko: ir smagių pažinčių, ir kvailų kivirčų, ir malonių atsitiktinumų. Liūdėti tikrai neteks! Palankus laikas tartis, tarpininkauti, dalyvauti derybose ar tvarkyti juridinius reikalus. Seksis reikalai, susiję su užsieniu, palanku keliauti, plėsti akiratį. Daugelis pajus norą gilintis į dvasingumo, religijos, politikos temas. Sekmadienis bus itin sėkminga diena – išnaudokite ją prasmingai.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Vėžio zodiako ženklo atstovams nepavyks išvengti painių situacijų ir intrigų šį savaitgalį, tai ypač pasakytina apie šeštadienį. Pirmąją savaitės dieną verčiau susilaikyti nuo svarbių sprendimų priėmimo, nesivelti į jokias avantiūras. Būsite linkę gailėtis savęs, ieškoti visų savo sunkumų kaltininkų. Slogi vidinė būsena gali paskatinti norą svaigintis. Sekmadienis bus daug smagesnė ir aktyvesnė diena – galite daug nuveikti!

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Savaitgalį Liūtams nesinorės sėdėti namuose. Trauks didesnės kompanijos, kaip niekad bus svarbus kitų palaikymas. Tačiau noras demonstruoti savo pranašumą ir polinkis itin subjektyviai vertinti visas situacijas gali atnešti daug bėdos. Šiomis dienomis būsite linkę pernelyg intensyviai piršti savo nuomonę bei kontroliuoti – tai lems konfliktines situacijas artimoje aplinkoje.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Stipri nuojauta ir koncentracija į ilgalaikes perspektyvas lems teisingus sprendimus šį savaitgalį. Daugeliui Mergelės zodiako ženklo atstovų vienaip ar kitaip teks susidurti su užsienio tema šiomis dienomis. Tai geras laikas teisiniams reikalams tvarkyti, planuoti ar vykti į tolesnes keliones. Šeštadienį skirkite daugiau laiko saviugdai ir savianalizei, plėskite akiratį. Sekmadienį puikiai pavyks sutarti su autoritetais, lydės sėkmė visuose darbuose.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Svarstyklėms netrūks progų švęsti! Tačiau paisykite saiko, bus lengva paskęsti malonumų jūroje, tai ypač pasakytina apie šeštadienį. Laukia smagios kelionės su linksma kompanija, bet reikėtų būti itin apdairiems – kelyje gali tykoti pavojai, tikėtini transporto priemonių gedimai. Pirmąją savaitgalio dieną galimi sveikatos sutrikimai, energijos svyravimai. O štai sekmadienį jausitės itin aktyvūs, norėsis nuveikti kuo daugiau.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Šiomis dienomis mažai kas priklausys nuo jūsų valios. Nesistenkite taip smarkiai visko kontroliuoti, kitaip – nuolat jausitės įsitempę ir suirzę. Šeštadienį venkite bet kokių avantiūrų, šią dieną būsite itin patiklūs, lengvai įklimpsite į apgavikų pinkles. Tikėtina, jog susidursite su stipriu spaudimu iš partnerio pusės – būsite verčiami apsispręsti. Sekmadienį daugiau laiko praleiskite gryname ore, užsiimkite aktyvia veikla.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Savaitgalis bus nuspalvintas audringomis diskusijomis ir aistringais susitaikymais. Pasistenkite nevertinti visko taip kategoriškai – gyvenime yra daug daugiau spalvų ir pustonių nei tik juoda ir balta. Šeštadienį tikėtini nesusipratimai, susiję su bendrais pinigais, gali smarkiai išsiskirti nuomonės dėl bendro biudžeto panaudojimo. Visus konfliktus spręskite pasitelkę faktus ir racionalų protą. Sekmadienis daug palankesnė diena.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Noras būti geriausiais ir savo darbą atlikti nepriekaištingai lems persitempimus ir nervingumą. Būtina atrasti balansą tarp darbų ir poilsio, kitaip neišvengsite prastos savijautos šiomis dienomis. Palanku pristatyti savo idėjas, aptarti sumanymus su reikiamais žmonėmis, tačiau neskubėkite imtis naujų darbų ar projektų. Savaitgalis puikiai tinka pramogoms, šventėms, romantiškiems pasimatymams.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Visą savaitgalį Vandeniai bus itin pakilios nuotaikos. Rūpesčių netrūks, tačiau mokėsite nuo jų atsiriboti. Renginyje ar kelionėje gali nudžiuginti lengvas flirtas, netikėtas dėmesys. Tinkamas metas kūrybiniams sumanymams realizuoti, tai ypač pasakytina apie šeštadienį. Taip pat seksis spręsti finansinius reikalus. Sekmadienį bus sunku nustygti vietoje, norėsis keliauti, plėsti akiratį bei pažinčių ratą – taip ir padarykite!

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Šeštadienį staiga užgriuvę buitiniai rūpesčiai bei šeimyninės problemos ilgam sugadins nuotaiką. Artimiems žmonėms prireiks jūsų pagalbos, regis, savo norus teks nustumti į antrą planą. Nenuostabu, jog visą dieną vyraus prieštaringi jausmai, bus sunku jausti pasitenkinimą – pasistenkite susilaikyti nuo negatyvių emocijų protrūkio, užgaulios kritikos. Sekmadienį pagaliau pavyks atsipalaiduoti ir daugiau laiko skirti savo poreikiams.

Horoskopą sudarė astrologė Viktorija Greviškienė („Astrologija ir gyvenimas“).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito