Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Savaitgalio horoskopas – spalio 28–29 d.

Poilsio dienos – tinkamas metas laiką leisti su šeima, draugais ir artimais. Kūrybingiems ir aktyviems žmonėms laisvalaikio idėjų tikrai nepritrūks, tiesa?
Šeima
Šeima / 123RF.com nuotr.
Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Savaitgalis nusimato intensyvus ir skatinantis dalintis savo idėjomis bei žiniomis su draugais. Retas šio ženklo atstovas norės būti ramioje aplinkoje, kadangi dauguma sieks pažinti, patirti kažką naujo, aplankyti naujas vietas, paragauti naujų patiekalų.

Sekmadienis - puikus metas prasmingai veiklai kartu su bendraminčiais. Nevenkite daryti kažko naujo, kame galbūt neturite patirties - jums tikrai pavyks.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Nors ir savaitgalis, tačiau visiškai atsiduoti poilsiui greičiausiai nepavyks, kadangi atsiras nemažai skubių ir svarbių reikalų, kurių nepavyks perleisti kitiems. Šeštadienis gali atnešti smulkių nesusipratimų, kurie neleis veikti taip greitai, kaip buvo planuota.

Sekmadienis jau visai kitoks, nešantis lengvumo, sėkmės pojūtį, aplinkinių pritarimą bei aiškų svarbaus tikslo suvokimą.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Tai gali būti vienas iš geresnių savaitgalių šį mėnesį, ypač jeigu tinkamai suplanuosite laiką. Šeštadienio pirmąją dienos pusę pasistenkite skirti smulkiems ir įprastiems darbams ir susitikimams.

Antrąją dienos dalį bei sekmadienį galima skirti jums svarbiems žmonėms bei veiklai - pavyks beveik viskas, ko tik imsitės, jei tik tikėsite savo jėgomis.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Nevienareikšmiškas metas, kadangi tuo pat metu gali vykti tiek pozityvios, tiek ir nerimauti verčiančios situacijos. Šeštadienio pirmoji dienos pusė galimai atneš iliuzijų, kurios tarsi iškreiptas veidrodis gali parodyti dalykus kitokius, nei jie yra iš tikrųjų.

Šeštadienio antroje pusėje bei sekmadienį nuo 8.05 val. laukia gražus laikas, kupinas aktyvaus laisvalaikio ir didelių planų kūrimo.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Šeštadienį pasistenkite susilaikyti nuo bet kokių reikalų, kurie vienaip ar kitaip yra susiję su jūsų artimos aplinkos žmonėmis ir gali daryti jiems įtaką. Užsiimkite savo reikalais, sutvarkykite aplinką, savo išvaizdą bei panašius įprastus reikalus.

Šeštadienio vakare bei sekmadienį skirkite laiko ne tik sau, bet ir savo antrajai pusei. Tai produktyvus metas tiek meilės, tiek ir verslo susitikimams.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Nenustebkite, jei aplinkiniai bandys primesti jums savo pareigas, o kartais net gana griežtai pareikalauti padaryti tuos darbus, kurie, atrodytų, jums nepriklauso. Teks išmokti griežtai pasakyti žodį „ne” arba paaukoti savo savaitgalį kitiems - tai jūsų pasirinkimas.

Skirkite pakankamai dėmesio savo sveikatos priežiūrai. Organizmas pats pasakys, ko jam trūksta, tereikės į tai atsižvelgti.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Pasistenkite vengti kritikos, reikalavimų, priekaištų kitiems - tai leis pasiekti kur kas daugiau nei manote. Aplinkiniai bet kokį jūsų aštriau pasakytą žodį įsimins ypač stipriai, tad tai gali gerokai sugadinti santykius, tad gebėkite kontroliuoti savo sakomus žodžius.

Sėkmingiausias metas nusimato sekmadienį, tad svarbiausius reikalus planuokite šiai dienai.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Namiškiai gali pareikalauti iš jūsų daugiau dėmesio ir pagalbos tvarkant svarbius reikalus. Pagalba artimiesiems, užuojauta, gebėjimas išklausyti ir atsisakyti savanaudiškų planų vardan kitų poreikių - tai šio savaitgalio būtinybė. Toks požiūris leis ne tik leis išvengti aštrių situacijų ir santykių aiškinimosi, bet ir atneš nemažai netikėtos naudos jums patiems.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Šeštadienį iki 15.30 val. venkite nebūtinų kontaktų, ypač apkalbų, santykių aiškinimosi, pažadų. Tai metas, kupinas apgaulių, gundymo bei realybės nesuvokimo, tad geriau šiuo metu būti vienumoje.

Likęs savaitgalio laikas jau visai kitoks: žinios, reikalingi kontaktai, įdomūs susitikimai susiklostys tarsi savaime. Puikus metas svarbiems susitikimams bei sutartims.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Norėsis ramiai būti, niekur neskubėti ir užsiimti tik tais reikalais, kuriais norisi. Taigi, būtų protingiausia neapsikrauti darbais, o tiesiog leisti sau patinginiauti, skirti laiko savo poreikiams, skaniam maistui, ilgam miegui. Neskubant galėsite nuveikti kur kas daugiau ir tuo pačiu nesugadinti sau nuotaikos.

Sekmadienio antrąją dienos dalį gali ateiti suvokimai apie papildomą pajamų šaltinį.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Tai vienas sėkmingiausių ir produktyviausių savaitgalių šį mėnesį, tačiau tik tuo atveju, jei pasitikėsite savimi, nustatysite aiškius tikslus ir svarbius reikalus tvarkysite tik nuo šeštadienio antrosios dienos pusės.

Ypač daug įdomių situacijų jūsų laukia sekmadienį, tad pasistenkite neatsiriboti nuo pasaulio ir drąsiai priimti jo nešamus įvykius, net jei šie ir baugintų.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Protingiausia būtų savaitgalį praleisti ramioje aplinkoje, kuo toliau nuo triukšmo bei streso. Dideliems projektams šis metas nėra tinkamas, todėl pasistenkite imtis tik tokių darbų, kurie nevargina ir yra jums šiuo metu malonūs.

Kuo daugiau galimybių kūrybai turėsite, tuo produktyvesnis bus savaitgalis. Šeštadienį valdykite emocijas ir nereikalaukite iš aplinkos to, ko ji nenori duoti.

Horoskopą sudarė astrologė Lana Kutkytė (sadhanacentras.lt)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito