Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Savaitgalio horoskopas – spalio 6–7 d.

Astrologinė prognozė savaitgaliui.
Moteris lovoje
Moteris lovoje / „Shutterstock“ nuotr.
Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Savaitgalį nebus kada ilsėtis. Daugeliui Avino zodiako ženklo atstovų teks dirbti ar visa galva pasinerti į buitinius rūpesčius. Dėl įtemptos dienotvarkės gresia persitempimai, gali varginti sveikatos sutrikimai. Nepamirškite pasirūpinti ir savo kūno poreikiais, šiomis dienomis nenumokite ranka į organizmo siunčiamus signalus, ieškokite būdų kokybiškai atsipalaiduoti. Tiek šeštadienis, tiek sekmadienis tinkamas kultūrinėms pramogoms, tačiau būtina paisyti saiko jausmo.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Jaučio zodiako ženklo atstovų laukia sėkmingas savaitgalis, tačiau vyraus melancholiškos nuotaikos, norėsis kapstytis praeities įvykiuose, iš naujo įvertinti ankščiau padarytus sprendimus. Jausmų pasaulis ir santykių tema taps aktualiausia – čia galimos lemtingos permainos, kurias patys ir inicijuosite. Tai geras laikas kūrybai, kelionėms, kontaktams su užsieniu megzti. Daugiau laiko norėsis skirti vaikams.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Šeimyninės problemos ir buitiniai rūpesčiai okupuos visą jūsų laiką. Tačiau savaitgalis gali būti labai produktyvus – regis, pagaliau prisiversite imtis tų užduočių, kurias taip ilgai nustumdavote į šoną. Palankus laikas smulkiems remonto darbams, kraustymuisi, kitiems reikalams, susijusiems su nekilnojamuoju turtu. Staiga gali keistis planai – šiomis dienomis daugiau lems aplinkybės nei jūsų pačių valia.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Savaitgalis prabėgs žaibišku greičiu. Tai bus judrios, džiugios bei kupinos nuotykių dienos. Sėkmė gali aplankyti trumpose kelionėse, dalyvaujant renginiuose, mokymuose, seminaruose. Puikiai seksis dėstyti savo mintis, sudaryti teigiamą įspūdį. Šiomis dienomis laukia ne viena smagi pažintis, žadanti praktinės naudos. Šeštadienis daug palankesnis šventėms ir socialinei veiklai. Sekmadienis bus kiek miglotas – venkite avantiūrų.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Liūtams ramybės neduos jų finansinė padėtis, galimos didesnės išlaidos ar piniginiai nuostoliai. Savaitgalį stenkitės leisti kuo energingiau – fizinis darbas, sportas, kiti aktyvūs pomėgiai puikiai pasiteisins šiomis dienomis. Tai palankus laikas peržiūrėti savo biudžetą, planuotis pajamas ir išlaidas. Tiek šeštadienį, tiek sekmadienį verčiau vengti masinio susibūrimo vietų, pavojinga provokuoti konfliktines situacijas.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Visą savaitgalį Mergelės trokš dėmesio ir pripažinimo – deja, teks nusivilti. Tai itin pasyvus laikas, kuomet nereikėtų puoselėti didelių ambicijų, kurti grandiozinių planų. Praktikuokite pasitikėjimą gyvenimu – plaukite pasroviui, sekite pagal pasirodančius ženklus, stebėkite sutapimus. Palankus laikas grožio procedūroms, įvaizdžio atnaujinimui. Sekmadienį gali tekti daugiau dėmesio skirti sveikatos būklei.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Svarstyklių zodiako ženklo atstovų savaitgalis bus miglotas ir painus. Šiuo metu būsite linkę pasiduoti pagundoms, lengvai prarasite saiko jausmą, tai ypač pasakytina apie sekmadienį. Noras atsipalaiduoti ir mėgautis gyvenimu lems didesnes išlaidas, neapgalvotas investicijas, dėl kurių vėliau gailėsitės. Sekmadienį aplinkybės vers naujai įvertinti jums svarbius santykius, galimi nusivylimai artimais žmonėmis.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Visomis išgalėmis stenkitės neprovokuoti konfliktų. Šiomis dienomis kilusi nesantaika, ne tik sugadins visą savaitgalį, bet dar ilgam sugriaus jums svarbius santykius. Būsite itin ambicingi ir principingi, nelengva bus su jumis susitarti. Sudėtinga vidinė būsena, pritrauks atitinkamas situacijas į gyvenimą – jei norite išvengti didesnių sunkumų, visų pirma susitelkite į savo vidų.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Šaulio zodiako ženklo atstovai visą savo dėmesį skirs darbo reikalams, poilsis ir pramogos šiomis dienomis mažai juos domins. Šeštadienis palankus profesinei veiklai, svarbiems dalykiniams susitikimams planuoti. Ambicijų netrūks, tačiau svarbu nepervertinti savo jėgų ir galimybių. Sekmadienį venkite impulsyvių sprendimų, susijusių su piniginėmis investicijomis, visus finansinius klausimus verčiau atidėti kitai savaitei.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Ožiaragiams seksis, ypač šeštadienį. Tai bus itin produktyvi diena – būtinai išnaudokite ją prasmingai veiklai. Savaitgalį palanku keliauti ar kitaip palaikyti ryšius su užsienio šalių atstovais. Šiomis dienomis puikiai gebėsite numatyti ilgalaikes perspektyvas, priimti sprendimai bus objektyvūs, teisingi. Tiesa, sekmadienis bus kiek painesnis – netikėtai gali keistis planai, kas lengvai išmuš jus iš vėžių, gadins nuotaiką.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Šeštadienį gali pasiteisinti net rizikingiausi sumanymai. Visi darbai eisis kaip iš pypkės, būsite itin produktyvūs. Tinkamas metas tvarkyti reikalus, susijusius su nekilnojamuoju turtu, palanku gerinti buitį, puoselėti namų aplinką. Šiuo metu sudarytos sutartys bei susitarimai bus sėkmingi, neš praktinę naudą. Sekmadienį venkite miglotų situacijų ir neaiškių kompanijų, daugiau laiko skirkite savianalizei, asmeniniam tobulėjimui.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Savaitgalis tinkamas socialinei veiklai, intensyviam bendravimui, kontaktų mezgimui ar deryboms vykdyti. Šeštadienis bus itin sėkminga diena – galimos įspūdingos pažintys, dosnūs pasiūlymai, jums palankūs susitarimai. Tiek šeštadienį, tiek sekmadienį mokėsite sudaryti nepamirštamą pirmą įspūdį, sulauksite palaikymo ir reikiamos pagalbos. Tiesa, sekmadienį galimi nesusipratimai artimoje aplinkoje.

Horoskopą sudarė astrologė Viktorija Greviškienė („Astrologija ir gyvenimas“).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito