Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Savaitgalio horoskopas – vasario 10–11 d.

Daugeliui savaitgalis žada būti įtemptas, bet nepamirškite ir pailsėti.
Katinas
Katinas / Fotolia nuotr.
Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Šeštadienis tinkamas tiek darbui, tiek aktyviam poilsiui, tačiau protingiau būtų jį išnaudoti produktyviai ir nuveikti kažką prasminga. Sekmadienis nusimato painus, nevienareikšmiškas: sulauksite palankių progų darbo sferoje bei tuo pat metu aštrios kritikos. Darbe svarbu išlaikyti rimtumą ir profesionalumą, o asmeniniame gyvenime nevengti įsipareigojimų.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Šis savaitgalis nėra blogas svarbiems darbams, tačiau pakankamai sudėtingas psichologine prasme. Šeštadienis – netikėtumų metas. Dauguma šių netikėtumų pastūmės gerų dalykų, kurių patys net neplanavote, link. Sekmadienis taip pat neleis atsipalaiduoti ir skatins vienu metu imtis kelių darbų. Saviraiška bus reikalinga gerai savijautai, tačiau naujų darbų verčiau neskirti.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Šeštadienis – produktyvus metas verslo susitikimams, draugiškiems susitikimams ar meilės pasimatymams. Puikiai pavyks susikalbėti su žmonėmis, atrodys, jog kiti supranta jus be žodžių. Sekmadienis jau nėra toks palankus bendravimui: reikės būti labai diplomatiškiems, kad išsaugotumėte santarvę su aplinkiniais. Šią dieną geriausia skirti mokslams, sportui, poilsiui.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Šį savaitgalį gerai savijautai bus reikalingas fizinis krūvis, taip pat darbai, mokslai bei kitokia veikla, kuri tobulina ir skatina augimą. Šeštadienį lengvai pavyks įsisavinti net ir itin sudėtingą situaciją, sužinoti daug naudingos informacijos, nuveikti svarbių darbų. Sekmadienis jau ne toks produktyvus, tačiau puikiai tinka sutvarkyti savo aplinką, suteikti jai daugiau estetikos.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Šeštadienį imkitės tik tų darbų, kurių reikia jums, o ne aplinkiniams. Šią dieną išties galima leisti sau pabūti šiek tiek savanaudiškais, kadangi tai metas, kuomet svarbu realizuoti asmeninius troškimus, pasirūpinti savo poreikiais. Sekmadienis vers pasidomėti sveikatos reikalais, stiprinti savo organizmą bei pakoreguoti mitybos įpročius, miego režimą.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Šis savaitgalis labiau tinkamas ramiam poilsiui saugioje aplinkoje, o ne šventėms ar sunkiems darbams. Net susibūrimai su mylimais draugais ar giminaičiais gali išvarginti labiau nei tikėjotės. Kaupkite energiją ateinančios savaitės darbams ir ypač venkite nereikalingo bendravimo sekmadienį. Šią dieną prireiks daug atidumo, siekiant santarvės su aplinkiniais.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Šeštadienį būsite motyvuoti aktyviai veikti ir siekti savo norų įgyvendinimo. Visgi reikėtų apsispręsti, kuri jus dominanti sritis yra pati svarbiausia, ir jos imtis, kadangi bandymas nudirbti visus darbus per vieną dieną pozityvių rezultatų tikrai neatneš. Sekmadienį protingiausia būtų sumažinti kontaktus ir daugiau laiko skirti namams, buičiai, šeimos nariams.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Viena svarbiausių savaitgalio temų bus finansinė gerovė. Nepasiduokite norui išlaidauti ir savo materialius reikalus tvarkykite ypač išmintingai. Vien todėl, kad jūsų aplinkos žmonės turi kažką gražaus, nebūtinai turite turėti ir jūs. Taigi savo norus suderinkite su realiomis galimybėmis. Sekmadienį ypač venkite apkalbų ar melo – tai greitai atsisuktų prieš jus.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Šeštadienį išnaudokite svarbių reikalų tvarkymui, ypač pravartu imtis tų darbų, kurių metu turėsite veikti savarankiškai. Būsite veržlūs, stiprūs ir gebėsite kovoti už savo tiesą, atstovėti savo poziciją. Sekmadienis jau ne tokia veržli diena, tačiau ji bus sėkminga, jei galvosite ne tik apie savo, bet ir apie kitų žmonių gerovę, pasistengsite nieko neįžeisti, nekritikuoti.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Savaitgalis nėra palankus svarbių, o tuo labiau naujų darbų pradžiai, tad geriausia būtų suplanuoti šį laiką taip, kad galėtumėte imtis tik jums įprastų ir nesunkių reikalų. Dažniau nei įprastai norėsis kardinaliai keisti savo nuomonę, o tai vienas iš mažiausiai pageidaujamų dalykų šiuo metu. Emociniai svyravimai neleis sklandžiai bendrauti, tad susitikimų verčiau neskirti.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Šeštadienis palankus smagiems susibūrimams, šventei, draugiškiems pokalbiams. Be to, tai vaisingas metas darbiniams pokalbiams su viršininku, kolegomis, verslo partneriais. Sekmadienis turėtų būti skirtas ramiam buvimui vienumoje, energijos kaupimui bei visapusiškam apsivalymui. Apribokite kontaktus, venkite nebūtinų susitikimų ir pokalbių.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Šį savaitgalį gali tekti vienu metu spręsti daugiau reikalų nei pajėgiate. Šeštadienis laukia ypač produktyvus, tačiau svarbu nesimėtyti dėl smulkmenų ir imtis tik tų darbų, kurie jums ir priklauso, o kitų žmonių reikalus palikti spręsti jiems patiems. Sekmadienis leis surasti naujų draugų ar susitikti su jau esamais. Venkite priimti svarbius sprendimus.

Horoskopą sudarė astrologė Lana Kutkytė (sadhanacentras.lt)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas