Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Spalio mėnesio horoskopas

Pasak astrologės Viktorijos Greviškienės, spalis bus sudėtingas metas daugeliui Zodiako ženklų, tačiau daug kam jis atvers naujas perspektyvas ir erdves.
Ruduo Sapiegų rūmų parke
Ruduo Sapiegų rūmų parke / Indrės Bungardaitės/15min nuotr.
Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Didžiausios šio mėnesio permainos ir pertvarkymai bus susiję su bendrais pinigais, bendro biudžeto organizavimu. Labai tikėtina, jog sprendimas investuoti ar įsigyti bendrą turtą privers susiveržti diržus, tikslingiau planuotis savo išlaidas. Teks grįžti prie ankščiau svarstytų galimybių – spalio vidurys tinkamas laikas viską detalizuoti ir priimti galutinį sprendimą.

Tačiau negalima skubėti, elgtis impulsyviai, reikia viską nuosekliai apgalvoti, kitaip patirsite nuostolių. Aktualesni taps klausimai, susiję su mokesčiais, draudimu, paskolomis. Iki spalio 16 dienos venkite bet kokių rizikų ir avantiūrų. Visas grožio procedūras bei išvaizdos pokyčius verčiau nukelti į mėnesio galą. Šiuo metu galima tikėtis finansinės sėkmės per partnerius.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Spalį Jaučiai gyvens radikalių permainų ir kardinalių sprendimų rėžimu. Stipri Skorpiono ženklo įtaka vers gyvenimą vertinti labai kategoriškai – norėsis visko arba nieko, kiti bus jūsų draugai arba priešai. Nenuostabu, kad didžiausių permainų galima tikėtis santykių sferoje. Tai liečia tiek romantinius, tiek dalykinius, tiek šeimyninius santykius.

Jau mėnesio viduryje priimsite svarbų, tačiau pykčio skatinamą sprendimą – tikėtina, jog nuspręsite visam laikui kažką eliminuoti iš savo gyvenimo. Nuo spalio 17 dienos viską imsite vertinti blaiviau, objektyviau, aistros kiek nurims. Mėnesio pabaigoje galima tikėtis svarbių bei naudingų pažinčių.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Daugiausiai problemų ir nerimo kels prasta savijauta, atsinaujinę sveikatos sutrikimai. Nenumokite ranka į kūno siunčiamus signalus ir nesitikėkite, jog viskas išsispręs savaime. Nepamirškite, jog sveikatos problemos smarkiai susijusios su jūsų vidine būsena, patiriamomis emocinėmis įtampomis. O streso spalio mėnesį tikrai netrūks.

Malda, savianalizė, kvėpavimo pratimai bei kitos dvasinės praktikos bus geriausi vaistai šį mėnesį. Tačiau jau spalio pabaigoje galite sulaukti sveikatos pagerėjimo. Darbo aplinkoje tikėtini didesni pokyčiai, sunku bus išvengti konfliktinių situacijų. Paskutinė mėnesio dekada bus sėkmingiausia – realizuosis sumanymai, galite sulaukti dosnaus pasiūlymo.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Vėžio zodiako ženklo atstovai turės progą išsigydyti emocines žaizdas, išsivaduoti iš praeities naštos, pagaliau nutraukti sunkius emocinius ryšius. Jei jau kurį laiką kankinatės dėl nutrūkusių santykių ar kitų skaudžių išgyvenimų, jei sunku susitaikyti su tuo, kas įvyko, spalį jums palengvės – įvyks reikšminga transformacija, kuri padės atsikratyti praeities balasto.

Pirmąją mėnesio dekadą vyks intensyvi įvykių retrospektyva, sunkus transformacijos procesas. Tačiau jau mėnesio viduryje visas situacijas ir žmones imsite vertinti daug realiau, pajėgsite nusimesti rožinius akinius, išsivaduoti iš iliuzijų. O spalio pabaigoje jausitės tarsi naujai gimę – nustosite žvalgytis atgal, atsivers naujos galimybės.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Liūtai jaus nepaprastą norą kapstytis praeityje, gilintis į savo šeimos istoriją, pažinti tikrąsias savo šaknis. Galite išsiaiškinti daugybę anksčiau nuo jūsų nuslėptų detalių. Šį mėnesį santykiai su šeimos nariais ir artimais žmonėmis pareikalaus viso jūsų dėmesio. Tai laikas, kuomet reikės iš naujo įvertinti jums svarbius ryšius, aplinkybės vers atnaujinti arba visam laikui nutraukti reikšmingus santykius.

Visą mėnesį emocinė būsena išliks sudėtinga – į paviršių iškils senos nuoskaudos, kils noras gailėtis savęs, keršyti tariamiems skriaudėjams. Didžiausi sunkumai, konfliktinės situacijos bei nemalonūs netikėtumai nusimato mėnesio viduryje. Tai avaringas metas, tikėtinos problemos, susijusios su transporto priemonėmis. Tačiau itin tinkamas periodas namų interjero pokyčiams, remonto darbams vykdyti.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Spalį Mergelės visa galva pasiners į darbus. Deja, jau mėnesio pradžioje reikalai ims strigti, susidursite su pirmaisiais sunkumais dalykinėje veikloje. Pradės lįsti seniau padarytos klaidos, o jų taisymas atims daug laiko ir energijos. Iš naujo reikės susidėlioti strategiją bei taktinių veiksmų planą. Ypatinga dėmesį teks skirti svarbios dokumentacijos ruošimui, viešiesiems ryšiams.

Šiuo metu skleidžiama žinutė ar kuriamas įvaizdis gali būti suprasti ne taip, kaip norėjote – reikės pergalvoti visą reklaminę kampaniją, tai, kaip save pristatote visuomenėje. Sudėtingesnis laikas pardavėjams, žurnalistams, rašytojams bei užsiimantiems tarpininkavimo veikla – itin atidžiai tikrinkite pas jus ateinančią informaciją. Šį mėnesį verta susilaikyti nuo viešų pasisakymų, publikacijų.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Svarstyklės jaus poreikį susitelkti į save – šį mėnesį meilė sau bus didžiausias prioritetas. Nekalbama apie banalų lepinimąsi gyvenimo malonumais ar aklą savo norų pildymą, atvirkščiai – gyvenimas vers atsisakyti išorinių blizgučių ir nerti gilyn į savo jausmų pasaulį. Tikėtina, jog susidursite su skausmingais išgyvenimais, atsikartojančiomis situacijomis, prieš akis iškils nemalonūs prisiminimai.

Labai svarbu suprasti, jog sunkumai kartojasi tik tam, kad pagaliau juos išspręstumėte. Vyraus slogi vidinė būsena, juk transformacijos procesas niekada nėra lengvas. Sudėtingiausias laikas – mėnesio vidurys. Šiuo metu galimos drastiškos permainos ir lemtingi konfliktai. Spalio užduotis – pradėti labiau vertinti ir mylėti save.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Spalio mėnesį Skorpiono zodiako ženklo atstovai susidurs su didžiausias sunkumais, sunkiausiomis transformacijomis, tačiau sulauks ir daugiausia dėkingų progų. Jau mėnesio pradžioje pajusite pirmuosius vidinius pokyčius – esama situacija nebetenkins, nebegalėsite gyventi taip, kaip ankščiau. Didžiausios permainos tikėtinos meilės santykiuos ir finansuose – čia viskas turės keistis arba atsinaujinti. Iki pat spalio vidurio ramybės neduos emocinės audros, bet puikiai slėpsite savo jausmus nuo aplinkinių.

Antrąją mėnesio dekadą galima tikėtis lemtingo posūkio – kelio atgal nebebus, įvyks staigūs ir drastiški pokyčiai. O štai mėnesio pabaiga – kur kas malonesnė, palanki kelionėms, juridiniams reikalams spręsti, atsiras daugiau palankių galimybių.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Spalis – gilių transformacijų metas. Planetų susitelkimas Skorpiono zodiako ženkle visus įpareigoja surimtėti ir siekti vidinės švaros. Šaulių zodiako ženklo atstovai – ne išimtis. Šį mėnesį nepavyks tiesiog lengvai slysti gyvenimo paviršiumi, susidursite su būtinybe prisiliesti prie skaudžių vidinių išgyvenimų, bet tik tam, kad išgytumėte ir išlaisvėtumėte.

Mėnesio viduryje laukia krizė – tai gali pasireikšti kaip įsiūčio priepuolis, galingas emocinis sprogimas ar dramatiškas konfliktas. Šiuo metu ypač palanku užsiimti savianalize ir saviugda, pats laikas kreiptis pagalbos į specialistus ar žmones, kuriais pasitikite. Neužsisklęskite savyje, pasidalykite savo išgyvenimais ir jums kaipmat palengvės.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Ožiaragio zodiako ženklo atstovų laukia dramatiški pokyčiai socialinėje aplinkoje. Teks naujai įvertinti ne vieną svarbų ryšį bei ilgametę draugystę. Įtampos, stresas ir artėjančių pokyčių nuojautos išryškės jau mėnesio pradžioje. Į gyvenimą grįš žmonės iš tolimos praeities, bet tik tam, kad galutinai nutrauktumėte savo ryšius, sudėtumėte visus taškus ant „i“.

Gali įsiliepsnoti seniai užgesę jausmai, suteikdami naujų perspektyvų. Mėnesio viduryje būsite priversti keisti, koreguoti ateities planus. Ankstesnė strategija bei seni mąstymo šablonai nebepasiteisins. Emocine prasme tai itin sudėtingas laikas, teks susitaikyti su praradimais.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Negalėsite susitaikyti su neteisybe ir nelygybe, ypač darbo aplinkoje. Visas situacijas vertinsite labai subjektyviai, jūsų elgesys ir pasisakymai bus itin kategoriški – norėsis kirsti į skaudžiausią vietą. Nenuostabu, jog galite ilgam susigadinti santykius, įsigyti rimtų priešų.

Noras kariauti ir griauti vyraus visą mėnesį, tik sąmoningas dėmesio sutelkimas į savo vidų gali padėti išsivaduoti iš šio užburto rato. Pats laikas pažvelgti tiesai į akis – atpažinkite pyktį savo viduje, ieškokite tikrųjų nepasitenkinimo priežasčių. Jei elgsitės išmintingai, mėnesio pabaigoje turėsite progą transformuoti sudėtingus santykius, įgyti daugiau autoriteto.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Ateities planai ir lūkesčiai šį mėnesį nepasiteisins. Bet tik todėl, jog buvo pernelyg nerealistiški. Neverta liūdėti ir graužtis dėl praeities, verčiau pasimokyti iš savo klaidų ir atsiverti naujoms galimybėms, kurių spalį tikrai netrūks.

Šio mėnesio užduotis – iš naujo susidėlioti prioritetus atsisakant visų iliuzijų. Būtina transformuoti savo pasaulėžiūrą, plėsti akiratį bei atsisveikinti su tuo, kas jums trukdo augti ir tobulėti. Mėnesio pradžia ir vidurys bus emociškai sudėtingiausias laikas, vėliau aistros rims, tapsite objektyvesni ir optimistiškesni. Mėnesio pabaigoje atsivers naujos perspektyvos, susijusios su užsieniu, aukštuoju mokslu, profesiniu tobulėjimu.

Horoskopą sudarė astrologė Viktorija Greviškienė („Astrologija ir gyvenimas“).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas