Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Trečiadienio horoskopas – birželio 16 d.

Trečiadienį anksti ryte Mėnulis pereis į kruopštųjį, racionalųjį, tvarkingąjį ir rūpestį mūsų sveikata bei aplinkos švara palaikantį Mergelės Zodiako ženklą, tad atkreipkite dėmesį į šiuos dalykus – geras laikas pasitikrinti pas gydytojus, tvarkytis, švarintis, sutvarkyti tai, ką reikia išrūšiuoti, sudėlioti į lentynas, išanalizuoti.
Britų trumpaplaukis katinas
Britų trumpaplaukis katinas / 123RF.com nuotr.

Aplinkiniai daugiau dėmesio kreips į smulkmenas, tad pasirūpinkite higiena, maisto kokybe. Geras laikas kasdieniniams, praktiškiems, buityje reikalingiems pirkiniams.

Diena bus gana sėkminga, tačiau bus svarbu suderinti smulkmenišką rūpestingumą su nuoširdžia atjauta, pamatyti kiekvienos smulkmenos vietą gyvenimo misterijoje, suvokti „drugelio efektą“. Kitaip tariant, bus svarbu tiek atjausti, parodyti supratingumą, tiek ir imtis labai konkrečių sprendimų, pagalbos – ir sau, ir kitiems.

Vien dejonės mažai padės – geras laikas išspręsti kad ir iš pirmo žvilgsnio mažas, tačiau didelės įtakos gyvenimo kokybei darančias problemas.

Laikotarpis verčia keistis, priimti sprendimus, tačiau galvodami apie karjerą būkite labai atsargūs gundydamiesi pinigais, pažadais, verčiau galvokite apie tai, kas jums gyvenime svarbiausia, o visas baimes, kitų asmenų spaudimą įvertinkite, tačiau sprendimus priimkite patys – juk gyventi teks jums.

Susikaupti padės juoda, tamsiai mėlyna ar ruda spalvos, papuošalai su labradoru. Maistas turėtų būti pasirenkamas labai atsakingai, vertėtų valgyti kuo mažiau, daugiau atskirus produktus, vengti „mišrainių“. Orientuokitės arba į augalinį maistą, arba pieno produktus. Šiandien ypatingai tiktų namuose kepti ir valgyti duoną.

Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Šiandien ir rytoj būsite itin darbingai nusiteikę – tinkamas metas sutvarkyti daug įvairių smulkių dalykų. Namuose, buityje ir darbe imkitės to, kas suteiks gaivos, tvarkos jausmą tiek aplinkoje, tiek ir galvoje – į vietas sudėliokite besimėtančias smulkmenas, sutvarkykite kas blogai veikia, išrūšiuokite korespondenciją. Tinkamas metas vizitui pas gydytoją.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Laukia pora gana smagių dienų, tiesa, mažiau tinkamų profesinei veiklai, daugiau atsipalaidavimui, imtis to, kas džiugina, atsiduoti pomėgiams, laisvalaikio malonumams, gali tekti užsiimti labdaringa veikla, pasirūpinti draugų reikalais. Darbe išlikite lojalūs, venkite susipriešinimo, savo pažiūrų primygtinio demonstravimo.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Namai šiomis dienomis taps jūsų tvirtove – geras laikas prisiminimams, pasidžiaugti tuo, ką turite, tačiau nurimti vargu ar galėsite, nes norėsis viską sudėlioti į vietas, erzins bet kokia smulkmena, kurią bus būtina sutvarkyti. Įsijausti vargu ar leis profesiniai įsipareigojimai, tačiau tvarka mintyse taip pat labai padės juos geriau atlikti.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Sėkmingos dienos tęsiasi – tikėtina, pavyks sužinoti, suprasti tokių dalykų, kurie padės jums ateityje. Geras laikas tvarkyti reikalus su užsieniečiais, mokytis, ypatingai amatų, įgyti praktiškai panaudojamų ar su sveikata susijusių įgūdžių, imtis įvairiausių komercinių, vadybinių reikalų, tvarkyti dokumentus. Būsite pasaugoti, jeigu pavyks išlikti sąžiningais su savimi ir kitais.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Norų bus daug, tačiau bus labai svarbu aiškiai susidėlioti prioritetus, susilaikyti nuo noro staiga viską sutvarkyti ir patikėti, kad stebuklingas prietaisas gali jus išgelbėti. Geras laikas planavimui strategavimui, aptarimams ir pasitarimams, ypatingai tokiu atveju, jeigu kalba vyks apie tai, ką galima būtų veikloje pagerinti, pakeisti. Naujiems projektams laikas mažai palankus.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Šiandien pasijausite gana stiprūs, tačiau jūsų geri noriai išsiaiškinti santykius su antrąja puse gali tik sukurti daugiau problemų, tad likite saikingi, verčiau skirkite daugiau laiko profesiniams bei visuomeniniams įsipareigojimams, korespondencijai, bendravimui, gilinimuisi į reikalingą informaciją, dokumentų tvarkymui.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Laukia pora dienų, kuomet vertėtų likti su savimi, labiau pasirūpinti savo sveikata, visų pirma emocine būkle – raskite laiko atsipalaidavimui, kvapų, vandens procedūroms, geras laikas ir psichologo konsultacijai. Būkite dėmesingi maisto kokybei, atsargiai vartokite vaistus – pirmiausia pasidomėkite jų veikimu, šalutiniais efektais, stebėkite organizmo reakciją į juos.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Daug norų, jausmų – panašu, kad pasaulis jums nušvinta pačiomis gražiausiomis spalvomis ir net draugų patarimai vargu ar lengvai gali ištraukti jus iš iliuzijų pasaulio. Geras laikas kūrybiniams ieškojimams, tačiau venkite kategoriškumo noro sutvarkyti pasaulį pagal savo supratimą – jis gali labai greitai pasirodyti besąs tik vienu iš begalybės teisingų.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Bandysite suderinti savo poreikius imtis namų reikalų, būsto gerinimo, stiprinti šeimos ryšius ir daugybės smulkių profesinių įsipareigojimų, kuriuos bus būtina atlikti čia ir dabar – smulkmenos erzins, skuba taip pat vargu ar bus naudinga, tad bus itin svarbu rasti būdų susikaupti, atlikti tai, kas privalu, o tuomet ir visa kita sklandžiau judės į priekį.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Šiandien pasijausite visai gerai, norėsite gerokai pakeisti aplinką, imtis kažko, kas leistų į pasaulį pažvelgti plačiau, tarsi kitomis akimis, tačiau pasistenkite mažiau įsijausti į naujų horizontų paieškas, nes laukia daugybė veiklos, kurią jums teks anksčiau ar vėliau atlikti – gali tekti taisyti kažkieno klaidas, geras laikas pagaliau išspręsti varginančią sveikatos problemą.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Šiandien gali pavykti išspręsti jums taip rūpimą finansinį klausimą ir galų gale sutarti su namiškiais dėl jums svarbių išlaidų. Emocijų bus daug, tačiau verta pasistengti, aiškiai susidėlioti mintis, poreikius, galimybes, įsipareigojimus, rasti būdų įtikinti antrąją pusę.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Laikas, kuomet teks priimti gana daug iššūkių iš aplinkinių, tačiau tuo pat metu ir įrodyti savo galimybes. Venkite daryti kitiems spaudimą ar bandyti užgožti savo autoritetu – tik derybos, interesų balansavimas ir pagarba. Būkite atidūs detalėms – aplinkiniams jos gali būti itin svarbios, nuo jų gali labai smarkiai priklausyti jūsų sėkmė ir sutarimo galimybės.

Astrologinių įžvalgų autorė Dovilė Krupickaitė (jos paskyra feisbuke „Mano-astro“)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas