Su 15 diena! Metinė prenumerata vos 7,99 Eur+DOVANA
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Trečiadienio horoskopas – gruodžio 23 d.

Dar viena „karšta“ diena, kuomet valdžios struktūrų ar bent mūsų asmeninių darbdavių veiksmai gali nustebinti ir pareikalauti susiimti. Emocijų bus daug ir jos visos paviršiuje, tad bus itin svarbu išlaikyti blaivų protą ir sąmoningumą. Tiesa, šiandien tai bus padaryti gal net lengviau negu vakar, nors vidus ir virtų – nors Mėnulis keliaus gana aršiuoju ir aktyviu Avino Zodiako ženklu, tačiau Saulė su Merkurijumi – įsitvirtinę blaiviajame Ožiaragyje.
Kalėdinių medelių alėja Jonavoje
Kalėdinių medelių alėja Jonavoje / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Bus mažiau įtemptų planetų aspektų, išskyrus esminį – Marso ir Plutono kvadratą, žadantį jei ne žemės drebėjimą, tai bent masinį pasipriešinimą valdžios sprendimams. Rytas gali būti niūrokas, tačiau vakarop nuotaikos giedrės. Emocines įtampas atlaikyti padėtų tiesiog rami fizinė veikla – venkite kažkokių ypatingų naujovių, tiesiog pasidžiaukite tuo, ką turite, būtų puiku, jei galėtumėte daugiau pajudėti, pabūti gamtoje.

Dieną praskaidrintų ryškesnių, tačiau tarpusavyje derančių spalvų drabužiai, pasipuoškite, jei turite, briliantu, o jei ne – dangaus žydrumą primins lazuritas, titano papuošalai. Paįvairinkite savo gyvenimą kuo įvairesniu ar egzotišku maistu – ragaukite ko nors visiškai naujo, ypač tinka vaisiai iš tolimų kraštų, tonizuojantys produktai.

Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Esate itin stiprūs, ryškūs, matomi, tačiau tuo pačiu ir itin atsakingi – norite veikti, tačiau kaip? Šiandien įtampos ir nežinia pasieks maksimumą, tačiau jau rytoj viskas pradės dėliotis į vietas, todėl stebėkite situaciją, ieškokite vidinių pokyčių galimybių, tačiau išorinius sprendimus atidėkite. Verčiau daugiau pajudėkite gamtoje, lengvai pasportuokite, pasivaikščiokite.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Mažiau emocijų, veiklos, daugiau stebėjimo ir filosofinio požiūrio į tai, kas vyksta. Laikas labiau tinkamas poilsiui, jėgų atstatymui ir informacijos kaupimui. Venkite sąmokslo teorijų ar abejoti priimamais sprendimais, pasistenkite, kad tai, ką darote, būtų teisėta ir teisinga kitų atžvilgiu. Kad ir ką darytumėte, itin svarbu bus suderinti atjautą ir profesionalumą.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Būkite itin atsargūs su bet kokiais įsipareigojimais tiek draugams, bičiuliams, tiek imdamiesi kolektyvinių sprendimų, visuomeninės veiklos – gali tekti spręsti gana sudėtingus klausimus, pareikalausiančius didelės atsakomybės, išskirtinių lėšų ar resursų. Venkite bravūros, pasistenkite išlaikyti itin blaivų protą, drąsą bei tvirtybę, itin sąmoningai viską įvertinti bei apskaičiuoti.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Tiesiog darbuokitės ir kuo ramiau – bus itin svarbu susilaikyti nuo emocingų pareiškimų, rodyti kažkokį susierzinimą, kritikuoti tuos, su kuriais tenka veikti, juolab spausti juos kažką keisti savo sprendimuose – likite kantrūs kitų, ypatingai antrosios pusės silpnybėms. Verčiau parodykite dėmesį jų poreikiams, pasirūpinkite malonia nuotaika.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Nors norų yra daug ir gana sudėtinga išlaikyti save namie ar atsiribojus nuo pasaulio, tačiau tai išties jums ypatingai svarbu, nes sveikatos tema reikalauja radikalių pokyčių. Dabar turite puikaus laiko susitvarkyti dienotvarkę, imtis būtinos fizinės veiklos, pasirūpinti būtina namų įranga, ramiai ir blaiviai ruoštis šventėms.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Pasistenkite kuo daugiau atjautos ir subtilaus dėmesio parodyti savo antrajai pusei, tiems žmonėms, su kuriais susitiksite, bendraukite tik su tais, kurie jums išties svarbiausi ir visą dėmesį skirkite namiškiams bei vaikams, mylimiausiems žmonėms. Esate stiprūs savo emocijomis, tačiau išlaikykite balansą tarp poilsio ir atsidavimo.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Kad ir kaip jausite susipriešinimą su pasauliu, kad ir kaip jus erzintų aplinkinių veiksmai bei pareiškimai, venkite bet kokio spaudimo ar kietų pareiškimų. Vargu, ar kitus pakeisite, tad pasistenkite daugiau bendrauti, kalbėtis, rasti argumentų bei žinių – taip tiesiog išlaikysite ramybę. Pasilepinkite, skirkite laiko vandens procedūroms, kvapų terapijai.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Kelionės, komunikacija apribotos, tad arba darote tai, ką galite dabar padaryti geriausia, arba bandote pralaužti visas sienas. Tai pareikalaus iš jūsų gana daug išteklių ir galite labai surizikuoti sveikata, tad verčiau daugiau dėmesio skirkite sau ir savo gerovei, paieškokite to, kas suteiktų jums tegu ir trumpalaikio, tačiau būtino atokvėpio.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Panašu, kad apribojimai labai gerai veikia jūsų sveikatą, gerovę bei piniginę, sušildo jūsų širdį ir galiausiai turite galimybių iš tiesų pajausti, ką jums reiškia artimieji, namai, tėvynė, tradicijos, tik svarbu susilaikyti nuo drastiškų baimių, pykčio ar azarto nulemtų sprendimų. Pamąstykite, kas yra tikrosios jūsų vertybės?

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Laikotarpis ir toliau reikalauja iš jūsų didelės atsakomybės, ypatingai susijusios su namiškiais ir artimaisiais, – jaučiatės kaip reta atsakingi, tačiau pasistenkite kuo švelniau ir atsargiau elgtis su artimaisiais, susilaikykite nuo perdėtos veiklos ar spaudimo, venkite persidirbti, būkite atsargūs su aštriais ar karštais daiktais.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Gelmės laikas, kuomet veiklą, bendravimą itin verta suderinti su tuo, kas jums iš tiesų svarbu – mažiau išorinio veiksmo, plepėjimo, skubėjimo ar darbų, daugiau susivokimo, savianalizės, atsiribojimo ir pabuvimo su savimi. Dvasinės praktikos, pasninkas, atjauta ir labdara turėtų suteikti jums daugiausiai stiprybės.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Šiomis dienomis galite save nustebinti giliomis įžvalgomis, apie pasaulį sužinoti to, kas ilgam pakeis jūsų pasaulėžiūrą. Išoriškai bus itin svarbu nurimti ir susilaikyti nuo skubos, pirkinių ar noro nustebinti visus savo gerumu, juolab dovanomis – kad ir kaip sudėtinga, tačiau į daug ką galima pažiūrėti kitaip, rasti būdų dėmesį parodyti tylia tarnyste.

Astrologinių įžvalgų autorė Dovilė Krupickaitė (paskyra feisbuke „Mano-astro“)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertai įvertino: ko reikia, kad Lietuvos verslai klestėtų?
Reklama
Sporto veiklų įvairove ir dalyvių gausa Telšiuose pažymėta Sporto diena
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant