Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Trečiadienio horoskopas – gruodžio 30 d.

Pastarosiomis dienomis gali būti šiek tiek sudėtinga suderinti norą būti namuose, su šeima, pasirūpinti artimaisiais, profesiniais interesais, tikslais, ko norima siekti gyvenime. Priešinsis pasaulėžiūra ir žinios, dvasinės ir mokslo temos.
Žiema
Žiema / 123RF.com nuotr.

Emocijų gali būti gana daug, aplinkiniai bus jautrūs, tad bendraudami atsižvelkite į jų įpročius, tradicijas, šeiminę situaciją. Venkite kištis į svetimus reikalus, apkalbų. Būkite itin dėmesingi dirbdami su dokumentais, informacija, venkite pirkinių, finansinių reikalų tvarkymo, netgi veiklos planavimas gali mažai pasiteisinti. Tad tiesiog ramiai darbuokitės, atlikite tai, kas būtina, daugiau dėmesio skiriant praktiškajai, žemiškajai reikalo pusei, siekite kokybės, daugiau dėmesio kreipkite ir į estetinę reikalo pusę.

Drabužiuose turėtų būti daugiau sidabrinės, peralmutrinės, oranžinės spalvų, pasaugos hiacintas (gelsvai-oranžinis cirkonas), proto aiškumą išsaugoti padės citrinas. Maiste turėtų būti daugiau vaisių, ypatingai citrusinių, jų sulčių, valgykite cukatas, medaus, šiandien leistina pasilepinti saldumynais.

Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Namų laikas tęsiasi, kuomet tiesiog norisi, o ir gera būti namuose, su artimaisiais. Svarbu parodyti jiems dėmesį. Tiesa, profesiniai reikalai taip pat reikalauja gana daug dėmesio, tad pasistenkite suderinti abu interesus. Emociškai dienos jums sunkokos, jaučiate, kad būtinas atsinaujinimas, ankstesni jausmų raiškos būdai neteko prasmės, o naujos paieškos tik prasideda – išdrįskite atsiverti.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Šiomis dienomis, tikėtina, patiriate nemažai pagundų – tiek finansinių, tiek santykių su mylimu žmogumi išbandymų. Kiek pavyks pajausti, kas tikra, rimta, verta dėmesio, o kas tik visuomenės primestos iliuzijos? Intensyvaus bendravimo, domėjimosi pasauliu dienos, atversiančios jums gana daug tiesos – pasinaudokite tuo.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Emociškai dienos jums gana sudėtingos, kuomet galite išgirsti ir sužinoti apie savo antrąją puse ar verslo partnerius tai, ko mažai tikėjotės ar norėtumėte. Būkite labai atsargūs vertindami, pirma gerai išsiaiškinkite, patikrinkite informaciją, ir tik po to darykite sprendimus. Būkite atsargūs išlaidaudami, venkite spontaniškų, emocijų padiktuotų pirkinių.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Gali būti sudėtinga suderinti savo ir antrosios pusės arba verslo partnerio interesus, pasaulėžiūrą, tad venkite ginčų, prieštaravimų ir parodykite savo pasitikėjimą, leiskite jam daugiau kalbėti. Šiandien gali kilti pagundų išsisukti nuo darbų ir rūpesčių, paįvairinti rutiną, maloniai praleisti laiką, pasvajoti, tačiau venkite per daug nuklysti į asmeniškumus, verčiau atlikite kas priklauso.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Aktyvus, darbingas laikas. Tik šiomis dienomis tampa kaip reta akivaizdu, kad ankstesni veiklos modeliai nebeveikia, būtinas esminis tiek santykių, tiek ir profesinės veiklos atnaujinimas, tačiau ateities matymas dar itin miglotas. Viskam savo laikas, tad susilaikykite nuo sprendimų, darykite ką galite nuveikti geriausio, pasirūpinkite sveikata ir, svarbiausia, likite optimistiški.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Šiandien daug pastangų pareikalaus siekis suderinti vaikų, draugų, visuomeninius ir savo antrosios pusės interesus. Venkite priekaištavimų ar susierzinimo – tai kainuos pernelyg daug jūsų energijos. Orientuokitės į profesinius reikalus, kad ir kokie jie migloti, o namams ir artimiesiems dėmesio, deja, galite skirti tik tiek, kiek galite – viskam savo laikas.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Bandote derinti profesinius ir asmeninius reikalus – tai gana sudėtinga, tačiau šiomis dienomis turėtų pavykti, jeigu rasite daugiau laiko atokvėpiui, pasilepinti, pasirūpinti savo ir artimųjų gera savijauta. Venkite tuščių kalbų, juolab narstyti svetimus kaulelius, verčiau imkitės kūrybos, jums mielos veiklos – ji ilgainiui suteiks jums daug gerų emocijų.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Šiomis dienomis bus svarbu išlaikyti blaivų protą ir vengti išlaidų, apsipirkinėjimo, nes noro pailsėti, atsitraukti nuo pabodusių darbų bus daug. Daugiau bendraukite, domėkitės naujovėmis, puikus laikas korespondencijai, santykių atnaujinimui, naujų idėjų generavimui ar grįžimui prie senų susitarimų, jeigu išvengsite pataikavimo savo silpnybėms ar kompleksui "kaip aš atrodau?".

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Šios dienos gana palankios tvarkyti finansinius reikalus – suvesti sąskaitas, atiduoti skolas, tačiau venkite naujų darbų pradžios ar pasiduoti emocijoms. Galite jaustis pavargę, stigti motyvacijos, tad daugiau pajudėkite fiziškai, imkitės aktyvesnės veiklos, venkite užsisėdėti namuose, juolab pasiduoti baimėms dėl sveikatos.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Esate kaip reta stiprūs ir susitelkę, tiesa, jausmus paslėpę giliai, o tai gali klaidinti aplinkinius. Raskite būdų išsakyti savo poreikius, parodyti emocijas, antraip galite pratrūkti ten, kur mažiausiai norėtumėte. Sulauksite malonaus dėmesio ir palaikymo iš antrosios savo pusės ar verslo partnerių – pasitikėkite jais ir jūsų žodžiai padės daug ką išspręsti.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Daug džiaugsmo, atsakomybės, o tuo pačiu ir iššūkių. Darbingas laikas, kuomet norite kuo daugiau nuveikti, tačiau, ko gero, jūsų norai ir galimybės dar labai migloti. Laikas prieš gimtadienį sudėtingas, tad įsiklausykite į tai, kas jums svarbiausia, venkite bereikalingų kalbų, juolab noro įtikti visiems.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Šiandien jums bus itin svarbu atitrūkti nuo darbų ir rasti laiko atsikvėpti, pasidžiaugti vaikais, mylimu žmogumi, o galbūt daugiau laiko praleisti gamtoje, ten, kur jaučiatės geriausiai. Esate reikalingi bendraminčiams, draugams, turite daug įsipareigojimų, tačiau daug ką galima išspręsti paprasčiau negu galvojote. Gal tiesiog pasidomėkite galimybėmis?

Astrologinių įžvalgų autorė Dovilė Krupickaitė (paskyra feisbuke „Mano-astro“)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertai įvertino: ko reikia, kad Lietuvos verslai klestėtų?
Reklama
Sporto veiklų įvairove ir dalyvių gausa Telšiuose pažymėta Sporto diena
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant