Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Trečiadienio horoskopas – kovo 3 d.

Šiandien ir rytoj vis dar pilnas Mėnulis keliaus su Skorpiono Zodiako ženklu, kuris siejamas su didelių energijų, aistrų, taip pat pinigų suvaldymu ir drąsa gilintis į paslaptis, jas atskleisti, palaikydamas visas ekstremalias veiklas, susijusias su gyvybe ir mirtimi, dideliais verslais ir kitais išbandymais.
Pusryčių kava ir gėlės
Pusryčių kava ir gėlės / 123RF.com nuotr.

Daugiau dėmesio skiriama jėgos struktūroms ir jų veikimui. Emocijos taip pat ekstremalios – viskas arba nieko, pilkų atspalvių nelieka.

Tegu ir tylaus veiksmo bei staigmenų šiandien išties bus, tačiau susitelkus, imantis svarbiausių darbų, žvelgiant į kylančias problemas iš tolesnės perspektyvos ir tuo pačiu išlaikant širdį atvirą ir jautrią, nuveikti bus galima daug, rezultatai turėtų teikti pasitenkinimą.

Itin svarbu bus išlaikyti pusiausvyrą tarp noro padaryti taip, kaip norite jūs, partnerių poreikių, vertybinių, aplinkosauginių interesų, teisinio reglamentavimo ir tiesiog sistemos veikimo dėsnių. Įtempta, sunkoka tačiau įdomi diena – lieka nusiteikti ir drąsiai žvelgti į pasaulį.

Sukaupti jėgas padės tamsių, griežtų spalvų drabužiai, papuošalai su baltu nefritu, žadeitu.

Maistas turėtų būti lengvas, švelnus, ypač tiks pieno produktai, atsisakykite mėsos. Valgykite dažniau, tačiau po truputį.

Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Gilių jausmų ir vertybių peržiūros dienos, kai būsite linkę gilintis į tai, kas jums svarbiausia, savo jausmus, pasąmonės gelmes, to, kuo užsiimate, prasmę ir reikšmę jums, būsite linkę gerokai padiskutuoti su visuomenėje galiojančiomis normomis ir taisyklėmis. Bet kokiu atveju, laikas produktyvus, ypač, jeigu dirbate kryptingai ir turite bendraminčių palaikymą.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Profesinės veiklos ir asmeninių santykių pusiausvyros palaikymas šiandien taps jums tikru išbandymu – iš vienos pusės spaus reikalavimai ir įsipareigojimai, iš kitos pusės bus itin svarbu paprastas, šiltas žmogiškas ryšys, gebėjimas atspindėti visuomenės poreikius, jautriai parodyti dėmesį antrajai pusei. Kad ir kaip situacija atrodys įtempta, sprendimo variantų visada yra, tereikia atsikratyti lūkesčių.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Savaitės vidurys turėtų būti itin darbingas, kai teks spręsti gana rimtus tiek asmeninius, tiek ir profesinius iššūkius. Svarbiausia, pasirūpinkite savo ir artimųjų saugumu bei sveikata, venkite pernelyg didelių krūvių ir noro vienu kartu išspręsti visas problemas – išdrįskite būti atvirais, parodyti nuoširdumą, paprastas žmogiškas savybes ir sulauksite paramos.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Darbai ir įsipareigojimai vargu ar suteiks jums galimybių atsipalaiduoti, užsiimti tuo, kuo labiausiai norite – ar daugiau laiko praleisti su mylimu žmogumi, ar vaikų reikalais, ar tiesiog imtis kūrybos. Šiandien bus svarbu itin atsakingai žiūrėti į viską, ko imsitės, ypatingai jeigu tai finansiniai reikalai. Svarbu, likite ištikimi savo vertybėms, žvelkite į situaciją iš ilgalaikės perspektyvos.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Situacija siekiant palaikyti šiokį tokį balansą tarp asmeninių ir profesinių interesų, atlikti sutartus darbus ir tuo pačiu daugiau laiko ir dėmesio skirti antrajai pusei, namiškiams, pabūti su tėvais ar tiesiog prisiminti save gali tapti sunkiai įmanoma misija. Belieka atsiduoti pavasariškai nuotaikai ir žvilgterėti į pasaulį per nors šiek tiek rožinius akinius – puiki diena parodyti savo jausmus.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Judėjimo, bendravimo, smulkių darbų ir reikalų pilnos dienos vers jus maksimaliai įsitempti, jeigu norėsite atlikti visus būtinus darbus – įsipareigojimų daug, o laikas ribotas, tad beliks susikaupti, ir rasti būdų susitelkti tik ties svarbiausiais darbais – pasitelkite į pagalbą antrąją pusę ar verslo partnerius, išdrįskite būti nuoširdžiais ir pasitikinčiais.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Šiandien teks gerokai susiimti sprendžiant užgriūsiančius finansinius reikalus – ką bedarydami pasistenkite gerai susikaupti, tikrinti pasiekiančią informaciją, vengti skubotų sprendimų, ypatingai jeigu reikalai bus susiję su išlaidomis. Venkite dirbti pervargę, raskite laiko maloniam atsipalaidavimui, ypatingai jeigu tai vandens procedūros ar kvapų terapija.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Laikas tarsi ir jūsų – Mėnulis teikia jums daug stiprybės, tačiau aplinkybės provokuos jus gana stipriai ir visų pirma dideliu iššūkiu taps asmeniniai santykiai tiek su antrąja puse, tiek ir su tais, su kuriais sieja vienokie ar kitokie įsipareigojimai. Kad ir kokia būtų situacija, iškilus problemų išdrįskite jas išsakyti nuoširdžiai ir atvirai – nustebsite sulaukę šilto palaikymo, rasite sprendimų.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Ko gero, jūsų sveikatos ir emociniai resursai jau pasiekė ribą – norite pasitraukti kuo toliau nuo visų rūpesčių ir problemų, tačiau realybė tokia, kad geriausiu atveju pavyks imtis tik asmeninių reikalų ir rūpesčių. Situacija namuose ir šeimoje reikalaus iš jūsų gana daug atjautos, gebėjimo tiek atliepti savo bei artimųjų poreikius, tiek ir pakovoti, kad jie būtų patenkinti.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Jūsų kūryba ar laisvalaikio veikla šiandien sulauks gana daug draugų ar visuomenės dėmesio, galite sulaukti viliojančių, tačiau ir skubių bei sudėtingų sprendimų bei finansų reikalaujančių pasiūlymų ar idėjų – bus labai svarbu įvertinti situaciją tarsi iš tolimos perspektyvos, atsižvelgti į tai, kas jums svarbu, kokius idealus puoselėjate, kaip atliepia jūsų širdis, ar sutaria intuicija ir protas.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Profesinių ir asmeninių iššūkių diena, kai teks gerokai pasistengti derinant asmeninius tikslus, norą išpildyti profesinius reikalavimus ir suvaldyti situaciją šeimoje ar namuose. Svarbiausias dalykas, kuris šiandien jums padės gana sklandžiai sudėlioti taškus – tai drąsa pažvelgti į situaciją paprastai ir nuoširdžiai, imtis konkrečių, čia ir dabar būtiniausių veiksmų.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Gana sudėtingos, tačiau ir labai prasmingos dienos, kuomet turite galimybių veikti taip, kaip jums atrodo svarbiausia – atvira širdimi, atliepiant tų, kuriems labiausiai reikia jūsų paramos ir pagalbos poreikius. Kad ir kiek kiltų baimių ar iššūkių, venkite slapukauti, išsisukinėti, juolab meluoti – tiesa visada nugali, svarbu likite atviri sau.

Astrologinių įžvalgų autorė Dovilė Krupickaitė (paskyra feisbuke „Mano-astro“)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas